Nelly Furtado

Shinoda:
Nadya:
Shinoda:
voodoo dol:
infidel:
Shinoda:
/me se stidi!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

sto?
nisi jedini koji bi...
jel bi joj napravio sedmorke ili osmorke?

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Pa dobro, ipak je muskarac, nemoj mi reci da te to toliko shokira??? 8)

Da li pol ima veze sa tim sta prica?..... :roll:
Pa mi muski imamo obicaj da se tako proseravamo, a sad za zene ne znam!!!!! :wink:

sta je sad?
pa jel vidite kakva je g/o/v/n/o bih joj pojeo

Je l' smem da pitam ko je to? :embarassed: jao ljudi pa ja nemam pojma nista :embarassed: :laughing:
@ Mala budala - mala, ajde jednom u zivotu iskuliraj nesto.. sta odmah pocinjes uvek da se deres i tripujes.. mnogo umisljas.. kad nesto ne volis ili ti se neko ne svidja, lepo u velikom krugu zaobidji temu ili bar daj pristojan argument, a ne ovako (; ako nastavis tako, nece biti dobro po tebe (;

infidel:
mortishaaa:
infidel:
Nadya:
infidel:
sta je sad?

:shock: :shock:

jako dobar izraz da se izrazi ljubav
samo sto ne pali nikde :(
svi me gledaju mrko kad to kazem
ee majke mi si looooood (;

ne zanm sta da kazem
ovo je za mene kompliment
ovo je divno sta mi drugi pricaju
hvala :wink:
pa za vecinu nas sa foruma to jeste kompliment (; (8

infidel:
Nadya:
infidel:
sta je sad?

:shock: :shock:

jako dobar izraz da se izrazi ljubav
samo sto ne pali nikde :(
svi me gledaju mrko kad to kazem

e, to nije LJUBAV, to je OPSESIJA! :roll:

LJubav je drugacije, videces kad budes poceo da postujes sebe, tada ces moci i druge... ne kenjam ja sad ovde bezveze... jednostavno JA TO ZNAM :wink:

P.S. Nisam te mrko gledala, samo sam se jako iznenadila :D 8)

infidel:
Shinoda:
Nadya:
Shinoda:
voodoo dol:
infidel:
Shinoda:

sto?
nisi jedini koji bi...

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Pa mi muski imamo obicaj da se tako proseravamo, a sad za zene ne znam!!!!! :wink:

sta je sad?

Paaaa...prijatno onda... :? ...Salim se :D

voodoo dol:
infidel:
Shinoda:
Nadya:
Shinoda:
voodoo dol:
infidel:
Shinoda:

sto?
nisi jedini koji bi...

sta je sad?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Shinoda:
voodoo dol:
infidel:
Shinoda:
Nadya:
Shinoda:
voodoo dol:
infidel:
Shinoda:

sto?
nisi jedini koji bi...

sta je sad?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Evo ovako...
Bio je tu u Somboru jedan Studio Kiks, koji je prodavao CDove... pirate, naravno 8) I nisu ni bili losi ti pirati pre jedno, sta ja znam, pet godina... ali kasnije su maximalno prestali da se trude, omoti za Cdove bili su k'o od novinskog papira... A i zvuk losiji...
Elem... kad je nasa drzava pocela da, KAO, bori se protiv piraterije, Kiks je totalno snizio cene, da proda sve, jelte. Tako, svaki CD je kostao 70 dinara. Ja sam tad bila u nekom... pa, sedmom, osmom razredu :roll: . Enivej, odem ja posle skole tamo, da vidim sta ima, i nisam nasla nista zanimljivo. Ipak ja kupim Nellyn CD, kao nesto The best of... Odem kuci, poslusam dva - tri puta i zaboravim...
Tako je taj CD camio na mojoj polici...
Pre par meseci, pravim ja veliko ciscenje. I uzmem taj CD, pa rekoh, hajde da poslusam. E, odusevila sam se. Bas ima dobrih pesama. I to je ujedno i jedino sto slusam od popa. Nije da sam neki njen obozavatelj :shock: , da ludujem za njom :shock: , nego, ono, ponekad stavim u diskmen... Bas ima ql pesmicaka.

Meni je on skroz gotivna, slatka i pozitivna!!! Dokaz da sa da mozes da furash potpuno svoj stil i u muzici i u oblacenju i da opet budesh uspeshan 8) Mnogo mi se svidja Powerless i Try a Forca onako....

e, konacno sam iskopala temu! :P :P

pre neki dan sam cula onu pesmu "turn off the lights". znala sam je i ranije, ali sam tek tad provalila da je nelly peva! ima jos dobrih pesama, poput "try", "powerless" (moj favorit! :wink: :wink: ), i "forca" (ova mi je najmanje lepa...)

mislim da ima jako lep glas, nekako cudan za danasnji pop. ne izgleda tako isfolirano :D

p.s. jeste kanadjanka, poreklom portorikanka :D

Back