Groucho Marx
Primećen član
- Poruka
- 645
Jel slusa neko Nelly? Kaze da ce kad poraste napraviti komunisticku partiju i boriti si za prava radnika. Slatkis 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Groucho Marx:Jel slusa neko Nelly? Kaze da ce kad poraste napraviti komunisticku partiju i boriti si za prava radnika. Slatkis![]()
Shinoda:Nelly!!!Pa onako, nije losa mada ne loodojem nesto za njom, svidja mi se ova njena"Try", ali mi je od "Force" muka!!!!
![]()
infidel:Shinoda:Nelly!!!Pa onako, nije losa mada ne loodojem nesto za njom, svidja mi se ova njena"Try", ali mi je od "Force" muka!!!!
![]()
meni se svidja kako izgleda
Forca je dobra,ali je i meni vec dosadila.Shinoda:Nelly!!!Pa onako, nije losa mada ne loodojem nesto za njom, svidja mi se ova njena"Try", ali mi je od "Force" muka!!!!
![]()
Mala budala:infidel:Shinoda:Nelly!!!Pa onako, nije losa mada ne loodojem nesto za njom, svidja mi se ova njena"Try", ali mi je od "Force" muka!!!!
![]()
'si ti normalan???? ja bolje izgledam od nje!!! 11000002 puta sam zgodnija i lepsa od nje!!
Mala budala:infidel:Shinoda:Nelly!!!Pa onako, nije losa mada ne loodojem nesto za njom, svidja mi se ova njena"Try", ali mi je od "Force" muka!!!!
![]()
'si ti normalan???? ja bolje izgledam od nje!!! 11000002 puta sam zgodnija i lepsa od nje!!
infidel:Mala budala:infidel:Shinoda:Nelly!!!Pa onako, nije losa mada ne loodojem nesto za njom, svidja mi se ova njena"Try", ali mi je od "Force" muka!!!!
![]()
da, ali ja nisam Brad Pitt![]()
ma ostavio sam ljubav iz sabe, ostavio sam devojke, izgubio sam volju za svim lepim na ovom svetu![]()
voodoo dol:infidel:Mala budala:infidel:Shinoda:Nelly!!!Pa onako, nije losa mada ne loodojem nesto za njom, svidja mi se ova njena"Try", ali mi je od "Force" muka!!!!
![]()
da, ali ja nisam Brad Pitt![]()
ma ostavio sam ljubav iz sabe, ostavio sam devojke, izgubio sam volju za svim lepim na ovom svetu![]()
![]()
![]()
![]()
Sta lupas ti???Mala budala:infidel:Shinoda:Nelly!!!Pa onako, nije losa mada ne loodojem nesto za njom, svidja mi se ova njena"Try", ali mi je od "Force" muka!!!!
![]()
KANADJANKA!!!!!!!!! ali ima to neko poreklo, otkud znam!!!!!! 8)joGooOOD:ona je,italianka?