Wuhu, moja prva postavljena karta. I radi

Ovo je karta moje drugarice, pa mi se ucinilo zanimljivim da pokusam da je rastumacim kada su u pitanju nekretnine. Njena porodica je ’95 izbegla u Srbiju iz Hrvatske, bukvalno bez icega, samo sa stvarima na sebi. U Hrvatskoj joj je ostala kuca, a ziveli su u jednom selu, nedaleko od mora. Poslednjih 12 godina ona i njena porodica zive ovde kao podstanari u jednom selu u Srbiji. Njeni roditelji su jako vredni ljudi, i mogli su do sada makar malo da poboljsaju svoje stambeno pitanje, da kupe neki plac i sagrade nesto, ali su ipak odlucili da je prioritet skolovanje dece, i sav novac su ulagali u njih.
4. kuca je u Biku, pisali ste o simbolici znakova, ali niste spomenuli Bika, pa me interesuje da li bi on mogao da oznacava zivot na selu, vezanost za zemlju? Vladar 4.tog Venera je u Blizancima. Meni je palo na pamet, da bi tim blizancima mozda mogla da se objasni dualnost doma- Hrvatska i Srbija. Venera je u trigonu sa Mesecom, koji je i prirodni vladar 4.kuce, a koji se nalazi u padu u Skorpiji u 9.kuci. Mesec i Mars u 9. kuci, su pokazatelji zivota u inostranstvu, pa me interesuje, da li time sto je Mesec u Skorpiji, moze da se objasni odlazak u inostranstvo pod prisilom? Mesec je dalje u kvadratu sa Merkurom koji je suvladar njene 4.kuce. Merkur se nalazi u padu u Lavu, i konjukciji je sa Suncem, koji se nalazi u svojoj prirodnoj kuci, sto bi trebalo da bude dobra pozicija za brak. Volela bih da znam kako se ovaj aspect, kvadrat Merkur-Mesec odrazava na njeno stambeno pitanje. Ja sam, nekako mislila, da bi to moglo da znaci, resavanje stambenog pitanja brakom (ona je i inace u vezi, za koju ima indicija da ce se zavrsiti brakom, sa momkom koji ima reseno stambeno pitanje, a koji je inace njen komsija- Merkur u 7.kuci) Isto tako me interesuje, koji bi to aspect, ako se uopste ovde i nalazi, mogao da objasni cinjenicu da je novac od nekretnina otisao za obrazovanje? Da li je to Mesec u 9.kuci, koji je u kvadratu sa Merkurom? (devojka je zavrsila Filoloski)
Ne treba mi analiza cele karte, niti nesto vezano za buducnost drugarice, vec ako bi mogao neko da pogleda ovo sto sam napisala i da me ispravi, odnosno odgovori na moja pitanja