NEKRETNINE

Imam krcato cetvrto polje sto cete vidjeti iz natala koji cu da postavim. Ono sto je meni zanimljivo jest e da su mi i vladar znaka i vladar podznaka u 4 polju. Rodjena sam u znaku Djevice , a podznak mi je Rak. Cetvrto polje pocinje u Djevici na njegovom vrhu je konjukcija Sunca i Jupitera, potom je tu Saturn na 28 stepenu Djevice, a dalje se nastavlja Merkur, Mjesec i Pluton u Vagi. Do sad sam se selila jednom , kad su roditelji uzeli stan, a druga seoba je sada u mojoj 28-oj godini (zato i spomenuh Saturn na 28-om stepenu) kada pocinjem zajednicki zivot sa buducim suprugom. Inace Saturn vlada mojim sedmim poljem. Zainteresovana sam za nekretnine i voljela bih znati da li cu moci u buducnosti da nesto obezbjedim , ali da to uradim sama bez icije pomoci. Procitala sam sve komentare na ovu temu i nasla sam dosta zanimljivosti npr. Djevica u cetvrtoj na neki nacin unosi potrebu za cistim i mirnim krajem, a ja bih dodala i unutrasnjoscu kuce. Gdje god da sam vucem svoju mini biblioteku sa sobom ,a i mini apoteku,a Vaga opet tezi ka nekom uljepsavaljnju ukrasnim predmetima, slikama, sto sve ide u moj buduci dom. Obozavam dekorisanje prostora, pa , koliko god ljudi govorili da je stresno (pogotovo sa finansijskim ogranicenjima) ide mi od ruke i uzivam da se zanimam tim.

E bas mi je drago sto naidjoh na ovu temu! Dosta sam knjiga citala.... ali sam i ovde dosta novog saznala!
SATURN u cetvrtom polju. ....:dash: Odradjivao je posao svojski i temeljno! Kupila preko kredita nekretninu u 43.godini. MOJA ce biti u 63. Simbolika ispunjena?! ..... Naziv ulice sadrzi koren KAMEN. (Mesec u desetom.) PLAC sa kucicom se nalazi izmedju dva KAMENORESCA..
Davno sam procitala, da sa Saturnom u 4.polju valja postaviti tj. drzati kamen u kuci. .... Istina ili ne, ali ja sam nasla zgodno parce neobradjenog kamena, Ima pocasno mesto u nasem domu, A da! Pojavila se vlaga! Na zidu na kom nema ni dovodne ni odvodne instalacije! Valjda je i tran. Neptun hteo da ispunjava svoj deo zadatka?
Ko sta zna da procita...:worth: hoce li i kako JUPITER odraditi svoj deo posla????? Ako uspem da "upecam" sina da postavi natalnu. bice i slike, a ne samo ton! Astrologiju ne znam...a kompjuterisanje ni toliko! Ali, priskoci mi i ovde g~din Saturn ....:)

Moj suprug je sa svojom babom pre dve godine sklopio ugovor o dozivotnom izdrzavanju u naknadu za stan. Pre neki dan se pojavljuje njegov otac koji potura babi razna ovlascenja i hoce da obori taj ugovor. Da li ce na kraju ta nekretnina pripasti mom suprugu? Unapred zahvalna!

Moj suprug je sa svojom babom pre dve godine sklopio ugovor o dozivotnom izdrzavanju u naknadu za stan. Pre neki dan se pojavljuje njegov otac koji potura babi razna ovlascenja i hoce da obori taj ugovor. Da li ce na kraju ta nekretnina pripasti mom suprugu? Unapred zahvalna!

nims,jel ovo tvoja karta ili njegova?Bilo bi najbolje da stavis njegovu kartu..

Na postu 102 mi je postavljena natalna karta.

Receno mi je da ce se pojaviti investitor, dok mi je Jupiter u 4.polju, da ima sanse da se tu nesto veliko zida...a da ce stanari dvorista, tri porodice, dobiti adekvatnu nadoknadu. Kod mene moze samo stan da dodje u obzir (lova ne ) zato sto ima neka klauzula oko kredita...ne smem da otudjujem imovinu do tad i tad... A, da je definitivno otplatim...ostalo mi je samo 18.5 godina! Jos malo, pa ce biti RAVNO 18 god.:klap:
...ILI cu ja praviti neke radove oko kuce... (a zaista, pojavila se vlaga "odnikuda" na jednom zidu)

Za sada se investitor nije pojavio, a kako finansije izgledaju... sumnjam da cu se i ja aktivirati.oko gradjev. radova.:dash:

Nekretnina je u samom centru. Uvucena u dubinu dvorista, Neptun..zaista je sakrivena. (ovo za Neptuna sam procitala, mislim bas na ovoj temi). Na ulici haos~trka~frka... a kod moje kuce zelenooo i tisinaaa, kao da je na kraju sela.
Hoce li biti nesto od svega? :brus:

Ufffffff
Ovako. Vec ovog leta, + celu sledecu godinu tvom muzu idu zaista losi tranziti. Uran na dc-u moze doneti brze i nepovoljne sudske presude, javne eprijatelje, pa cak i razvod. Nepovoljne jer je istovremeni kvardat sa suncem koje vlada 11om -kucom planova i nadanja. U najboljem slucaju ovo moze znaciti kraj nekog dugog i stabilnog prijateljstva.
U ovom istom intervalu tranzitni saturn ce prelaziti preko njegovog ac-a pa ce se to odraziti na njegovo fizicko zdravlje -malaxalost ili cak bolesljivost. Post i dijeta je spas u ovom periodu.
Sa druge strane, ako samo gledam natal vladari 4te i 8me kuce su jako lepo postavljeni, tako da je ovo samo krizni period kroz koji cete proci, stoga nemoj se brinuti i nemoj gledati samo kratkorocno ispred sebe. Njegov natal je pozitivan, okrenut sticanju statusa i imovine i ovo sto ga ceka je samo jedan turbulentni period (2011 lose po karijeru), te tako ga i posmatrajte.:heart:

Ufffffff
Ovako. Vec ovog leta, + celu sledecu godinu tvom muzu idu zaista losi tranziti. Uran na dc-u moze doneti brze i nepovoljne sudske presude, javne eprijatelje, pa cak i razvod. Nepovoljne jer je istovremeni kvardat sa suncem koje vlada 11om -kucom planova i nadanja. U najboljem slucaju ovo moze znaciti kraj nekog dugog i stabilnog prijateljstva.
U ovom istom intervalu tranzitni saturn ce prelaziti preko njegovog ac-a pa ce se to odraziti na njegovo fizicko zdravlje -malaxalost ili cak bolesljivost. Post i dijeta je spas u ovom periodu.
Sa druge strane, ako samo gledam natal vladari 4te i 8me kuce su jako lepo postavljeni, tako da je ovo samo krizni period kroz koji cete proci, stoga nemoj se brinuti i nemoj gledati samo kratkorocno ispred sebe. Njegov natal je pozitivan, okrenut sticanju statusa i imovine i ovo sto ga ceka je samo jedan turbulentni period (2011 lose po karijeru), te tako ga i posmatrajte.:heart:
Iskreno se nadam da je ovo samo krizni period!!!
Hvala ti puno!!!

Iskreno se nadam da je ovo samo krizni period!!!
Hvala ti puno!!!

Slazem se da u horoskopu tvog supruga postoje dobri aspekti za nekretnine ali i da postoji nesto sto je pomalo u problemu.
Moguce je da ste pre dve godine vi tj on malo muljali sa babom i stanom i da niste iskreno odradili sve sto ste obecali i da bi sad to moglo doci u problem.
Ukoliko ste vi cisti onda morate voditi racuna o namerama njegovog oca koji smatra da jos neko ima pravo na taj stan i strasno vuce na njegovu stranu mozda cak kaze i da ce zapaliti ili ugovor ili stan.10 kuca oznacava jednog roditelja a kako je u njoj ukljesten znak raka i kako je mesec u trecoj kuci a to je sesta od 10 rekla bih da i neka rodjaka tetka ima isto neke skrivene namere

Slazem se da u horoskopu tvog supruga postoje dobri aspekti za nekretnine ali i da postoji nesto sto je pomalo u problemu.
Moguce je da ste pre dve godine vi tj on malo muljali sa babom i stanom i da niste iskreno odradili sve sto ste obecali i da bi sad to moglo doci u problem.
Ukoliko ste vi cisti onda morate voditi racuna o namerama njegovog oca koji smatra da jos neko ima pravo na taj stan i strasno vuce na njegovu stranu mozda cak kaze i da ce zapaliti ili ugovor ili stan.10 kuca oznacava jednog roditelja a kako je u njoj ukljesten znak raka i kako je mesec u trecoj kuci a to je sesta od 10 rekla bih da i neka rodjaka tetka ima isto neke skrivene namere
Veruj mi trenutno sto bih najvise volela na ovom svetu je to da smo mi muljali i da sada ovo i zasluzujemo!!!
Baba nas je sama pozvala pre dve godine da sklopi ugovor sa nama jer nije zelela nista da ostavi svom sinu vec unuku koga je otac ostavio sa 6 godina.Ona sa svojim sinom nije imala kontakt 4 godine do pre nedelju dana jer on nije hteo ni da je vidi ni cuje. Sto se tice samog ugovora i nasih obaveza prema njoj do sada je odradjeno sve i 1000 puta vise nego sto tamo pise.Imala je maksimalno paznje i nege u svakom pogledu od strane nas!Nemam razloga da lazem jer mi je od vas potrebna pomoc,jer ovo sto nam se desava od pre nedelju dana je psihicka katastrofa
:hvala:

Evo mene na pravom mestu....Samo jedno pitanje, molim Vas za odgovor.
Kada cu prodati nekretninu tj. stan, vec duze vreme ga prodajem, ali nista i cena je korigovana, da li je trziste stalo ili jednostavno nije jos vreme, nadam se da ce mi neko od Vas izaci u susret i reci nesto pribliznije, makar mesec kada bi to moglo da se desi ...
Evo moje karte

Kada cu prodati nekretninu tj. stan, vec duze vreme ga prodajem, ali nista i cena je korigovana, da li je trziste stalo ili jednostavno nije jos vreme, nadam se da ce mi neko od Vas izaci u susret i reci nesto pribliznije, makar mesec kada bi to moglo da se desi ...
Ne verujem da ce ti se odgovor dopasti.... no protrljao si lampu :heart:
Pod pretpostavkom da je stan za tebe veliki materijalni posed, tj. da ih ne posedujes 10ak, kupoprodaja stana bi se morala videti kroz tranzit sporih planeta na one koje vladaju drugom (kucom novca, u slucaju da samo novac trazis), cetvrtom (kucom doma u slucaju da se iseljavas iz tog stana ili pak kupujes novu nekretninu) i osmom (kucom tudjeg novca, nektretnina, onoga sto treba da dobijes).
Na zalost ako gledamo jupiter, saturn, uran, neptun i pluton primeticemo da ni jedna od tih planeta trenutno ne cini veci i egzaktan aspekt sa natalnim planetama = nista bitno se ne moze sad desiti.
Prvi bitan aspekt je prelazak tranzitnog jupitera preko natalnog marsa koji vlada natalnom osmom, medjutim to je tek pocetak sledece godine. Saturn ce tada naciniti trigon sa natalnom venerom koja vlada drugom kucom, pa se mozes nadati da bi to pravno bilo povoljno reseno, kao i da bi donelo nego dugotrajnije resenje za tebe.
Medjutim... ono sto ostaje kao druga opcija jeste da se to desi tek 2011 jer tada uran sa vrha osme pravi sextil na natalnu veneru, uran staje na natalni jupiter koji vlada kucom doma a smesten je u osmoj kuci, tranzitni jupiter ulazi u tvoje osmo polje. Promena doma, prosirenje, kupoprodaja... sta god moze tada.

Sa astroloske perspektive rekla bih da ces prodati imovinu 2011te godine - nebo iznad tebe bice najaktivnije tada. Takodje.... iako ce to doneti olaksanje, ako uzmemo u obzir da ces imati tranzitni pluton u opoziciji sa mesecom tada - dovesce te u depresiju i neces biti zadovoljan. Tranzitni saturn ce se 2.5 godine zadrzati u tvom drugom polju sto definitivno nije momenat rasipanja novca nego cak i ako ga dobijes bice neophodno da ga stedis ili trosis na sitno. Tranzitni neptun stajace nad tvojim marsom tada, te ce samo otezati ako bilo sta treba sudski resiti ili podeliti. Bilo bi dobro da ne poslujes sa dugogodisnjim prijateljima tada, jer se bilo koji problem moze ispreciti kao nepremostiv.

Sa jakim osmim poljem na kraju ce se sve resiti pozitivno.... ali nikako megalomanski, a to je ono sto ces hteti tada.

Sve najbolje :zag:

Puno Hvala za Odgovor :hvala:
Nazalost jako losi dani..meseci...godine...
Imam jos jedan stan i nestanujem u tom kao i to da mi nije neophodno da odmah po prodaji kupim drugi, pre bih po prodaji tog prodala i ovaj u kome smo sada i kupila ili veci ili na boljoj lokaciji...i naravno deo para mi je potreban za privatni posao....
Eto ako ovo nesto menja ovu strasnu sliku....:sad2:
Jos jednom Hvala Puno za odgovor od :heart:

Puno Hvala za Odgovor :hvala:
Nazalost jako losi dani..meseci...godine...
Imam jos jedan stan i nestanujem u tom kao i to da mi nije neophodno da odmah po prodaji kupim drugi, pre bih po prodaji tog prodala i ovaj u kome smo sada i kupila ili veci ili na boljoj lokaciji...i naravno deo para mi je potreban za privatni posao....
Eto ako ovo nesto menja ovu strasnu sliku....:sad2:
Jos jednom Hvala Puno za odgovor od :heart:

Sada sam primetila da mislis da sam musko, ali ja sam :cao:
pa mozda da se nadam da bi tumacenje bilo drugacije u ovom slucaju......
Jos jednom HVALA za odgovor :hvala:

Sada sam primetila da mislis da sam musko, ali ja sam :cao:
pa mozda da se nadam da bi tumacenje bilo drugacije u ovom slucaju......
Jao izvini molim te, post je bio neutralno pisan, a na osnovu nicka sam mislila da si decak :-)

Jeste ima lepse tumacenje za devojcice:
Bice ruzice i cvece na kraju, samo se strpi i nemoj glavom kroz zid.... Vodi racuna da ne izgubis mile prijatelje kroz nesporazume samo :*

Pozdrav svima, da li ima neko da pogleda KADA ce se pokrenuti trziste nekretnina ovde u Beogradu i okolini...jer vec puna 3 meseca je skroz stalo...kupci koji imaju para cekaju da padnu cene u Bgd-u (kao sto najavljuju na TV...)pa sve stoji...
Eto ako neko hoce da se pozabavi ovim pitanjem Zahvaljujem se od :heart:

Da li mogu i ja da postavim pitanje za preseljenje ili kupovinu kuce 😊, rodjena sam 20.03.1985. 15:50 Beograd, suprug se doselio kod mene kad smo se venčali 😜

Back