white dragon
Zainteresovan član
- Poruka
- 153
Imam krcato cetvrto polje sto cete vidjeti iz natala koji cu da postavim. Ono sto je meni zanimljivo jest e da su mi i vladar znaka i vladar podznaka u 4 polju. Rodjena sam u znaku Djevice , a podznak mi je Rak. Cetvrto polje pocinje u Djevici na njegovom vrhu je konjukcija Sunca i Jupitera, potom je tu Saturn na 28 stepenu Djevice, a dalje se nastavlja Merkur, Mjesec i Pluton u Vagi. Do sad sam se selila jednom , kad su roditelji uzeli stan, a druga seoba je sada u mojoj 28-oj godini (zato i spomenuh Saturn na 28-om stepenu) kada pocinjem zajednicki zivot sa buducim suprugom. Inace Saturn vlada mojim sedmim poljem. Zainteresovana sam za nekretnine i voljela bih znati da li cu moci u buducnosti da nesto obezbjedim , ali da to uradim sama bez icije pomoci. Procitala sam sve komentare na ovu temu i nasla sam dosta zanimljivosti npr. Djevica u cetvrtoj na neki nacin unosi potrebu za cistim i mirnim krajem, a ja bih dodala i unutrasnjoscu kuce. Gdje god da sam vucem svoju mini biblioteku sa sobom ,a i mini apoteku,a Vaga opet tezi ka nekom uljepsavaljnju ukrasnim predmetima, slikama, sto sve ide u moj buduci dom. Obozavam dekorisanje prostora, pa , koliko god ljudi govorili da je stresno (pogotovo sa finansijskim ogranicenjima) ide mi od ruke i uzivam da se zanimam tim.