Petar_Pan
Iskusan
- Poruka
- 6.907
Ne nego likovi kao ja mere litre sperme likovima kao ti koje su popile...Gazdarica:A, zbog cega bih bila pogodjena?
Zato sto likovi poput tebe, zenama mjere centimetre kite koje su u zivotu primile?
Da, smeta mi ako zenama sa kojima zive zagorcavaju zivot zbog toga, smeta mi ako sebi uzimaju za pravo da rade neke stvari zato sto su muskarci, smeta mi sto zarad vlastite nesigurnosti kinje, ponizavaju, maltretiraju zene, na koje im se dize, a koje istovremeno mrze, zbog sopstvene slabosti da se odupru udaru sperme u gornju glavu... I, ako pricamo o nekontrolisanju strasti, onda je ovdje mozemo naci... U prici o iskompleksiranim muskarcima, koji pljuju po zenskom rodu i zlostavljaju svoje zene, jer su one zivi podsjetnik cinjenice koliko su oni zapravo mali i slabi!
Ali, na tvoju veliku zalost, sve ovo nema veze sa mojim muskarcima... 8)
Inace, opet nisi skontao poentu mog prethodnog posta... Ali, to odavno nije izuzetak, nego pravilo...
Mah, mah...

O cemu ti sad pricas? Da nisi malo promasila temu? :shock: Ko je to tebe kinjio, udarao, ponizavao, mrzeo i zlostavljao? I sto ako je to neko i cinio zelis da pripises nekom muskom a ne sebi samoj? To ponasanje pripisujes muskarcevoj nesigurnosti?

Drago nam je da si podelila svoje frustracije ovde sa nama na forumu... mozda ce ti sad biti lakse... Life is a bitch a? Ili je zivot ono sto mi sami stvorimo?
Jest da muski su mali i slabi

I rekoh ti da ne pokusavas meni da natuces neke komplekse(to ti je neka standardna fora) jer ja nemam nikakve veze sa ovim sto si ti napisala.... A tvoji kompleksi tj bolje receno tvoj strah od drustvene osude za to sto cinisis ili jos bolje tvoja unutrasnja griza savesti u tebi je sad isprtala na forum... A dokaz je to sto si sama rekla da te neko osudjuje i kinji... a da to niko nije ni rekao...