Nekontrolisana strast a verna

Da li moduce da osoba nekontrolisane strasti bude verna?

• Nije moguce

• Moguce je

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Gazdarica:
A, zbog cega bih bila pogodjena?
Zato sto likovi poput tebe, zenama mjere centimetre kite koje su u zivotu primile?
Da, smeta mi ako zenama sa kojima zive zagorcavaju zivot zbog toga, smeta mi ako sebi uzimaju za pravo da rade neke stvari zato sto su muskarci, smeta mi sto zarad vlastite nesigurnosti kinje, ponizavaju, maltretiraju zene, na koje im se dize, a koje istovremeno mrze, zbog sopstvene slabosti da se odupru udaru sperme u gornju glavu... I, ako pricamo o nekontrolisanju strasti, onda je ovdje mozemo naci... U prici o iskompleksiranim muskarcima, koji pljuju po zenskom rodu i zlostavljaju svoje zene, jer su one zivi podsjetnik cinjenice koliko su oni zapravo mali i slabi!

Ali, na tvoju veliku zalost, sve ovo nema veze sa mojim muskarcima... 8)

Inace, opet nisi skontao poentu mog prethodnog posta... Ali, to odavno nije izuzetak, nego pravilo...

Mah, mah...
Ne nego likovi kao ja mere litre sperme likovima kao ti koje su popile... :lol: (fujjj...) Kapiras ono fuj... od cega potice...

O cemu ti sad pricas? Da nisi malo promasila temu? :shock: Ko je to tebe kinjio, udarao, ponizavao, mrzeo i zlostavljao? I sto ako je to neko i cinio zelis da pripises nekom muskom a ne sebi samoj? To ponasanje pripisujes muskarcevoj nesigurnosti? :lol: A sto ne pripises svojoj zlobi i gluposti...ili recimo "fuj" osecaju koji stvaras?
Drago nam je da si podelila svoje frustracije ovde sa nama na forumu... mozda ce ti sad biti lakse... Life is a bitch a? Ili je zivot ono sto mi sami stvorimo?

Jest da muski su mali i slabi :lol: Sta si ovim htela da kazes? Ja nisam ni mali ni slab... :razz: A ti? :wink: Al opet tvoj necu biti nikad. takodje mislim da se bas samo slabi muskarci mogu petljati sa nekom kao ti... oni koji su nesposobni da nadju nesto normalno ili oni koji ne mogu da kontrolisu svoju strast... bas kao ni ti... (ili nece da je kontrolisu (kobojagi)).

I rekoh ti da ne pokusavas meni da natuces neke komplekse(to ti je neka standardna fora) jer ja nemam nikakve veze sa ovim sto si ti napisala.... A tvoji kompleksi tj bolje receno tvoj strah od drustvene osude za to sto cinisis ili jos bolje tvoja unutrasnja griza savesti u tebi je sad isprtala na forum... A dokaz je to sto si sama rekla da te neko osudjuje i kinji... a da to niko nije ni rekao...

Petar_Pan:
Ne nego likovi kao ja mere litre sperme likovima kao ti koje su popile... :lol: (fujjj...) Kapiras ono fuj... od cega potice...

O cemu ti sad pricas? Da nisi malo promasila temu? :shock: Ko je to tebe kinjio, udarao, ponizavao, mrzeo i zlostavljao? I sto ako je to neko i cinio zelis da pripises nekom muskom a ne sebi samoj? To ponasanje pripisujes muskarcevoj nesigurnosti? :lol: A sto ne pripises svojoj zlobi i gluposti...ili recimo "fuj" osecaju koji stvaras?
Drago nam je da si podelila svoje frustracije ovde sa nama na forumu... mozda ce ti sad biti lakse... Life is a bitch a? Ili je zivot ono sto mi sami stvorimo?

Jest da muski su mali i slabi :lol: Sta si ovim htela da kazes? Ja nisam ni mali ni slab... :razz: A ti? :wink: Al opet tvoj necu biti nikad. takodje mislim da se bas samo slabi muskarci mogu petljati sa nekom kao ti... oni koji su nesposobni da nadju nesto normalno ili oni koji ne mogu da kontrolisu svoju strast... bas kao ni ti... (ili nece da je kontrolisu (kobojagi)).

I rekoh ti da ne pokusavas meni da natuces neke komplekse(to ti je neka standardna fora) jer ja nemam nikakve veze sa ovim sto si ti napisala.... A tvoji kompleksi tj bolje receno tvoj strah od drustvene osude za to sto cinisis ili jos bolje tvoja unutrasnja griza savesti u tebi je sad isprtala na forum... A dokaz je to sto si sama rekla da te neko osudjuje i kinji... a da to niko nije ni rekao...
Kapiram... A, probaj i ti da skapiras sta si zapravo rekao sa ovim :!: :!: :!:

Gazdarica:
Pametnom covjeku, i dvije rijeci su dovoljne...
Po tome se i razlikuju od onih kojima treba mnogo objasnjavanja... :mrgreen:
Ebi ga ne razumu se svi sa jednim pogledom... moras malo imati i razumevanja za nas priglupe i sporije... I ja bi voleo da se svi sa jednim pogledom sporazumu ... hocemo sex, hocemo ljubav i to i ostvare... ali gde to ima tako... Easy girl... :wink:

Nije mi jasno to oko nekontrolisane strasti...Kao osoba sa nekontrolisanom strasti...Jel to neka posebna grupa ljudi...:confused:To moze svakom da se desi...Tj da naleti na osobu i da bude BUM...
Strast...se rodi...
E sad ako si u vezi...yebeno je malo...Moze se ostati veran ali nije lako...Moze da zaboli...Mnogo da zaboli...

teresa:
Nije mi jasno to oko nekontrolisane strasti...Kao osoba sa nekontrolisanom strasti...Jel to neka posebna grupa ljudi...:confused:To moze svakom da se desi...Tj da naleti na osobu i da bude BUM...
Strast...se rodi...
E sad ako si u vezi...yebeno je malo...Moze se ostati veran ali nije lako...Moze da zaboli...Mnogo da zaboli...
Narafno...
Nego ima nekih koji mogu da iskontrolisu nalete strasti... i nekih koji ne mogu.... U tom je caka...

Petar_Pan:
Daklem da li je moguce da osoba koja nema kontrole nad svojim basic instinktima i koja u svoj sex lajf zbog te strasti ubacuje cak i neke nenormalne stvari kao sto su npr. osobe istog pola... Ovde pricamo i o osobama koje ubacuju i sve drugo zivo u svoj sex lajf... ne izuzimajuci cak ni zivotinje ni swingove ili grupne sexove... Jer sve potice od iste nekontrolisane strasti... I to onda spada u njen zivot, nacin razmisljanja i gledanje na svet...

Da li je onda moguce takva osoba da se promeni, da to sve odbaci i posta normalna ili ti verna?

MA kakvi to je TOTALNO NEMOGUCE!

Back