Nekome ko će razumeti ostavite poruku

tumblr_mpxfihjtZ41s7hbvno1_500.jpg

Djesi kraljice..Ja Vidjo ludnicare kako ludnice uz kognitivni disonancij

Ef9AUTtWoAAScvn

Njihovi egoi istražuju njihove misli. Oni su hendikepirani pomirenjem s urotom toliko monstruoznom da ne mogu ni vjerovat
Kad se maskirate samo da biste ušli u benzinsku stancu za 30 sekundi koliko vam je potrebno da platite gorivo, to mora biti toliko demoralno. Čak sam vidio kako ljudi dolaze na ulaz, shvaćaju da su ostavili svoju masku u automobilu samo da bi se vratili da bi je sakupili u nekom velikom činu apsurdne sukladnosti s tim ludom poznatim kao "novo normalno". Nijednom se čovjeku s trunkom istinskog samopoštovanja ne može osjećati dobro kad se stalno prilagođava onome što duboko u sebi zna da je potpuna laža. Stari ljudi bili su hrabri ratnici spremni na borbu da brane svoju čast i rodbinu. Sadašnji muškarci se toliko boje svoje vlade da sa lakoćom savijaju koljeno samo da bi se uklopili u krajnje nefunkcionalno društvo. Oni su oborili tvoj duh. Učinili su vas da se uklopite po cijenu da zaboravite tko ste zapravo. Oduzeli su te. Vrijeme je da se dugo pogledate u ogledalo i uistinu zapitate ... jesam li muškarac ili sam rob ?

:aha:
Tako bih voljela da si noćas ovdje ali moje ruke grle samo,
neke hladne sjene.Tako bih voljela osjetiti topla milovanja neka draga sjećanja nekih ubogih pustara,
ja sam samo ptica slomljenih krila.
:aha::aha:
Tako bih voljela da osjetim te tvoje usne od mene neljubljene
tako bih voljela ali suze već kvase moje lice tvoje su oči zarobljene u pogledu tvoje voljene a ja kao lutalica
po tamnim ulicama nekim zabačenim sokacima.
Tako bih voljela,dotaći tvoje lice imati taj dragi osmjeh samo za sebe..
Ali sve je iluzija sjajna zvijezda sa neba za mene nedostižna.
Tako bih voljela jutra dočekati s tobom maštati o dalekim morima
tako bih voljela voljeti te bar jednom u ovom kratkom životnom vijeku.
Tako bih voljela ali ti si samo sunce ti si zrak koji dišem i ima te ali nema te..
Tako bih voljela,ali ti si samo kralj mojih snova.
b2c1cf91f90eb016f66fb64ab3e02a2c.jpg

Back