bejbica
Domaćin
- Poruka
- 3.146
I zajebi to smeshkanje.Pokazi malo zube!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

samo_se_smeshkam:Zajedno smo dve godine. Ne zivimo u istom gradu. Mr je imao cimerku sa kojom je ziveo par meseci do pre izvesnog vremena.Uvek mi je isla na onu stvar i on to zna. Mladja je od njega par godina (mi smo isto god 81.), sva je mala, slatka, lepa, mrsava... Sad otkad ne zive zajedno, oni se druze. Vidjaju se skoro svaki dan, cuju se stalno...I sve to mene nervira... Uhhhhhhhhhhh. Kada mu nesto kazem, ispadnem luda i neuroticna.
E sad razlog za moje gubljenje zivaca.
Ona ga zove u 1h ujutru, onako bez veze (ma da)
Kada sam bila kod njega na gajbi, ona je banula i kada me je videla, sledila se. Bila je sa nama i jos jednim drugarom par sati. Sve je bilo ok, svi smo pricali, zezali se, Ali za sve to vreme NIJEDNOM se nisu pogledali...
Ja mislim da tu nisu cista posla.
A vi drage moje?

Maxy:Sram te biloops:
 ))
))
Ha ha ha ha ha ha ha!GoldenLady:i ja mislim... ali ga pre toga prevari sa najboljim drugom...

Samantha Jouns:E draga moja tako je moja best drugarca prosla.Imala je decka koji je imao najbolju prijateljicu sa kojom je isao zajedno na fax,ucio,culi su se fonom,..isli na sajmove i bla bla bal i Moja drugarica je uvek sumnjala da ima nesto vise od prijateljstva jer je njegova drugarica sa faxa isto tako slatka,mala,plava,mrsava,...I naravno on je znao da njegova devojka ne podnosi njegovu drugaricu ali je coolirao stalno tu situaciju...dok jednoga dana ...nije saznala da ju je Dragi decko prevario sa svojom drugaricom ....i jos dan danas su zajedno......Tako da mani se corava posla.....ubi je na mestu-sto bi rekao RADOVAN III
Zato sto se to njoj prvoj desilo, pa je pomogla 2 da preboli, eto.snoshaj efendija:Samo mi nije jasna jedna stvar. Kako to da kada je bilo koja forumasica prevarena, sjebana, izjebana, popljuvana itd. uvek se nadje neka CIJOJ SE BEST DRUGARICI DESILO ISTO a ne doticnoj koja na temu odgovara.Cudo jedno.

Pa to je zensko razmisljanje. Netreba da pomazes, ako ima to sto ima znaci da joj je bilo lepoxpajamacax:moja best drugarica ima neke plikove po piki...
kako da joj pomognem
Uuuu al bi ga zajebala.Njega ionako boli uvo za nju.GoldenLady:ali ga pre toga prevari sa najboljim drugom...
ako do ovoga dodje, javite i meni! + noktima fenomenalno baratam!esperanca137:ja sam ipak za to da ga malo bijemo

) a pracku za sada ne diraj, nemas ti nista s njom dok se ne vidi sta tu zapravo ima...
 ) a pracku za sada ne diraj, nemas ti nista s njom dok se ne vidi sta tu zapravo ima...
qcko znala sam da ces me odatixpajamacax:moja best drugarica ima neke plikove po piki...
kako da joj pomognem

to sam ti rekla u poverenjuxpajamacax:ko ja ?
koga?

ma da pali me malobundeva:namazi je kiselim mlekom

ma svi mi imamo plikovexpajamacax:e,******* što nisi naglasila?
u stvari gledano na snokijev i hemov post...
ja imam plikove
šta se ti tu guraš

ma da to nije od trljanja?hanibal77:ma svi mi imamo plikove
xpajamacax:ma da pali me malo
vuci se ovamo da mi turiš protočni...