Nekome je poludela glava

samo_se_smeshkam:
Zajedno smo dve godine. Ne zivimo u istom gradu. Mr je imao cimerku sa kojom je ziveo par meseci do pre izvesnog vremena.Uvek mi je isla na onu stvar i on to zna. Mladja je od njega par godina (mi smo isto god 81.), sva je mala, slatka, lepa, mrsava... Sad otkad ne zive zajedno, oni se druze. Vidjaju se skoro svaki dan, cuju se stalno...I sve to mene nervira... Uhhhhhhhhhhh. Kada mu nesto kazem, ispadnem luda i neuroticna.
E sad razlog za moje gubljenje zivaca.
Ona ga zove u 1h ujutru, onako bez veze (ma da)
Kada sam bila kod njega na gajbi, ona je banula i kada me je videla, sledila se. Bila je sa nama i jos jednim drugarom par sati. Sve je bilo ok, svi smo pricali, zezali se, Ali za sve to vreme NIJEDNOM se nisu pogledali...
Ja mislim da tu nisu cista posla.
A vi drage moje?

Nisu cista posla sigurno. Ali da bi bila bas 100% sigurna napravi sacekusu i bani ne najavljeno. Ma garant su u semi ili su bili neko vreme....

Ja imam dva drugara, iz skole.. starija sam od tebe tako da imamo dugi niz godina druzenja iza sebe.. i mi smo stvarno uvek bili samo drugari... skoro sam bila jednom kuma na vencanju i krstila dete, i mogu ti rece za citav niz godina druzenja odlicno sam znala da se postavim izmedju njih i njihovih devojaka i bas zbog koje kakvih prica, ljubomore a i gluposti sa kojima smo se svi mi susretali u takvim "odnosima" trudila sam se svim silama da te devojke znaju sigurno da smo mi samo drugari i nista vise... i postovala sam vreme kad cu da dodjem i da zovem ...Ali mali je broj takvih odnosa da su stvarno samo drugari PRAVI PRIJATELJI...

Samantha Jouns:
E draga moja tako je moja best drugarca prosla.Imala je decka koji je imao najbolju prijateljicu sa kojom je isao zajedno na fax,ucio,culi su se fonom,..isli na sajmove i bla bla bal i Moja drugarica je uvek sumnjala da ima nesto vise od prijateljstva jer je njegova drugarica sa faxa isto tako slatka,mala,plava,mrsava,...I naravno on je znao da njegova devojka ne podnosi njegovu drugaricu ali je coolirao stalno tu situaciju...dok jednoga dana ...nije saznala da ju je Dragi decko prevario sa svojom drugaricom ....i jos dan danas su zajedno......Tako da mani se corava posla.....ubi je na mestu-sto bi rekao RADOVAN III :D:D:D

Samo mi nije jasna jedna stvar. Kako to da kada je bilo koja forumasica prevarena, sjebana, izjebana, popljuvana itd. uvek se nadje neka CIJOJ SE BEST DRUGARICI DESILO ISTO a ne doticnoj koja na temu odgovara.Cudo jedno.

eee da si gledala nestashne godine...

ma da skupljamo pare za priv. detektiva
e a zamisli da je bilo ovako... kao ona udje i kazhe e cao ja sam ta i ta i kresnula sam se s ovim likom, ali nije pakosna.

esperanca137:
ja sam ipak za to da ga malo bijemo;)
ako do ovoga dodje, javite i meni! + noktima fenomenalno baratam! :mrgreen:

a za problem... pritisni decka da ti kaze sta ima (cisto sumnjam da on "ne konta" sta se desava, nema sanse da je naivan, nijedan nije! :roll: ) a pracku za sada ne diraj, nemas ti nista s njom dok se ne vidi sta tu zapravo ima...

a onda naostri nokte , obuj kaubojke ... i ciljaj!!! ;)

Back