Nekoliko slatkih pitanja...:DDDDDD

Pa,dragi moji tinejdžeri(i oni koji se tako osećaju)
Koliko dugo ste na ovom pdf i na Krstarici?
Da li ste postali pametniji ili gluplji od boravka na ovom foruumu?
Da li se kajete što ste naparvili profil?
Da li vam trolovi idu na živce???
Pa racunaj od 1.1.2008 da sam bio. Znaci jace od 4 godine.
Ne znam,ali iskreno. Jedino sta je ikad moglo da se procita pametno bilo je od mene,od snikija i druzine je moglo samo da se procita nesto smesno.
Svasta mi se izdesavalo zbog foruma i ne kajem se sto sam ga otvorio,bilo je tu svega (bio sam u vezi sa forumasicom,potukao sam se u rl zbog foruma,upoznao sam dosta ok ljudi sa foruma,sa nekima se i danas druzim u rl,dosta sam se svadjao ovde i budzio svoj ego) tako da sam iskoristio maksimum ovog foruma. Bilo je zanimljivo.
Jok,obicno su duhoviti te im tolerisem.

Pa racunaj od 1.1.2008 da sam bio. Znaci jace od 4 godine.
Ne znam,ali iskreno. Jedino sta je ikad moglo da se procita pametno bilo je od mene,od snikija i druzine je moglo samo da se procita nesto smesno.
Svasta mi se izdesavalo zbog foruma i ne kajem se sto sam ga otvorio,bilo je tu svega (bio sam u vezi sa forumasicom,potukao sam se u rl zbog foruma,upoznao sam dosta ok ljudi sa foruma,sa nekima se i danas druzim u rl,dosta sam se svadjao ovde i budzio svoj ego) tako da sam iskoristio maksimum ovog foruma. Bilo je zanimljivo.
Jok,obicno su duhoviti te im tolerisem.

au brate, tebi je vreme da gasis nalog...

1.Hm..od 3.3.2012.,znači tek mesec dana..
2.Naravno da sam postala pametnija od boravka na forumu...
3.Ne kajem se...čak mi je i drago što sam se pridružila ovoj velelepnoj zajednici
4.Kako kad.

Beše to kraj leta '09, vratolomno brzo je prošlo, ebemu mater... mada nisam odmah došao na tinejdžere, lutao sam od politike do svaštare i misterija.
moždani napredak je u stagnaciji što se tiče foruma...
fak nou, Direkt Fors je moj alter- ego koji se jednim delom razvijao i na ovom forumu
nerviraju me trolovi već oni ljudi koji padaju na njihove priče i koji ulaze u diskusije sa njima.. na primer sad ne znam što ti odgovaram ovo kad si ti trol. ili si retard... ili retardirani trol, al opet ispade da sam sebe nerviram zbog toga

1. Oko 4 na krsti, na ovom pdf-u oko 3 god...
2.Postao gluplji...
3. Kajem se.
4.Ne, do ja.ja ste vi trolovi, voleo bih da sam jedan od vas...

1. Svega 1,5 godina. Nije mnogo, ali dovoljno da se ovde odomoćim :). Mada, na tinejdžere sam došao ne tako davno, oko pola godine sam tu. Pre toga sam dosta vremena provodio na drugim delovima foruma, prirodnim naukama pre svega.

2. Nisam se u tom smislu izmenio, osim prirodnog sazrevanja koje je išlo uz to vreme koje je proteklo, ali sam dosta naučio i od ljudi i o ljudima. U tom smislu, kao poznavalac čoveka, mislim da sam napredovao.

3. Ne znam zaista. U nekom smislu da, u nekom ne. Mislim da bi mi život sada bio daleko ispunjeniji da se nisam ovde našao. Ne bih toliko uronio u filozofiju, ne bih se uplitao u psihologiju ličnosti, već samo išao dalje sa svojim spojem hedonizma i altruizma. Ovde sam naučio da saslušam druge i upijem nešto od svakog... I u tom smislu sam se promenio. Na bolje, ili na lošije stvarno ne znam. U principu, sve što sam uradio u prošlosti shvatam kao nešto neizostavno i imam običaj da stojim iza svojih odluka... Tako i sada. I drago mi je što sam tu stekao priliku da se družim sa kategorijom ljudi koja uopšte nije slična prosečnom okruženju... I na neki način znatno prihvatljivija za ozbiljnije razgovore...

4. Ne obraćam posebno pažnju na njih...

ju ju ju, ovo su bas teske reci user :eek:

ja sam par godina tu, boli me uvo za trolove, i kajem se i ne kajem zbog naloga, zavisi kako kad, ovo pametniji-gluplji je relativno, sigurno se nisam opametila a nisam ni zaglupela ovde...
realno, jedina dobra strana ovog foruma su ljudi koje upoznas, i to je nesto sto ostaje, ostalo se pre ili kasnije zaboravi... ;)

realno,da nije bilo ovog foruma i ovog sto mi se izdogadjalo ja bi sada sigurno studirao u Beogradu i bi bio na budzetu.

Realno, velika većina nas bi mnogo više postigla u smislu praktičnih rezultata u RL da nije toliko vremena izdvojila na ovo...

No, ipak, nije da iz svih ovih konverzacija ne može da se nauči nešto... Kao što rekoh, u smislu "čitanja ljudi", ovde sam naučio najbitnije lekcije...

Ja bih mnogo vise ucio,znam da nisam nista ucio zbog ovog foruma. ovde je dnevno islo minimum 20 mojih poruka,a svi su pisali,teme su samo letele 2008 i 2009te. Posle je sve zamrlo. Sad je ovde groblje.
Ja znam da sam 3 meseca uzastopno placao 7000 dinara za dial up internet,svo vreme sam proveo na krstarici i nista nisam ucio.

ma šta bih uradio u ril lajfu, go ******.. blejao bih po rupama više, klošario se i gubio vreme.
tačnije, i ovde gubim vreme al ne postoji neki utrošak energije

Rekoh, velika većina. Pazi, ne znaš ni ti šta bi se tačno desilo sa tobom da se sve ovo nije uklopilo u tvoj život. Sve zavisi, neko od nas je ovde našao utehu, a neko problem. Neki i jedno i drugo... I sad, da li bi sve ove sate koje smo tu proveli svako sa nekim svojim ciljem zamenilo nešto lepše ili ne nikako ne možemo sa sigurnošću znati. Ali opet, sati su sati, i oni su se polako nagomilali... I ko zna šta bi sve moglo da ih ispuni umesto ovog... Osim toga, ne znam za druge, ali ovde postao nešto lenjim... I realno gledano, da sam to vreme preusmerio na konstruktivnije stvari više bih naučio u sferi onog čime se bavim... Ili više razvio svoju umetnost... Ili bio još društveniji... Uglavnom, bilo bi više prostora za druge stvari. Stoga, strogo realno gledano, svojim boravkom ovde izgubio sam dosta. Između ostalog i neke crte svoje ličnosti. Mada, druge sam i nadogradio, što i čini da se u zbiru ne kajem zbog toga, čak mislim da sam na dobitku... Dakle, koliko god bih praktično pao, sazrevao sam kao ličnost. Na nekim pojedinačnim planovima, poput već pomenutog razumevanja psihologije ljudi, svakako jesam :).

Back