vcbccbc vcbcvb
Iskusan
- Poruka
- 6.887
Ni 1. ni poslednja koja je pobegla u ludilo; za sada si tek lujka, pripazi se.Pa necu onda ni da se vracam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni 1. ni poslednja koja je pobegla u ludilo; za sada si tek lujka, pripazi se.Pa necu onda ni da se vracam
kakav ti je to nickKakve su ti misli takav ti je zivot daj malo vedrine i bice bolje...nema predajebetter
uzmi snickers za pocetak
ajde zdravica
svako dobro i samo hrabro
![]()
Moje misli su fokusirane na sex. Znaci li to da mi je zivot yebenKakve su ti misli takav ti je zivot
Зависи од главе.Mogu ja i plakati ako treba, no ne znam kakvo je rame![]()
Vec mi se ne placeЗависи од главе.![]()
Meni van ludila mnogo opasnije...Ni 1. ni poslednja koja je pobegla u ludilo; za sada si tek lujka, pripazi se.
Ето видиш какве исцјелитељске моћи има овај форумVec mi se ne place![]()
Niko nije savrsen...Ето видиш какве исцјелитељске моћи има овај форум.
А мораш и мене разумјети, шта ако ја понудим раме дами, а оно буде дамко.
Predugacak...Komican![]()
da moglo bi se reci,probaj da mislis i na neke druge stvariMoje misli su fokusirane na sex. Znaci li to da mi je zivot yeben![]()
Volis da plasis ljude jelPredugacak...![]()
One plasljive pogotovo buhajajahahaVolis da plasis ljude jel![]()
Poput recimo tebeOne plasljive pogotovo buhajajahaha![]()
Da mozda si ti taj neko treci da devojci pomognePoput recimo tebe![]()
![]()
salim se naravno..malo sale nije na odmet ali treba da se vratimo na temu...
Mozda nikad se ne znaDa mozda si ti taj neko treci da devojci pomogne![]()
prvo si nerazumna, van razuma, pa sada hoces u ludilo...Meni van ludila mnogo opasnije...
Da, drugi put pubertetprvo si nerazumna, van razuma, pa sada hoces u ludilo...
jel si ti sigurno izasla iz puberteta, ucinilo mi se da si pomenula 20 plus 25 godina, to je zbirno 45?
Prvi simptom je umor i iscrpljenost, koji pronalazimo u gotovo 90% žena. Psihičke tegobe, najčešće u vidu depresije, nalazimo u oko 50-60% slučajeva, a poremećaje spavanja i loš san u oko 75% slučajeva. https://www.plivazdravlje.hr/aktualno/clanak/26464/Menopauza-simptomi-i-uzroci.htmlDa, drugi put pubertet