Da li ste nekad bili u situaciji da povredite nekoga koga
neverovatno puno volite i da vam kasnije bude zao zbog toga,
naprimer ja sam opsovao Babu,ona me je othranila mesto roditelja,
I kad sam je opsovao spustila je glavu i samo otisla,ja sam otisao u wc
i jako sam se bedno osecao,e sad,ne trazim resenje nego cisto da vidim
da l ima jos vas takvih,znam da sam ispao majmun tu ali nema veze,
Posto sam reper napisao sam jednu pesmu ako vas ne mrzi procitajte :
Nekad jako boli tamo gde ne treba,pa mi od svega bude muka,ne znam da l' sam tolko jak,
nekad pece do srzi,jer pogresim tek tako,da l' ja zasluzujem da zivim,rado sad bih plako,
i nebojim se ja za sebe,odma sad nek umrem,ali nek ostanu bar oni koje volim boze,
neka ostanu i drugovi,nek se druze i dalje,nek zaborave na mene,nek jos lepse njima bude,
jer ja nisam odavde,jer ja nemam osecanja,ja sam jedan velik gresnik,koji jako lako prasta,
i ume da povredi one bas retke dobre ljude,koji vole ga ko sebe,i bodre me kada placem,
i onda mi bude tesko odem u wc i sednem,da l da placem il da kaznim sebe il da secem vene,
al' opet bude sve okej ona predje preko svega i nesto da mi se desi puklo bi joj srce odma,e to me boli
Ocu da nestanem,da nema nikog oko mene,
Ocu da sam sam,ocu da nema me,
Osecam se jako samo,kao da nisam svoj,
i hvata me paranoja,kako samo bedno boli me..
I sada brate,voleo bih da sam dete,da krenem ispocetka,bez ijedne rane,
Al ne moze to tako kao da me neko prokleo,od malena caleta napustio al sam ga voleo,
Nesto me nece brate,k'o da sve je protiv mene,Padnem,ustanem brisem suze,i opet padnem,
A znam da vec sutra,sve bice,dobro,al' osecam krivicu i da duzan sam pred bogom,
Ja nisam sam na svetu,i nisam bas cesto tuzan,al pomislim da tripujem,ovaj svet je polu ruzan,
Al kad me boli,pomislim na onu polovinu lepu,da ja nisam sam na svetu,da nekog ima,
i uvek bice tu za mene,i zbog takvih ljudi ja prosto moram da ginem,
i jos moram da se trudim,da prezivim ovaj zivot,jer barem tu je moj san,
i posticu ga jednom,giljam iz dana u dan,
I molio bih da se ne zezate previse na ovu temu
neverovatno puno volite i da vam kasnije bude zao zbog toga,
naprimer ja sam opsovao Babu,ona me je othranila mesto roditelja,
I kad sam je opsovao spustila je glavu i samo otisla,ja sam otisao u wc
i jako sam se bedno osecao,e sad,ne trazim resenje nego cisto da vidim
da l ima jos vas takvih,znam da sam ispao majmun tu ali nema veze,
Posto sam reper napisao sam jednu pesmu ako vas ne mrzi procitajte :
Nekad jako boli tamo gde ne treba,pa mi od svega bude muka,ne znam da l' sam tolko jak,
nekad pece do srzi,jer pogresim tek tako,da l' ja zasluzujem da zivim,rado sad bih plako,
i nebojim se ja za sebe,odma sad nek umrem,ali nek ostanu bar oni koje volim boze,
neka ostanu i drugovi,nek se druze i dalje,nek zaborave na mene,nek jos lepse njima bude,
jer ja nisam odavde,jer ja nemam osecanja,ja sam jedan velik gresnik,koji jako lako prasta,
i ume da povredi one bas retke dobre ljude,koji vole ga ko sebe,i bodre me kada placem,
i onda mi bude tesko odem u wc i sednem,da l da placem il da kaznim sebe il da secem vene,
al' opet bude sve okej ona predje preko svega i nesto da mi se desi puklo bi joj srce odma,e to me boli
Ocu da nestanem,da nema nikog oko mene,
Ocu da sam sam,ocu da nema me,
Osecam se jako samo,kao da nisam svoj,
i hvata me paranoja,kako samo bedno boli me..
I sada brate,voleo bih da sam dete,da krenem ispocetka,bez ijedne rane,
Al ne moze to tako kao da me neko prokleo,od malena caleta napustio al sam ga voleo,
Nesto me nece brate,k'o da sve je protiv mene,Padnem,ustanem brisem suze,i opet padnem,
A znam da vec sutra,sve bice,dobro,al' osecam krivicu i da duzan sam pred bogom,
Ja nisam sam na svetu,i nisam bas cesto tuzan,al pomislim da tripujem,ovaj svet je polu ruzan,
Al kad me boli,pomislim na onu polovinu lepu,da ja nisam sam na svetu,da nekog ima,
i uvek bice tu za mene,i zbog takvih ljudi ja prosto moram da ginem,
i jos moram da se trudim,da prezivim ovaj zivot,jer barem tu je moj san,
i posticu ga jednom,giljam iz dana u dan,
I molio bih da se ne zezate previse na ovu temu