Neki stid, ili sta vec...

• Začetnik teme Začetnik teme dkole
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gazdarica:
Samo polako... Ne moze odjednom da prevazidje sve psihicke barijere...
Uostalom, uzivajte u otkrivanju sopstvene seksualnosti, djelic po djelic...
Zasto zurite da sve isprobate...?

Ma daj bre ovamo psihicke barijere, a onamo mi prodaju price kako devojke brze sazrevaju od decaka, posto se ovde verovatno radi o 'klincima'....

ej ti polako gde si navro bre ko lud!!!!!!
nisu svi isti ja imam drugaricu koja je udata i pogami prelezalo je vise njih ona jednostavno tu pozu ne voli kaze da joj nije ni malo lepo!!
!nije nikakav tabu ali pusti nek prodje malo vreme da se prilagodi
!Ja mogu da se obrcem i okrecem kako mi se cefne ko da sam od gume pravljena ali zato ovaj moj crnogorac (samo po neradu) legne i uziva "opa zeno blago meni sa tobom"!!!!!!

e da, sad tu dolazimo do sledeceg problema...bice vam verovatno smesno, ma boli me ******, smejte se, svi mi sa 18 godina imamo taj problem...je8eno MESTO...dakle, leti je bilo opusteno, toplo, prirode gde hoces, raj...sad je zima, i bice sve gore...prve stvari sto padaju na pamet

1.kola - polozio sam pre 2 meseca, cale mi ih jos ne da po mraku, ne pokusavajte tu da ser.ete, nema svrhe, probao sam mnogo puta, kaze tek na prolece

2.hotel - skupo, ali to je sekundarno, ono sto je bitnije je da nema smisla da vodim 17godisnju devojku koju volim u hotel, ja bih se osecao glupo, a ona kao *****, tako da i to otpada

3.drugov ili moj stan - izvodljivo, ali u proseku na mesec dana, nezgodno je oterati matore od kuce, a i ne zivimo u istim mestima pa je to jako tesko organizovati....

4.jbt, ne znam sta je 4....e sad vi stupate na scenu, prvo se slatko cinicno ismejte, onda se melahonicno setite svoje mladosti, i pokusajte da nesto pametno smislite

Devilishgirl:
ja se sazalila..evo ti moja kuca, samo da pitam moje..ako ne, imate bar moju sobu 20kvadrata mozete i na stolu ..lusteru..otpozadi na ormanu..krevetu..dobar je prostran..al' samo da hoce cica..

Vidis kod tebe je drugi problem ti imas sobu a nemas s kim.
Ako budes dobra i nosila tange i minic mozda ti ja ucinim uslugu.

dkole:
e da, sad tu dolazimo do sledeceg problema...bice vam verovatno smesno, ma boli me ******, smejte se, svi mi sa 18 godina imamo taj problem...je8eno MESTO...dakle, leti je bilo opusteno, toplo, prirode gde hoces, raj...sad je zima, i bice sve gore...prve stvari sto padaju na pamet

1.kola - polozio sam pre 2 meseca, cale mi ih jos ne da po mraku, ne pokusavajte tu da ser.ete, nema svrhe, probao sam mnogo puta, kaze tek na prolece

2.hotel - skupo, ali to je sekundarno, ono sto je bitnije je da nema smisla da vodim 17godisnju devojku koju volim u hotel, ja bih se osecao glupo, a ona kao *****, tako da i to otpada

3.drugov ili moj stan - izvodljivo, ali u proseku na mesec dana, nezgodno je oterati matore od kuce, a i ne zivimo u istim mestima pa je to jako tesko organizovati....

4.jbt, ne znam sta je 4....e sad vi stupate na scenu, prvo se slatko cinicno ismejte, onda se melahonicno setite svoje mladosti, i pokusajte da nesto pametno smislite

Citaj sada dobro sto cu ti napisati!

Taj problem imaju i stariji od 18! Ja sam takvih problema imao i sa 22-23, ali! Pazi sada dobro, mnogo zavisi i od toga kakva je devojka. Ako je ona OK moci cete ce yebati i u ulazu od zgrade, a ako ona jedva ceka da izvrda situacju, svaki izgovor ce joj biti dobar.

Pazi, ja sam bio sa oba tipa devojke! I sa ovom kojoj je smetala i cimerka u susednoj sobi i sa ovom koja mi je molila da mi popusi u ulazu, jer je bila napaljena, a sa njom sam se yebao gde sam stigo, od lifta tavana zgrade do ulaza, i kojekakvih jos drugih mesta.

To sto je nevina moze malo da bude izgovor, ali ako ona u osnovi NECE da se yeba, a prica ti suprotno da te zadrzi, onda ti nece pomoci ni kola, ni stan, a ako hoce bice ti dobro i neko zbunje!

OK nevina je, ali nemoj da izgubis sa njom 10-15 meseci da bi shvati da se ona nece promeniti... Ja sam imao devojku jednu kad sam posle 2 godine shvati da nece nikad da se promeni, i tada sam video kraj, koji je usledio tek posle jos jedne godine....

Razmisli, i poslusaj me.

Aleksej_BASO:
Citaj sada dobro sto cu ti napisati!

Taj problem imaju i stariji od 18! Ja sam takvih problema imao i sa 22-23, ali! Pazi sada dobro, mnogo zavisi i od toga kakva je devojka. Ako je ona OK moci cete ce yebati i u ulazu od zgrade, a ako ona jedva ceka da izvrda situacju, svaki izgovor ce joj biti dobar.

Pazi, ja sam bio sa oba tipa devojke! I sa ovom kojoj je smetala i cimerka u susednoj sobi i sa ovom koja mi je molila da mi popusi u ulazu, jer je bila napaljena, a sa njom sam se yebao gde sam stigo, od lifta tavana zgrade do ulaza, i kojekakvih jos drugih mesta.

To sto je nevina moze malo da bude izgovor, ali ako ona u osnovi NECE da se yeba, a prica ti suprotno da te zadrzi, onda ti nece pomoci ni kola, ni stan, a ako hoce bice ti dobro i neko zbunje!

OK nevina je, ali nemoj da izgubis sa njom 10-15 meseci da bi shvati da se ona nece promeniti... Ja sam imao devojku jednu kad sam posle 2 godine shvati da nece nikad da se promeni, i tada sam video kraj, koji je usledio tek posle jos jedne godine....

Razmisli, i poslusaj me.

pa ja delim tvoje misljenje!!!
ja sam sa jednim mogla da se kresnem gde god da smo pozeleli!!!
hehehehehe i dan danas se secam kako smu po noci preskakali ogradu i kresnuli se na nekoj tezgi na zelenoj pijaci!!!
ali je bas bilo za pamcenje!! :twisted:

dkole:

Има их и са 25+ са истим проблемом. :roll:

За зимски период - кола, улаз, разне оставе,...али ништа док не увежбате одназад. :lol:

hulahopka:
Bas tako,posle ce ti dati i u guzu....

Uopste ne mora da znaci!

Neke zene visu uzivju u mannipulisanju sexom, nego u samom sex, a ako imas vecu zelju kao sto ima ovaj sto je postavio pitanje, onda ce tako i dobiti manje sexa, jer ona moze da vidi u tome priliku...

E sad ako je pameten, zavrnuo bi joj runku, pa da mora da mu da.... :-D

Back