Neki stid, ili sta vec...

dkole

Zainteresovan član
Poruka
499
Spavam sa devojkom kojoj sam skinuo nevinost pre 2 meseca...i do sada smo to radili 10ak puta...uglavnom u klasicnoj pozi, lezeci i sedeci...i sinoc ja predlozim da probamo od pozadi, klececi, u pi.cku naravno...a inace je jako otvorena po pitanju sexa, ni malo konzervativna....i ona nece ni da prica o tome...kaze fora, oseca se kao neka zenka, kao zivotinja ili sta vec...ja mislim da je fora da je blam da joj vidim cmar, anus....jel moguce to? kako je to vama izgledalo na pocetku?

dkole:
Spavam sa devojkom kojoj sam skinuo nevinost pre 2 meseca...i do sada smo to radili 10ak puta...uglavnom u klasicnoj pozi, lezeci i sedeci...i sinoc ja predlozim da probamo od pozadi, klececi, u pi.cku naravno...a inace je jako otvorena po pitanju sexa, ni malo konzervativna....i ona nece ni da prica o tome...kaze fora, oseca se kao neka zenka, kao zivotinja ili sta vec...ja mislim da je fora da je blam da joj vidim cmar, anus....jel moguce to? kako je to vama izgledalo na pocetku?

Bice da je blam da joj ne vidis dlakavu cmarulju.Stavi joj 10 (ili bolje 20) metalnih dinara na cmar i zalepi selotejpom,

najjacha poza je kuchetja , 4a je samo shto mushkitj mora da zna shta i kako nabada ;) .Mozhda nije odushevljena tvojim sexualnim umetjem , pa joj nije do novina .Sachek malo se uhodate ;) ona kao prvo ta trane , pa sa druge trane , pa redom ... U sexu nema stida , ako i postoji , obichno je u pitanju vrlo losh sex. Znam zhene koje do danas mrze samu pomisao na to da ebu neshto novo , samo iz razloga shto nikad nisu prevazishle stid pred samom sobom

dkole:

Verujem da se tako tripuje,pogotovo ako je mlada.Moraš da budeš jako strpljiv s njom i da paziš da je u toj pozi ne povrediš,mislim da ulaziš ko sivonja,jer je tek izgubila nevinost i nije baš preporučljivo da zapinješ pošto je tad jako otvorena pa paziiiiiiiiiii.
Najbolje bi bilo da joj šapućš na uvo mislim da je pališ rečima da je sex-i tako odpozadi,da te jako uzbuđuje i da ćeš poludeti jer ti je extra s njom.Videćeš da će početi da voli tu pozu i da je kasnije traži sama.Budi strpljiv,tek ste zakoračili u svet sex-a,opusti se i bez tripova.;)
i naravno budi nežan:D

dkole:

polako bre.malo je nju stid............samo polako...:)))

dkole:

Nemoj da te to buni, takve su sve skoro u pocetku, ali ima i zatucanijih koje su takve kada prevale i po nekoliko kita preko sebe.

Moja je prva takva bila a ja sam joj bio 4.!!! :evil: :?

Znaci sigurno ce se promeniti, nemas brige, jedino sto ti verovano neces biti tu da to vidis i dozivis, jer ce to uraditi sa nekim drugim.

Takve su zene, prvo se prave fine, nece ona, Boze moj da bude "zenka", ali jednog dana kdas se bude yebala sa nekim drugim tipo ko zn sa kojim i gde, jos ce i da mu guta sa zadovoljstvom a ne samo da menja poze. :wink:

Znaci savet: Ako se ne promeni za mesec-dva dana, nece nikada, nemoj se zavaravati, i gubiti 3 godine kao ja sto sam....

Do sada nisam imao problema sa pozama. To mi j emalo tupavo da se neko protivi nekim normalnim pozama. I koliko ja znam mnogo devojaka bas voli otpozadi.
A ako ju je sramota da joj ne gledas u chmar,sto je isto glupost, ti prigusi svetlo,pa neces ni moci bas lepo da ga vidis.Hehehehe!
Mislim ...svaki put samo jedna ili dve poze....ne da je dosadno...nego ni ne pomisljam da ga vadim...:)

dkole:

Prijatelju pitaj je u kom veku ta zivi. Imao je i moj prijatelj takav slucaj, doticna je ziva seljanka. I to gledaj da nikom ne pricas jer ce joj se svi smejati. Mene bi bilo sramota biti s takvom.

Jednostavno je takva.
Mi cure smo po defaultu manje otvorene po pitanjima seksa, i čakl i kad ti se učini da pričamo sve, možda postoji ono malo NEŠTO što je ostalo samo za nas... Što i nije strašno. (Jesi li i ti njoj ZAISTA rekao koliko puta si izdrkavao na Jennu Jameson?) Poenta je da se i zatvorena vrata otvaraju ako znaš kako da pokucaš na njih - i to nema veze samo sa doggy style, to ima veze sa apsolutno svime što bilo koje dvoje rade/ne rade jedno drugom. E, kako da pokucaš na vrata SVOJE devojke, ne zna niko sem tebe i nje.

Fora je da se, ako ste se već fizički skinuli, vratite malčice unazad i pogledate da niste preskočili malo psihičkog skidanja. Koje je, bar kako ja to vidim, MORALO da postoji da bi seks bio dobar. Tačka.

Dva meseca koje pominješ su apsolutno nevažna stvar za seks, veruj mi. Pričam ti zaista iz ličnog iskustva. Važno je samo koliko ste bliski što se svega ostalog tiče. A time se samo vraćam na početak priče.
Kapiraš foru?

hottie:
Jednostavno je takva.
Mi cure smo po defaultu manje otvorene po pitanjima seksa, i čakl i kad ti se učini da pričamo sve, možda postoji ono malo NEŠTO što je ostalo samo za nas... Što i nije strašno. (Jesi li i ti njoj ZAISTA rekao koliko puta si izdrkavao na Jennu Jameson?) Poenta je da se i zatvorena vrata otvaraju ako znaš kako da pokucaš na njih - i to nema veze samo sa doggy style, to ima veze sa apsolutno svime što bilo koje dvoje rade/ne rade jedno drugom. E, kako da pokucaš na vrata SVOJE devojke, ne zna niko sem tebe i nje.

Fora je da se, ako ste se već fizički skinuli, vratite malčice unazad i pogledate da niste preskočili malo psihičkog skidanja. Koje je, bar kako ja to vidim, MORALO da postoji da bi seks bio dobar. Tačka.

Dva meseca koje pominješ su apsolutno nevažna stvar za seks, veruj mi. Pričam ti zaista iz ličnog iskustva. Važno je samo koliko ste bliski što se svega ostalog tiče. A time se samo vraćam na početak priče.
Kapiraš foru?

Al ti komplikujes, kao da radis generalnu na kamionu.

dkole:

Pusti nek prodje malo vremena ... pa ne možeš očekivati da za 2 meseca devojka proba sve ono što bi ti voleo, a da si joj pri tom ti prvi muškarac u krevetu .... ako je stid u pitanju (a pretpostavljam da jeste) prevazićiće ga .... nemoj da praviš dramu oko nečega što ona sama mora da prekači u svojoj glavi. Uostalom, razgovaraj sa njom o tome ....

Back