Dali ste gledali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste.packe i kecina su po meni najbolji,i najsvadji.super je serija
Packe i Kečina
Samo Srbi su mogli to da smisle
da si gledala shvatila bi da je to najbolja serijaNisam gledala...Dovoljno mi je bilo da u novinama vidim likove i da mi na pamet ne padne da prebacim i odgledam![]()
da si gledala shvatila bi da je to najbolja serija
kad pita kako da smuva devojku,i drug mu kaze pitaj,STA TI RADIS OVIH DANA.i kasnije dolazi a obraz mu crve od samara.super je fazon!heh.......kako si se ove serije bas setila??...........super serija....
"STA TI RADIS OVIH DANA" (pa ono sa rukom)....to je bas bio fazon![]()
kad pita kako da smuva devojku,i drug mu kaze pitaj,STA TI RADIS OVIH DANA.i kasnije dolazi a obraz mu crve od samara.super je fazon!
roxi da bila je smesna a i glupada,da...a on kao nije znao kako to da uradi....
meni je u toj seriji bilo glupo samo sto je glumila ona debela roxi(ili roki,nemam pojma)......![]()
Blago vama sto vam smeta sto je neko debeo. O povrsnosti mojaInace doticna je sestra Aleksandre i Kristine Kovac.
da kao sto je packe i kecinaPrvo posle onih rasprava, i gluposti, da pohvalim za temu.... jedno vreme su reprizirali....
Omiljeni likovi su mi bili: nastavnik likovnog i Sofija (valjda se tako zvala)
Super serija, msm bar za mene, najjacha fora: Shta ti radish ovih dana i naravno i dan- danas popularno, nazalost nije dugo zivela, da bi se toliko prichalo o njoj mada su devojke shizela oko nekih frajera iz ove serije, bar u mojoj shkoli....