Nekad i sad

Mlad

anakin_skywalker_young.jpg

Postar

176876_f520.jpg

Ovaj lik je prelep!

kar.jpg

jelenakarleusa2345.jpg

Al drugarica sa upasanim dzemperom je objasnila . :super:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Moje oci!!!!!!!!111111111111111

A pazi joj krst, i facu...
Verujem da se par trenutaka pre nego sto je uslikano taj krst nalazi par santima nize....
Tu je i slika nekog muskarca... ima i materijal :lol:
Pu, kravetina :bacapeglu: :lol:

Poslednja izmena:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Moje oci!!!!!!!!111111111111111

A pazi joj krst, i facu...
Verujem da se par trenutaka pre nego sto je uslikano taj krst nalazi par santima nize....
Tu je i slika nekog muskarca... ima i materijal :lol:
Pu, kravetina :bacapeglu: :lol:

Hahahaha dobro zapazanje,bas sam ja htela da kazem nesto slicno xDDD

Lice a la MJ nakon operacije

koji vam je ****** s njim !?
želim logično objašnjenje zašto je prvi na ovakvim temama a na temi muzike nijedan klip !?
celokupna njegova ekscentričnost nije fascinantna koliko to što tinejdžeri smatraju da je on po zanimanju pedofil, a ne muzičar .

a ova tema? šta , treba da se smejemo,iščuđavamo,zaprepašćujemo fizičkim izgledima holivuda? to je za uzrast pre tinejdža !

Ajde, smiri se malo, kao da se sa ovakvim postovima na racun Dzeksona ne susreces non stop pa sad kao padas u vatru.
Temi nista ne fali, sprdamo se malo, rekla sam da mogu tinejdzeri i svoje slike kad su bili bepci da stavljaju ako hoce ako nece, neka stavljaju koga hoce, ne vidim da se neko zacudjivao Holivudu(JK nije holivud , fala bogu) a i da se zacudjivao i smejao, pa dobro, big dil, ne mogu i ne trebaju svi ni da mu se dive.

koji vam je ****** s njim !?
želim logično objašnjenje zašto je prvi na ovakvim temama a na temi muzike nijedan klip !?
celokupna njegova ekscentričnost nije fascinantna koliko to što tinejdžeri smatraju da je on po zanimanju pedofil, a ne muzičar .

a ova tema? šta , treba da se smejemo,iščuđavamo,zaprepašćujemo fizičkim izgledima holivuda? to je za uzrast pre tinejdža !

Ok, mozda lik lepo peva, mozda je cak i humanitarac...A i ja sam gotivim neke njegove pesme.Zasto ne mogu da se zezam na njegov racun?

Back