nekad covek treba da stigne do dna, da bi se odupro..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
gledam tlc i borbu gojaznih

godinu dana za spasavanje zivota
nisu vise kilogrami u pitanju..zivot je u pitanju.

verujem da je malo ko ovde bio u tako drasticnoj situaciji, ali u blazoj formi smo bili svi

na kom polju dizete ruke u jednom trenutku, da bi se posle sa tim ``izborili``?

meni su ventil slatkisi
imam faze kada ih jedem i ne jedem
nema - malo cu

pre generalnog sredjivanja imam obicaj da nedelju dana ne dirnem nista
a onda se bacim na sredjivanje do faze poliranja escajga

Kao mlađa sam bila sklona šetanju od jedne do druge krajnje tačke.Ili se gušim burekom i milkom ili jedem jednu jabuku dnevno i merim parče hleba. Ili izlazim ko sumanuta ili ne mrdam iz kuće. Ili učim 12h dnevno ili ne pipam knjigu. Ali onda sam skontala da jo-јо varijanta mi ne čini dobro, a i sa godinama su došle ozbiljne obaveze koje ne trpe ekstremnosti i sada držim pod kontrolom tu svoju manu. Pustim da se par dana zapati prašina ili ujutru ostavim krš za sobom ali onda sve sredim da bude cakum-pakum. Jedino čime umem da budem opsednuta je vežbanje. Kada počnem da vežbam, vežbam svaki dan. Varijanta 3 puta nedeljno me smori i brzo gubim entuzijazam. Porok su mi slatkiši ali mu se ne odajem često:)

..tako nekako.. :)

..na stranu shto to ne oseca niko oko mene i zbog toga ne trpi niko oko mene, shto je chudovishno umirujuce u prvoj fazi, a i sablasno adiktivno u drugoj.. :)

ma ti to samo misis da ne osjeca, osjeca i te kako, samo shto su fini pa trpe :))))

- - - - - - - - - -

Kao mlađa sam bila sklona šetanju od jedne do druge krajnje tačke.Ili se gušim burekom i milkom ili jedem jednu jabuku dnevno i merim parče hleba. Ili izlazim ko sumanuta ili ne mrdam iz kuće. Ili učim 12h dnevno ili ne pipam knjigu. Ali onda sam skontala da jo-јо varijanta mi ne čini dobro, a i sa godinama su došle ozbiljne obaveze koje ne trpe ekstremnosti i sada držim pod kontrolom tu svoju manu. Pustim da se par dana zapati prašina ili ujutru ostavim krš za sobom ali onda sve sredim da bude cakum-pakum. Jedino čime umem da budem opsednuta je vežbanje. Kada počnem da vežbam, vežbam svaki dan. Varijanta 3 puta nedeljno me smori i brzo gubim entuzijazam. Porok su mi slatkiši ali mu se ne odajem često:)

jel za film? :))))

na kom polju dizete ruke u jednom trenutku, da bi se posle sa tim ``izborili``?

Zadnje 2, 3 godine sam bas podbacila, skoro na svim poljima...
Precenim svoju snagu, pa reagujem tek kad dobro lupim glavom o zid.
Ne znam da odvagam, koliko je do mene, koliko do okolnosti, pa sam sklona da idem i iz krajnosti u krajnost.
Ili se raspadam od razapinjanja na sve strane, ili pustim sve... (kamo srece da sam cesce pustala)
Varirala sam sa kilazom (oko +/-20 kg), šišala se na kratko, sama, farbala, drndala po kosi svakih 10 dana, upadala u neke veze koje mi bas i nisu trebale u zivotu, napravila neke nepromisljene i nagle rezove...
Raskrstila sam sa velikom vecinom losih stvari, procena i sl....ali, sad mi fali snage. Odskocna daska. Energija koju sam nekad imala, a vise nemam.
Imacu opet, znam, samo frustrira stagnacija i onaj deo napora koji se realno ne vidi, ne daje rezultate tako brzo, uz sav ulozeni trud, rad...

Back