Ko skace opet sa mosta.Jadan Pancevacki most.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je to tako , onda niko ne bi skakao sa mostova !![]()
ja nagazim do daske, pa se onda lijechim))))))))
Da je to tako , onda niko ne bi skakao sa mostova !![]()
gledam tlc i borbu gojaznih
godinu dana za spasavanje zivota
nisu vise kilogrami u pitanju..zivot je u pitanju.
verujem da je malo ko ovde bio u tako drasticnoj situaciji, ali u blazoj formi smo bili svi
na kom polju dizete ruke u jednom trenutku, da bi se posle sa tim ``izborili``?
meni su ventil slatkisi
imam faze kada ih jedem i ne jedem
nema - malo cu
pre generalnog sredjivanja imam obicaj da nedelju dana ne dirnem nista
a onda se bacim na sredjivanje do faze poliranja escajga
..tako nekako..
..na stranu shto to ne oseca niko oko mene i zbog toga ne trpi niko oko mene, shto je chudovishno umirujuce u prvoj fazi, a i sablasno adiktivno u drugoj..![]()
Kao mlađa sam bila sklona šetanju od jedne do druge krajnje tačke.Ili se gušim burekom i milkom ili jedem jednu jabuku dnevno i merim parče hleba. Ili izlazim ko sumanuta ili ne mrdam iz kuće. Ili učim 12h dnevno ili ne pipam knjigu. Ali onda sam skontala da jo-јо varijanta mi ne čini dobro, a i sa godinama su došle ozbiljne obaveze koje ne trpe ekstremnosti i sada držim pod kontrolom tu svoju manu. Pustim da se par dana zapati prašina ili ujutru ostavim krš za sobom ali onda sve sredim da bude cakum-pakum. Jedino čime umem da budem opsednuta je vežbanje. Kada počnem da vežbam, vežbam svaki dan. Varijanta 3 puta nedeljno me smori i brzo gubim entuzijazam. Porok su mi slatkiši ali mu se ne odajem često![]()
ma ti to samo misis da ne osjeca, osjeca i te kako, samo shto su fini pa trpe)))
- - - - - - - - - -
jel za film?)))
na kom polju dizete ruke u jednom trenutku, da bi se posle sa tim ``izborili``?