Neka vrsta saveza sa Bosnom u dalekoj budućnosti

Ma sve je to ok, i ja sam pristalica toga da se ekonomski što više napreduje i sarađuje.
Politička neslaganja treba držati van ekonomije, koliko god je to moguće, i pustiti ljude da sarađuju i zarađuju.

Ali, rekao sam ti. Ja lično se ne osećam prijatno kad prelazim granicu BIh, i to je kod mene tako.
A tamo gde se ne osećam prijatno, ne idem na odmor i opuštanje.
U Republici Srpskoj se mozes osjecati prijatno to je isto kao da si u Srbiji i jos bolje
I stranci kad dodju u Srpsku Bosnu misle da su u Srbiji
Procitaj iskustva

https://balkans.aljazeera.net/teme/2016/9/30/zasto-srbija-ne-granici-sa-bih

Imam svoja iskustva.

Jedino što me uvek nasmeje, kad tuda prolazim, je tabla na ulazu u Vlasenicu "Teško Bogu s nama kakvi smo"... :D

Ne znam da li je još tamo, nisam odavno prolazio.

Beograd / Jovan i Almir zbog ljubavi trpe napade: Nije sigurno vratiti se u BiH​

01. 05. 2022. u 14:26:00Radiosarajevo.ba

1651429440977.png

Jovan Mladenović i Almir Pjevo su par koji živi u beogradskom naselju Grocka i koji zbog svoje ljubavi godinu dana dobijaju prijetnje i trpe napade na svoju imovinu.

Posljednja situacija koja je mogla da eskalira, da nisu bili oprezni, dogodila se kada su u jednoj od rijetkih prilika odlučili da prošetaju Dunavskim kejem.

"Šetali smo kejem u Grockoj i prošao je auto koji nama u tom momentu nije bilo poznat. Kasnije smo na snimcima sa nadzornih kamera vidjeli da nam je više puta prolazio pored kuće, ali nas ti ljudi nikada do tada nisu uznemiravali. Auto je polako prolazio pored nas i dvojica muškaraca su počeli da nas vrijeđaju. Stali su i oni i mi. Iskoračio sam prema njima i pitao zašto to rade. Udario me je i adrenalin i strah ne sjećam se detalja. Kao da nisam bio svjestan. Ali se, ipak, precizno sjećam da je rekao da se sklonimo i da će da nas prebiju. To je ponovio dva puta. Znam identitet te dve osobe", priča Jovan za Telegraf.rs.

https://radiosarajevo.ba/metromahal...e-napade-nije-sigurno-vratiti-se-u-bih/455521

Back