Нека у Србији победи уједињени патриотски блок па да организујемо мировне преговоре Русије и Украјине у Београду

nesko101

Elita
Poruka
20.751
Ауторска
Јао што ће сад Вучићевци да оплету по овој теми из страха да може добро да им се закува.
Заиста време је да се Србија третира као краљевина јер тада нема шансе неко да ти одузме територију.
После ни сама Енглеска не би више кидисала на нас као да смо и даље комунисти,Ја ћу лично гласати за Бошка Обрадовића јер је успео да нас уједини са нашом браћом на Равној Гори.
За Краља и Отаџбину.
ЖИВЕЛА СРБИЈА.

Ауторска
Јао што ће сад Вучићевци да оплету по овој теми из страха да могу добро да им се закува.
Заиста време је да се Србија третира као краљевина јер тада нема шансе неко да ти одузме територију.
После ни сама Енглеска не би више кидисала на нас као да смо и даље комунисти,Ја ћу лично гласати за Бошка Обрадовића јер је успео да нас уједини са нашом браћом на Равној Гори.
За Краља и Отаџбину.
ЖИВЕЛА СРБИЈА.
I ja za Boska, ali zbog Nestora, inace bih glasao za SNS i Vucica...

Патриотски блок би био најбоља опција за Србију јер Русија сада жели своју војну базу у Србији и то ако желимо и са нуклеарним ракетама.
Ако нећемо онда ћемо да плаћамо све исто као НЕМЦИ А МИ НЕМАМО ПЛАТЕ КАО ОНИ ДА ТО ИНАЋЕЊЕ СА РУСИЈОМ ПРЕЖИВИМО.

Ne bih ja nikakve baze ovde, naročito ne sa nuklearnim oružjem. Ko to ima taj je i potencijalna meta. Neka, hvala.
Inače gas smo dosta godina plaćali dosta skuplje nego Nemci, samo da znaš. Rusi ne brkaju ljubav i pare.

Ја ћу лично гласати за Бошка Обрадовића
Зар и ти, сине Бруте?! То је малтешки витез и не бори се за Србију, већ за ватиканску згадију и Америку ... Сама реч "патриотски" ми вређа интелект, зато што ми Срби имамо пуносрчнију реч за то - ОТАЏБИНОЉУБИ и, наравно, РОДОЉУБИ ...

Ma dobro, od toga nema ništa, nego mi se dopao drugi deo naslova teme. To ako bi uspelo bilo bi dobro za ceo svet, a naravno dosta i za nas. :)
Заборавио си када се Милошевић највише очекивао гласова пао је.Тако и Вучић мисли и очекује 60%.

Зар и ти, сине Бруте?! То је малтешки витез и не бори се за Србију, већ за ватиканску згадију и Америку ... Сама реч "патриотски" ми вређа интелект, зато што ми Срби имамо пуносрчнију реч за то - ОТАЏБИНОЉУБИ и, наравно, РОДОЉУБИ ...
Највећу глупост у животу си рекао.

Ne bih ja nikakve baze ovde, naročito ne sa nuklearnim oružjem. Ko to ima taj je i potencijalna meta. Neka, hvala.
Inače gas smo dosta godina plaćali dosta skuplje nego Nemci, samo da znaš. Rusi ne brkaju ljubav i pare.
А Запад брка какав си ти лик.

Пријатељу, знам то и никада не лажем када нешто кажем ... Образа ми ...
Кажем ти да читаш много затроване медије и верујеш им.

Кажем ти да читаш много затроване медије и верујеш им.
Не само да читам, а читам, наравно, већ анализирам и проналазим доказе за то ... Љотић је био следбеник малтешких витезова, а Обрадовић његов следбеник ... Није то случајно, бато ...

Не само да читам, а читам, наравно, већ анализирам и проналазим доказе за то ... Љотић је био следбеник малтешких витезова, а Обрадовић његов следбеник ... Није то случајно, бато ...
Ауууу..... Шешељ та Вучићева пудлица ти главни извор.

Шешељ та Вучићева пудлица ти главни извор.
Не, зна се ко је Лауфер, а ко Шешељ и, наравно, ко коме дојављује ...

Ја сам другар био у Радикалној странци јако давно и тога се стидим док сам жив.

Gde je dokaz da je patriocki blok patriocki?
Jer su to radni vederani?
Ти си као онај на радничком протесту против СНС рекао оном што чита а где је печат на томе.

стидим док сам жив
Стиди се ти свог чињења, а понајвише незнања, јер да нешто знаш не би следио оне најгоре. Питај Глишића ко, какп и зашто је основао Двери и ко је мали Љотић Бошкић ...Који су његви симболи: нож, секира, моторна тестера, вешала, надгробно знамење? Мој савет ти је да се освестиш и не тонеш још дубље ...

Ја не знам да ли је могуће да се зло уништи ? (Ко влада Америком / прекинули нас)

Шта каже наука на Богословији?

Да ли се то изучава на факултету?

Ти си као онај на радничком протесту против СНС рекао оном што чита а где је печат на томе.
pa gde je?

jel DB stoji iza tog "patriotizma"?
šta ga mečkaroša u zemlji Srbiji...

Стиди се ти свог чињења, а понајвише незнања, јер да нешто знаш не би следио оне најгоре. Питај Глишића ко, какп и зашто је основао Двери и ко је мали Љотић Бошкић ...Који су његви симболи: нож, секира, моторна тестера, вешала, надгробно знамење? Мој савет ти је да се освестиш и не тонеш још дубље ...

https://srbin.info/politika/njujork...i-saveznik-u-sred-evrope-pomenuli-i-damnjana/

Њујорк тајмс бесни: Срби су руски савезник у сред Европе! Поменули и Дамњана​

09:18 01.04.2022.
0

Пропагандно гласило глобалиста Њујорк тајмс објавило је текст о томе како су Срби савезници Руса у сред Европе, који чак подржавају "инвазију Кремља на Украјину". Осим тога што су разговарали са западном петом колоном у Србији, новинари Њујорк тајмса су као највеће проруске снаге етикетирали Дамњана Кнежевића и Народне патроле, а од опозиционих партија Двери и Бошка Обрадовића.​

SRAM TEBE BILO BRE I TO DOVEKA.DA JE ISTINA SVE TO ŠTO GOVORIŠ NE BI AMERIKANCI NAPALI BOŠKA OBRADOVIĆA.

DA JE ISTINA SVE TO ŠTO GOVORIŠ NE BI AMERIKANCI NAPALI BOŠKA OBRADOVIĆA.
:hahaha:Poznata mi je ta američka gebelsovska propaganda - ona na taj način hoće da zabašuri da među Srbima ima svog trojanskog konja ...Njegovo rzanje ga kvalifikuje, a nož, sekira, motorna testera, vešala i nagrobno znamenje, sve to su ti nakazni ljotićevci nosili u rukama htevši da unesu nemir među nama Srbima, su sredstva kojim pokazuje svoju "ljubav" do nas Srba ... Ne verujem tim dajancima, čak ni onda kada mi darove nose, jer znam da uvek samo zlo donose ...

Ti si teški duduk od čoveka.
Klero-fašizam je najgori način vladavine ... Dole, bre, takve nakaze !

Ауторска
Јао што ће сад Вучићевци да оплету по овој теми из страха да може добро да им се закува.
За Краља и Отаџбину.
ЖИВЕЛА СРБИЈА.

Jedino što možete dobit su američki bombarderi nad Srbijom i potpisivanje kapitulacije u Bg. Ako nastavite s. rat ovim tempom

Back