ali...zato i

zbog ovoga im sve oprashtam :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Yebi ga ne vidim slicicu, samo krstic!goodday:![]()
vecheras imash inspiracije
![]()
ali...zato i.....![]()
zbog ovoga im sve oprashtam :wink:
E otisla sam malopre na taj sajt i videla. Kako je dobra! :wink: I ja bih je...rado! :wink: Jedina zena na koju se palim!chokolada:Yebi ga ne vidim slicicu, samo krstic!![]()
I ja kazem!goodday:jedna je miss![]()
![]()
stvarno nema potrebe za takmichenjima![]()
Ma dobra je svagde, ali jesi li gledao "Original sin" sa Banderasom? Tamo mi je najbolja! :wink:goodday:odvalio sam josh na "Hackers"...
goodday:da..."pravi sin" je bio josh davno na tevei....
da....to je bash ona...takve uloge joj najvishe odgovaraju...takve njene uloge ja volelo da gledati...takve bale mi cure....takve ulooo-geeeeeeeeeee...baaaaaaa-leeeeeeeeeee....
Kazanova:Molio bih urednika Milojka, da izbrise prethodni post zbog direktne uvrede koju sam napisao ...
chokolada:E otisla sam malopre na taj sajt i videla. Kako je dobra! :wink: I ja bih je...rado! :wink: Jedina zena na koju se palim!chokolada:Yebi ga ne vidim slicicu, samo krstic!![]()
![]()
Evo da i ja zalepim slicicu!![]()
![]()
chokolada:Ma OK je sto tebi cure, ali yebote i meni! :shock:![]()
Ljubo, Ljubo, pa kako onda misliš da izyebesh umetnost???Ljuba82:...Не не не...ове рибе не буде такве жеље у мени...ово је више уметност! А она која буди...испуњава своје "девојачке задатке" на одличан начин...па нема потребе за тим.Lexa:Misliš: Nego da ga lepo izdr... mislim iskomentarišemo?
P.S. Са НБГД-а сам. Што, знаш ме можда(убудуће се јави преко пп...немој овде)?
A, baš sam se obradovala kad sam videla da nisu skroz gole... Šta više - dopale mi se... Eto, kad ste meni upropastili doživljaj, kako li je nekome koga one mnogo više interesujuLjuba82:Мала напомена...оно је као мој TOP 10!
Доста свађе, него да их лепо изје мислим изкоментаришемо.
Jaoj, on nije pročitao moj post... :shock:random_cloud_form:Ej, nisam procitao tvoj post, ali cim je ispod mog citata, pretpostavljam da je nesto u negativnom svetlu a ja zaista ne zelim da kvarim ovu lepu temu. Razumem da te slike onih riba frustriraju te zato sabotiras temu. Verovatno je razlog tvoje frustracije sto razmisljas vaginom, no sto me se to tice.
moj cilj je da ova tema opstane i da se dalje ubacuju slike dobrih riba ovde.
Видим да је требало да ставимLexa:Ljubo, Ljubo, pa kako onda misliš da izyebesh umetnost???Ljuba82:...Не не не...ове рибе не буде такве жеље у мени...ово је више уметност! А она која буди...испуњава своје "девојачке задатке" на одличан начин...па нема потребе за тим.Lexa:Misliš: Nego da ga lepo izdr... mislim iskomentarišemo?
P.S. Са НБГД-а сам. Што, знаш ме можда(убудуће се јави преко пп...немој овде)?
goodday:ma samo da bidne neka dobra 'chka...
Lexa:Vaginom...![]()
Ljuba82:http://www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=11585 ...мој фаворит
...па уживајте!
Truman:Ljuba82:http://www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=11585 ...мој фаворит
...па уживајте!
Toj tvojoj favoritkinji samo je Isus u mislima,nemoj mnogo da se nadas...![]()