kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
Vucic se razvukao na mnogo frontova odjednom. Bolje mu je da proba da se skoncentrise resava jedno po jedno, jer moze da se desi da sve zapocne, a da na kraju ne razresi nista od toga.
Eh,da mu oci nisu gladne!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vucic se razvukao na mnogo frontova odjednom. Bolje mu je da proba da se skoncentrise resava jedno po jedno, jer moze da se desi da sve zapocne, a da na kraju ne razresi nista od toga.

Eh,da mu oci nisu gladne!![]()
Na pijacu sigurnije ići bez novca i novčanika...Čitam ove savete po novinama..., kažu da na pijacu nikako ne treba ići gladan.

U pravu si potpuno, mislim da je vreme da malo "oladim", kako kažu naši mladi.Легендо, изађи мало из тог круга комунизма и антисрпства, удахни и погледај шта се дешава... Можда ти буде јасније око те "мафије"

dakle das im do znanja da begaju.Ovo moze samo naprednjacki mozak da smisli i objavi na sva zvona.Opet se igraju "ja te jurim a ti bezi".
Koja fora najavis u medijima da se mafija spremidakle das im do znanja da begaju.Ovo moze samo naprednjacki mozak da smisli i objavi na sva zvona.

Sta li je toliko smesno da mi je znatiTo sto mzoe Vucko to ne moze ni Toma diploma.![]()

Koja fora najavis u medijima da se mafija spremidakle das im do znanja da begaju.Ovo moze samo naprednjacki mozak da smisli i objavi na sva zvona.
Od kriminalaca zute demokratije dobro ova Srbija i postoji

Šta je, nema pravnika ovde ili se sakrili?
Nemate mooda da se javite?![]()
Šta je, nema pravnika ovde ili se sakrili?
Nemate mooda da se javite?![]()