NEKA SE SPREMI STRUJNA MAFIJA....

Poštovano Forumaši,

Želim da tužim Elektrovojvodinu, pa mi je potrebna pomoć.

Kako to da izvedem i na koji način?

OSNOVNI SUD U NOVOM SADU
NOVI SAD

Tužilac: Ledžend iz Pančeva, ul -----

Tuženi: Elektrovjvodina iz Novog Sada, ul ----

TUŽBA

Radi -----
Vrednost: ------

Tužilac je potrošač ------, a tuženi isporučuje ---- za šta izdaje fakture ------

Dokaz:/ Obračun Elektrovojvodine br. ---- od ----- u prilogu.

Kako tuženi nije isporučio tužiocu el. energiju za period, a tužilac je uredno izmirivao fakture,
to tužilac predlaže da sud donese sledeću:

PRESUDU

Obavezuje se tuženi Elektrovojvodina ---- da tužiocu Ledžendu isplati iznos od ---- na ime naknade štete,
sa zakonskom zateznom kamatom počev od ---- kao dana podnošenja tužbe
a sve u roku od 15 dana od dana prijema pismenog otpravka presude pod pretnjom izvršenja.

Obavezuje se tuženi da tužiocu nadoknadi troškove parničnog postupka.

Tužilac: Ledžend

Počelo je, počelo je
Zorana Mihajlović: Neka se spremi strujna mafija!

Politika, 06:00, 08.10.2012.

Ministarka energetike Zorana Mihajlović najavila je istrage i nastavak akcije u borbi protiv korupcije i u ostalim sektorima

zorana-mihajlovic-1349650651-216695.jpg

Zorana Mihajlović ima dokaze o muljanju u energetskom sektoru

Ne propustite...
Ministarka Mihajlović: Slede nova hapšenja

BEOGRAD - Uskoro hapšenja u energetici!
Zorana Mihajlović, ministarka energetike, zaštite i razvoja životne sredine, najavila je da će se akcija u borbi protiv korupcije nastaviti i u sektoru energetike. Istraživaće se, kako je rekla, nabavka struje i trgovina ugljem.

- Očekujem akcije u sektoru energetike jer se pronevere i krađe mere milijardama. U narednom periodu biće novih slučajeva, zemlja je opustošena, ljudi osiromašeni i oni koji su za to krivi moraju da odgovaraju - rekla je Mihajlovićeva. Dodala je da u 2013. neće niti nikakve struje preko posrednika.

- To je budućnost, a ono što se dešavalo u prošlosti mora biti istraženo - upozorila je Mihajlovićeva.

Ona je podsetila da se u borbi protiv korupcije neće stati na slučaju Olivera Dulića.

Podsetimo, Kurir je još početkom septembra u tekstu“Vučić kreće u obračun sa strujnom mafijom“ najavio da se vode ozbiljne istrage i da su pojedinci zaradili milione evra na štetu države.

Ministarka je još 14. septembra u intervju za naš list najavila da će policija ispitati na koji je način EPS uvozio struju i obavljao remonte.

kurir-1349650824-216697.jpg
kurir-1349650824-216697.jpg

Vučić tražio istragu 2004.

Vicepremijer Aleksandar Vučić je još 2004. godine kao predsednik anketnog odbora u Skupštini Srbije isticao da se mora utvrditi na koji su način državni organi s firmama Vojina Lazarevića i Vuka Hamovića potpisivali štetne ugovore o uvozu i izvozu električne energije i prodaji mazuta.

Da to nisu bile paušalne optužbe dokazala je i policija, koja je jula 2007. podnela krivičnu prijavu protiv četvorice bivših visokih funkcionera EPS zbog potpisivanja štetnih ugovora s firmama ovih biznismena - EFT i „Interfejs“. Budžet Srbije tada je oštećen za 978.236.591 dinar!

:super:

:hahaha:

OSNOVNI SUD U NOVOM SADU
NOVI SAD

TUŽBA

Radi -----

Tužilac je potrošač ------, a tuženi isporučuje ---- za šta izdaje fakture ------

Kako tuženi nije isporučio tužiocu el. energiju za period, a tužilac je uredno izmirivao fakture,

PRESUDU

Obavezuje se tuženi Elektrovojvodina ---- da tužiocu Ledžendu isplati iznos od ---- na ime naknade štete,
a sve u roku od 15 dana od dana prijema pismenog otpravka presude pod pretnjom izvršenja.

Hvala najlepše, živa bila! :ok:

OSNOVNI SUD U NOVOM SADU
NOVI SAD

TUŽBA

Radi -----

PRESUDU

Pa draga moja,
da li si zapazila šta ovde nije u redu? :)

Ne znam, ja sam ti samo dala okvirni obrazac, a nisam pratila za šta ti u stvari hoćeš da ih tužiš..??
Uopšte nije bitno za šta, več je bitno da nacrt obrazca treba da izgleda kao osnovna tužba, a ne ono što si ti meni predložila. :)
ato sam ostavio namerno do danas da vidim da li će da se setiš, ili si čekala da ja se prvi javim? :)
Da li me stvarno smatraš budalom, ili si i ti pod psiho uticajem sektaške politike? :)

Sam sebe da tužim i osudim na propast? :hahaha:

Uopšte nije bitno za šta, več je bitno da nacrt obrazca treba da izgleda kao osnovna tužba, a ne ono što si ti meni predložila. :)
ato sam ostavio namerno do danas da vidim da li će da se setiš, ili si čekala da ja se prvi javim? :)
Da li me stvarno smatraš budalom, ili si i ti pod psiho uticajem sektaške politike? :)

Sam sebe da tužim i osudim na propast? :hahaha:

Ledži, što ne kažeš lepo šta hoćeš ....

Zar nije dovoljno jasno bilo moje pitanje u vezi tužbe?

Sad te stvarno nerazumem... Neznaš šta je opšta, jednostavno, tužba?

OSNOVNI SUD U NOVOM SADU
NOVI SAD

TUŽBA

Radi -----

Tužilac i tuženi su u ugovornom odnosu ......

Dokaz:/ -------

Imajući u vidu da -----

PRESUDU

Obavezuje se tuženi Elektrovojvodina ---- da tužiocu Ledžendu ------, a sve u roku od 15 dana od dana prijema pismenog otpravka presude pod pretnjom izvršenja.

Ti mene Ledži u stvari zahebavas ----, ne postoji opšta tužba već postoji utvrđujuća, deklaratorna ...., za dug..., za činidbu ---, za naknadu štete---, za neosnovano obogaćenje ......

Moraš da kažeš šta ti treba.

OSNOVNI SUD U NOVOM SADU
NOVI SAD

TUŽBA

Radi -----

Tužilac i tuženi su u ugovornom odnosu ......

Dokaz:/ -------

Imajući u vidu da -----

PRESUDU

Obavezuje se tuženi Elektrovojvodina ---- da tužiocu Ledžendu ------, a sve u roku od 15 dana od dana prijema pismenog otpravka presude pod pretnjom izvršenja.

Ti mene Ledži u stvari zahebavas ----, ne postoji opšta tužba već postoji utvrđujuća, deklaratorna ...., za dug..., za činidbu ---, za naknadu štete---, za neosnovano obogaćenje ......

Moraš da kažeš šta ti treba.
Tužba nemože biti navođena po nacrtu koga tužiš, razumeš li na šta mislim? Ovaj nacrt koji si mi prikazala je nacrt tužbe Elektrodistrubucije za svoja potraživanja.
Sad razumeš? :)

Back