Neka nam vizija budućnosti bude zajednička!

Naravno da baljezgaš jer nemaš ni a od argumenata. Vikali ste da je Slovenija srpska, kao mi je oslobodili. Slovenija je otišla.
Za liniju od Dubrovnika do Umaka ste govorili da je to Srbija, pa je i Hrvatska (bez Krajine) otišla. Pa ste govorili da je poslednji branik Srbije u Kninu i da je Krajina srpska, od Krajine nema ni traga ni glasa.
Isto tako i za srpske teritorije u BIH, pa je BIH otišla.
Vikali ste na sva zvona da je Crna Gora srpska, CG otišla.
Vikali ste na sva zvona da bez Kosova nema Srbije i da ćete pre pomreti nego da dopustite otcepljenje Kosova, I KOSOVO VAM JE OTIŠLO (kao posledica vaše sulude genocidne politike).

Nije se smanjivala. Na Kosovu od 1999. nema ni sudske ni zakonodavne ni izvršne vlasti Srbije. To ste vi izgubili i treba vas za to osuditi. Tako da Kosovo faktički nije u Srbiji 9 godina.

To nisam rekao. Srbija se 1918. prostirala od Makedonije do Baranje. Tada su u državnom vrhu bili ljudi koji su Srbiju videli na zapadu a ne na istoku kao vi.
Pa kad ste vi krembili došli, izgubili ste sve.

To smo videli kako ste je rasprodali i uništili tokom devedesetih.
Petokolonaš ti je otac, koji je inače zaražen HIV-om a deda ti je bio u ustašama.

Kaže se ne bih
Imena geografskih pojmova se pišu velikim početnim slovom.

Ali zar sloba nije svaki put rekao da smo mi pobedili? :sad2::otkacio:

Ne znam sto se sa oljimpijakosom raspravljash, vidis da se uzbužđuje preterano :mrgreen:

Jedan šaban kao što si ti, koji mi na civilizacijskoj lestvici nije ni do članaka, mene nema šta da upozorava.

Ne izvlačim, sasvim precizno odgovaram.

To ZNAČI možeš koristiti u komunikaciji sa tvojim brđanima u Crnoj Gori. Ti si na ovom forumu poznat kao neko ko se frlja s izrazi i s padeži (kako kažu piroćanci).
Napiši neki post bez sledećih reći:
bre, brate, bate, more, ovo, ono,... i ostali takvi fazoni tipa munze-konza...

Očito te bune precizni odgovori.

Možda ti lično nisi rekao to za Sloveniju, ali mentalni sklopovi kao ti jesu.
Rekao jesi za kojekakve Krajine, Bosne i ostale balkanske rupčage. Neke od tih balkanskih rupčaga nisu pripadale Srbiji, te ste pokušali da ukradete, a neke ste prodali, dok su neke izgubljene suludom genocidnom politikom vas radikala i socijalista.

Ganjale zeca kobre a on beži i viče: ej bre dabre idu kobre. Ko bre? Da bre.

Opet kažem, lično ti nisi to govorio za Sloveniju, mentalni sklopovi i klovnovske kreature kao ti su to govorili.

Nemaš skoro uopšte. Najbolesnija tvoja konstatacija je da glupi idu na fakultet.

Srbi nisu dobili RS. SRBIJA NI JUGOSLAVIJA NISU DOBILI RS.
RS je ENTITET U BOSNI I HERCEGOVINI u kome su tri naroda ravnopravna u svojoj konstitutivnosti.

Alo bre, a bre da bre, munze konza bate. Jel sine, kaku imaš utoku, ovo-ono.

Nisam glup. Noć ne može biti glupa ni pametna.

Radikalno-dSSovske (obratiti pažnju na SS)

Jedan od razloga je i taj. Tači je počinio genocid nad Srbima, Sloba (tvoj idol) nad Albancima.
Kosovo bez podrške zapada ne bi bilo nezavisno. Zapad je podržao zato što je Sloba činio zločine u BIH, i ZATO ŠTO JE SLOBA POKRENUO ONO ŠTO TI ŽELIŠ (ETNIČKO ČIŠĆENJE ALBANACA).
.......
Moja država Srbija je velesila naspram tvoje prćije Crne Gore, nije moja Srbija prćija.
Tako da idi ti u tvoju prćiju CR, i nemoj da se vraćaš dok se ne oslobodiš fašističkih misli.

Nisam ja Crnu Goru (tvoju zemlju) proglasio genocidnom, nego politiku Šešelja, Slobodana Miloševića i Radovana Karadžića.

Ovo je klasičan primer želje za etničkim čišćenjem Srba iz Srbije od strane forumskog Crnogorca:
Ovo su baljezgarije, tipa onih babetina u crnom ili neke LDP-LSV budale.
Kosovo je priznato 8 godina posle pada Miloševića, daleko da tu nema odgovornosti i tog lika, ali svako ko ima malo mozga zna da zapad u rat ne vode principi etike, već goli interes. Da zapad napada nekoga zato što čini etničko čišćenje, napao bi Hrvatsku 1995. ili sada kosovske Albance, uz to, etničko čišćenje nije bio povod za napad zapada na Srbiju, već događaj u selu Račak, a tada su pobijeni Albanski teroristi i deo srpskih policajaca, što je 5 godina kasnije priznala i finski patolog H. Rant kojia je vršila obdukciju i na rukama tkzv albanskih civila, medjunarodni patolozi su našli tragove baruta. I nemoj ti da teraš nekoga u tkzv prćiju, jer mi deluje da se pričom o fašizmu ovde projektuješ.

Back