Pozdrav. Moze li mi neko preporuciti neku dobru knjigu za samopouzdanje i popravljanje slike o samome sebi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne postoji takva knjiga.Pozdrav. Moze li mi neko preporuciti neku dobru knjigu za samopouzdanje i popravljanje slike o samome sebi?
Nadji neke knjige od Osho-a. Popularna psihologija.Pozdrav. Moze li mi neko preporuciti neku dobru knjigu za samopouzdanje i popravljanje slike o samome sebi?
U kom smislu?https://www.google.com/search?gs_ss...d=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=V31kc97M60MHgM
Ima i na srpskom
Meni je to jedina knjiga kog tipa koja mi je drastično pomogla i promenila tok stvari u životu
U tom smislu da mi je otvorila oči po pitanju " šta znači biti iskren prema sebi, skroz iskren, kako prepoznati do čega ti je stvarno stalo...." itd...U kom smislu?
Na koji nacin?U tom smislu da mi je otvorila oči po pitanju " šta znači biti iskren prema sebi, skroz iskren, kako prepoznati do čega ti je stvarno stalo...." itd...
Promenio se moj životni tok od tada
Mislim da grešišNa koji nacin?
Lako je biti iskren prema sebi / to ne vodi nigde .
Kurpatov je odličanNešto od knjiga ovog vrsnog psihoterapeuta, a on je..
Andrej Kurpatov je doktor-psihoterapeut, izuzetan specijalist s velikim autoritetom, upravnik Klinike dr Andreja Kurpatova, načelnik Gradskog kliničkog centra u Sankt Peterburgu, član Baltijske pedagoške akademije.
1. Nikada ne prebacujte odgovornost za ono što vam se događa u životu na leđa drugog
2. Prihvatite činjenicu da ne možete promijeniti prošlost – gotovo je
3. Odbacite iluziju da možete promijeniti druge
4. Ljudima smo potrebni jaki
5. Svi naši postupci imaju posljedice
6. Radite ono što je vama zaista važno
(Ako se pitate što je smisao života, najvjerojatnije ste pomalo depresivni. Ono što je najvažnije nije „smisao života“, već osjećaj da živite svoj život smisleno. Radite ono što smatrate da vam je od velike važnosti.
Ne zaboravite se podsjetiti na to s vremena na vrijeme. Nemojte slijepo pratiti uspjeh, samo zato što većina oko vas to radi.
Ako jednostavno radite ono što osjećate da je važno, uspjeh će vam sigurno doći).
7. Nemojte trošiti vrijeme i energiju na one kojima nije stalo do vas ili na one koji vas ne vole..
i još mnogo toga.
Sta posle iskrenosti prema sebi?Mislim da grešiš
Nista nije tek tako lako
Pogotovu kad su životne okolnosti specifične
A to vodi baš gde treba
Šta posle otvaranja očiju?Sta posle iskrenosti prema sebi?
Činjenica je da od knjige ne možemo očekivati nagli preokret u životu. To je logično. Međutim želim da malo proširim vidike. Pretrpio sam velike stresove ovo ljetovo i jednostavno želim da izvršim "restartovanje" samoga sebe i da malo sebi proširim vidike.Nekako ne mislim da neka knjiga može to da uradi. Više mislim da treba pogasiti mreže, baviti se sobom i unapređivati neke stvari u životu koje ti znače, koje će ti dodati na vrednosti.
Činjenica je da od knjige ne možemo očekivati nagli preokret u životu. To je logično. Međutim želim da malo proširim vidike. Pretrpio sam velike stresove ovo ljetovo i jednostavno želim da izvršim "restartovanje" samoga sebe i da malo sebi proširim vidike.
e toShvati da u životu ništa ne moraš.
Takve vrste knjiga su prečesto vrtlog koji te usisa i stvori ovisnika od tebe. Treba ti novi govor motivatora, nova knjiga prevaranta da bi imao osečaj lažnog dostignuća. Samim tim što je osećaj lažan, kratko traje pa ti treba još.Činjenica je da od knjige ne možemo očekivati nagli preokret u životu. To je logično. Međutim želim da malo proširim vidike. Pretrpio sam velike stresove ovo ljetovo i jednostavno želim da izvršim "restartovanje" samoga sebe i da malo sebi proširim vidike.
Prijatelju a sta kada sam prepoznam da druge vise cijenim od samoga sebe i pretrpim ozbiljne probleme u porodici? Ljudi ne posmatrajte ovo kao stvaranje krajnosti vec samo kao otvaranje novog pogleda na svijet. Necu ja pobogu svaki dan ustajati i citati motivacione poruke hahahahaha. Svjestan sam da je stvarni zivot drugaciji. Osjetio na svojoj koziTakve vrste knjiga su prečesto vrtlog koji te usisa i stvori ovisnika od tebe. Treba ti novi govor motivatora, nova knjiga prevaranta da bi imao osečaj lažnog dostignuća. Samim tim što je osećaj lažan, kratko traje pa ti treba još.
Jedini način je da naučiš nove veštine, stovirš koliko toliko fizišku disciplinu. Fizičke vežbe daju prave rezultate, kao i nove veštine.
Knjige za samopomoć su gubljenje vremena i dovedu te u još gore stanje nego ranije.
U tome i jeste stvar, ti si ciljna grupa ti autora. Koncept je takav da ljudima kojima treba pomoć stvore zavisnost i osećaj da su im oni jedini način da se osečaju dobro.Prijatelju a sta kada sam prepoznam da druge vise cijenim od samoga sebe i pretrpim ozbiljne probleme u porodici? Ljudi ne posmatrajte ovo kao stvaranje krajnosti vec samo kao otvaranje novog pogleda na svijet. Necu ja pobogu svaki dan ustajati i citati motivacione poruke hahahahaha. Svjestan sam da je stvarni zivot drugaciji. Osjetio na svojoj koziZbog toga bi zelio neku novu percepciju sebi otvoriti kako ne bi ove strahote vise dozivljavao na takav nacin kakav dozivljavam
Iskrenost prema drugima.Sta posle iskrenosti prema sebi?
da bi to mogao moraš da se oslobodiš straha od smrti. stari ljudi zanose koliko je jak njihov strah od smrti,ne moram, dakle postojim, a ne mislim, dakle postojim
Kako to moze da utice nas nas odnos prema drugima?Šta posle otvaranja očiju?