Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
Znači ti kriviš mamu i tatu zato što si takav gunđav, naopak i bez voljene ž. osobe?
ne kod mene je to nedostatak srecne zvezde
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači ti kriviš mamu i tatu zato što si takav gunđav, naopak i bez voljene ž. osobe?
Ako neko nesto ne zna ili ne razume na pravi nacin i ako pedagoski pristup ne uspe iz prve ne treba ga stalno primenjivati. Zaobidjes ga i posvetis se lepsim stvarima.
Eto da se vratim i na taj oralni seks, u domenu teorije, da meni sad neka cica kaze "ajde Dacho, navali na moj pupoljak" sigurno ne bi razmenjivao postove sa neistomisljenicima.Znaci u neku ruku se moje poredjenje odnosi i na samog autora.
![]()
Od sada da menjaš nik u Ferdinand, vidiš da voliš da sediš na bregu i mirišeš cveće![]()
E to je ono Pile koje volim.
![]()
![]()
Joj, da si moja Sosa, naucio bi ja tebe kako se kulira.
Bezim. Dosli smo na osetljiv teren, ti bregovi su mi slabost.
![]()
![]()
Mi u Šumadiji imamo puuno brežuljaka![]()
Nikad nisam imao problema na gostujucim terenima.![]()
![]()
U gostima se najbolje jede![]()
Je l bi mi verovao da nikada ali n i k a d a nisam probala rezance s makom a stvarno bih volela. Apropo naše priče o Vojvodini i hrani. Doduše, retko svraćam severno od beogradskog pašaluka ali baš planiram da iskoristim jedan lep vikend i na neki salaš međ guske i muškatle ošećerim forumaške brke tim rezancima.
Probajte baratfile sa makom...![]()