Neka bude bolja od mene!

Ako neko nesto ne zna ili ne razume na pravi nacin i ako pedagoski pristup ne uspe iz prve ne treba ga stalno primenjivati. Zaobidjes ga i posvetis se lepsim stvarima.
Eto da se vratim i na taj oralni seks, u domenu teorije, da meni sad neka cica kaze "ajde Dacho, navali na moj pupoljak" sigurno ne bi razmenjivao postove sa neistomisljenicima. :D Znaci u neku ruku se moje poredjenje odnosi i na samog autora. :D

Od sada da menjaš nik u Ferdinand, vidiš da voliš da sediš na bregu i mirišeš cveće:lol:

Je l bi mi verovao da nikada ali n i k a d a nisam probala rezance s makom a stvarno bih volela. Apropo naše priče o Vojvodini i hrani. Doduše, retko svraćam severno od beogradskog pašaluka ali baš planiram da iskoristim jedan lep vikend i na neki salaš međ guske i muškatle ošećerim forumaške brke tim rezancima.

Je l bi mi verovao da nikada ali n i k a d a nisam probala rezance s makom a stvarno bih volela. Apropo naše priče o Vojvodini i hrani. Doduše, retko svraćam severno od beogradskog pašaluka ali baš planiram da iskoristim jedan lep vikend i na neki salaš međ guske i muškatle ošećerim forumaške brke tim rezancima.

Sve sa makom valja, naravno i ti rezanci. Nisu losi ni sa orasima, ili grizom. :D Najbolje je da posetis ove krajeve s proleca, tada je i priroda najlepsa. I da se opustis. Mada ja bi ti preporucio Srem, mozda podseca na Sumadiju, ali tu je sve zastupljeno, i klopa, i vino, i ambijent.

Nije mi jasna prica koja ljudski karakter svodi na pihtiju.
Ma koliko okolnosti cine lopova ja sam uvrena da necu varati i da ne bih oprostila prevaru.
Ne mogu da garantujem da se necu zaljubiti, to je osecanje na koje ne mogu da uticem dok je prevara fizicka radnja koja traje. Dakle, ne moram ako necu a necu jer mi je ponizavajuce.
Sto se prastanja tice, sta da oprostim, snosaj ili muvanje, laganje, izvrdavanje, opet laganje, izvlacenje, pravljenje na budalu, povredjivanje. Za prvo me boli briga ali mi je gadno i jadno po nas sve ono sto prevara nosi. To je pitanje licnosti i ne moze se relativizovati situacijom. Prevara se ne desava, nju ljudi urade ako zele a cim zeli nismo mi jedno za drugo

Back