Nek se pripremi LDP

ps. nisam rekao da su sakriveni lesevi samo me tada to nije toliko interesovalo kao sto rekoh ne znam gde su odneti lesevi... oni koji kazu da ne znaju za hladnjace i visoke peci mogu samo da se prave ludi... normalan covek prima sve informacije...i pozitivne i negativne

ps. nisam rekao da su sakriveni lesevi samo me tada to nije toliko interesovalo kao sto rekoh ne znam gde su odneti lesevi... oni koji kazu da ne znaju za hladnjace i visoke peci mogu samo da se prave ludi... normalan covek prima sve informacije...i pozitivne i negativne

Znaci, ti TVRDIS da su na sabackoj Tvrdjiavi PRONADJENI LESEVI, to te pitam!!!

manjina u srbiji nad kojom je vrsen genocid i etnicko ciscenje... a to se malo razlikuje druze moj...

kosovo je bilo nase od 1200 i neke ne znam tacno do 1389god a zatim od kraja svetskog rata do nedelje... izmedju toga je bilo muslimansko [tursko/albansko]

Od 1200.g.!!!!????
Bolje ćuti jer ni svoju istoriju neznaš.
Ustvari pitanje je da li je srpska istorija i tvoja istorija.

Normalan čovek OBRADI primljene informacije pa onda odbaci nepotrebne i netačne a ti si izgleda neki bezuslovni primač. To se u narodu zove ***** :-)

ne znam ja ako "vi" ne verujete sopstvenim ocima ja svojim verujem

ps. ako si nekada bio u sapcu znaces da je grad izvan reke a tvrdjava na obali... mogli su da urade sta su hteli...to se znalo i zna se...

To su verovatno srbi koje su ustaše ubijale i bacale u Savu.Dobro se zna način kako su iskusno i vešto to odrađivali a sada nađu neko tele iz Šabca da objašnjava šta se to dešavalo.

znam i jedno i drugo...nije palo 1389 ali je bilo izgubljeno...

ako zelis o starim slovenima pricacemo sutra nije problem samo me podseti umoran sam sad :D

Nemam vremena za suta niti mi pada napamet da se sa tobom zaluđujem oko istorije.
Srbi dolaze negde u VII veku i stvaraju državu koja se zove Raška a druga Zeta.
A Kosovo je bilo u srpskoj vlasti još 70 godina posle Kosovskog boja.

Uostalom ovo je tema o LDP-u i sličnim brljotinama koje odatle potiču i o odgovornosti koju će te morati hteli-nehteli da prihvatite.

Nemam vremena za suta niti mi pada napamet da se sa tobom zaluđujem oko istorije.
Srbi dolaze u negde u VII veku i stvaraju državu koja se zove Raška a druga Zeta.

Uostalom ovo je tema o LDP-u i sličnim brljotinama koje odatle potiču i o odgovornosti koju će te morati hteli-nehteli da prihvatite.

da ali gde dolaze... ne dolaze odmah na kosovo... :) nisam bas svez sa tim delom istorije ali ako hoces pogledacu sutra i postovati sve po hronoloskom redu...

ps. nema nikakve odgovornosti na ldp-u sem onog dela o kome je Ceda danas govorio... :cool:

Kako niko da se zapita o odgovornosti smradikalskog vodje , kad je sa skupstinske govornice trazio da Srbija napadne Makedoniju ?
To je bio poziv na jos jedan unapred izgubljen rat i izgibiju ko zna koliko mladih zivota.
I niko danas ne spominje njegovu odgovornost.
Nadam se da ga jos jako dugo nece biti u Srbiji !

Ne, nego treba da pruze dokaze. Ali to neces docekati. Ta 'patka' je odradila svoje i otplovila, kao i mnoge druge iz Soroseve radionice. A ova je upravo odatle dosla. Samo treba da pratis trag.

nije potreban bio sorosh da proshiri vest o nekim nashim poduhvatima. dovoljan mi je komshija, vojno lice i drugarov cale, da nam ispricha o sistematskom ciscenju, gadjanju albanskih baba iz dosade, pljachkanju i uzimanju na sve shto se naidje...

i tu nema sta dalje da se pricha o soroshu, kandickama i vokerima

nije potreban bio sorosh da proshiri vest o nekim nashim poduhvatima. dovoljan mi je komshija, vojno lice i drugarov cale, da nam ispricha o sistematskom ciscenju, gadjanju albanskih baba iz dosade, pljachkanju i uzimanju na sve shto se naidje...

i tu nema sta dalje da se pricha o soroshu, kandickama i vokerima

naravno... skoro svi ljudi koji su dosli od dole a ja da ih znam nisu vise kako treba :-|:-|:-| ovaj jedan lik u 4h postroji babu cala i kevu i naredjuje im... sta su nam uradili od drzave i ljudi...uzas :-|:-|:-|

Kako niko da se zapita o odgovornosti smradikalskog vodje , kad je sa skupstinske govornice trazio da Srbija napadne Makedoniju ?
To je bio poziv na jos jedan unapred izgubljen rat i izgibiju ko zna koliko mladih zivota.
I niko danas ne spominje njegovu odgovornost.
Nadam se da ga jos jako dugo nece biti u Srbiji !

Jel ti sam izmišljaš sve to ili ti neko pomaže?

jovanoviceq4.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Back