- Poruka
- 17.475
Neka ga.Мислиш клиначког
Сад можеш да исправиш![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka ga.Мислиш клиначког
Сад можеш да исправиш![]()
Сад озбиљно...у годинама смо када анализирамо свој живот, пропуштене прилике, успехе, неуспехе, поредимо се са другима...и некад се појави жеља да проверимо да ли смо били у праву или да некоме пружимо другу шансу.E stvarno zašto se odjednom pojave ti neki iz kliničkog perioda?
Pa slično je..Neka ga.
Prvi dan kad sam se razvela dolazim kod sestre i on stoji na parkingu.Сад озбиљно...у годинама смо када анализирамо свој живот, пропуштене прилике, успехе, неуспехе, поредимо се са другима...и некад се појави жеља да проверимо да ли смо били у праву или да некоме пружимо другу шансу.
Са друштвеним мрежама то сада иде много лакше.
Некад и судбина умеша прсте и покушава нешто да нам каже.Prvi dan kad sam se razvela dolazim kod sestre i on stoji na parkingu.
Dvadeset godina ga nisam videla, mada živi tri zgrade od mojih. I tad
se naslikao.
Ne znam šta je meni htela da kaže.Некад и судбина умеша прсте и покушава нешто да нам каже.
Мада, ја не бих опет читала ту књигу...крај није по мом укусу.
Предуго. Чуваш га као златну резерву или га намерно пржиш?Ne znam šta je meni htela da kaže.Razmenili smo telefone.
Dok sam stigla do moje zgrade, tri poruke je već poslao. I od tad
priča sam sa sobom, uglavnom. Godinama..
A opet, ne mogu ni da presečem.
a što bi faktički značilo da se ti nisi nimalo promenila,..Некад и судбина умеша прсте и покушава нешто да нам каже.
Мада, ја не бих опет читала ту књигу...крај није по мом укусу.
Vidim da tu ništa ozbiljno ne može biti. On kao da je ostao zamrznutПредуго. Чуваш га као златну резерву или га намерно пржиш?
Да је ваљало, трајало би.a što bi faktički značilo da se ti nisi nimalo promenila,..
ostala si uvek ista ,.. iako on verovatno jeste,.. jer je to normalno,..
zarobljenici svoje prošlosti - ko grof Monte Kristo.
Svakom sam uljudno objasnila zašto više da ne piskara.![]()
Jel imate takve? Ili ih blokirate da se ne muče?![]()
a, ja ću posle da 'opletem' po ovim nadobudnim izjavama,.. tj situacijama i prilikama o kojima su silna sabrana dela napisana.Да је ваљало, трајало би.
За неке ствари се нисам променила. И даље тражим оно што могу да понудим, и неке ствари не опраштам.
Сад још и мање, немам времена за губљење на људе који ми не пријају.
Само плети.Auuu, Jasna kako si ti ovo shvatila (vidim da je podržavaš),.. ja baš nešto i nisam (pozitivno)..
a, ja ću posle da 'opletem' po ovim nadobudnim izjavama,.. tj situacijama i prilikama o kojima su silna sabrana dela napisana.