- Poruka
- 89.439

Jel imate takve? Ili ih blokirate da se ne muče?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mito ti li si?Hmmm.. a zašto ova "tema" nije otvorena u forumu "Ljubav i seks"?![]()
Pa zato sto je ljubav neuzvracena a seksa tek nemaHmmm.. a zašto ova "tema" nije otvorena u forumu "Ljubav i seks"?![]()
![]()
Jel imate takve? Ili ih blokirate da se ne muče?![]()
Da bi @Umri_muski mogao da mi kontrira sa temom na Muškarcima.Hmmm.. a zašto ova "tema" nije otvorena u forumu "Ljubav i seks"?![]()
Ma ok.. sve pet. Znam, samo se malčice šalim.Da bi @Umri_muski mogao da mi kontrira sa temom na Muškarcima.
Inače nije zabavno.
I mene da pitaš što to radim, ne znam..Зашто бих то радила?
Чак ме и нервира, не само да ми не прија.
Isto tako.. na fin način il manje fin, al sam uvek imala čiste situacije..Ne, nisam taj tip, ni uživo ni onlajn. Ili sam zainteresovana ili na fin način otkačim, a znam i na grub, svakom po zasluzi, nisam koketa i nemam vremena za igrice.
Ako nastavi da me smatra jednostavno ga blokiram i olakšam sebi a i njemu
Kad vam forumasi redjaju sve po spisku u pp posle nepravednih kazni se ne racuna.ja ih imam nekoliko.. pa jednom mesečno nešto napišem da se
izgovorim što ne odgovaram..baš sam onlajn namiguša postala..
Računa se. Ko se bije taj se loli..Kad vam forumasi redjaju sve po spisku u pp posle nepravednih kazni se ne racuna.
Hoces reci da volim Sizifa?Računa se. Ko se bije taj se loli..![]()
Ako te često kažnjava, moguće i da je obostrano..Hoces reci da volim Sizifa?![]()
Uzvrtla se,rekla bi moja baba.Isto tako.. na fin način il manje fin, al sam uvek imala čiste situacije..
Ne znam šta mi je sad. Možda je klimaks?![]()
Могуће да јесте климакс, ми жене различито реагујемо на њега.Isto tako.. na fin način il manje fin, al sam uvek imala čiste situacije..
Ne znam šta mi je sad. Možda je klimaks?![]()
Па стварно, бре, где си се тога сетилаUzvrtla se,rekla bi moja baba.
Imaš li ga ti ?Jel imate takve? Ili ih blokirate da se ne muče?![]()
Imam jednog za kojim sam ja jurcala kad sam bila klinka. Za njegaImaš li ga ti ?
alii, ne-se foliramo,.. neka si u klimaksu![]()
E stvarno zašto se odjednom pojave ti neki iz kliničkog perioda?Imam jednog za kojim sam ja jurcala kad sam bila klinka. Za njega
znam zašto sad priča sam sa sobom.I baš uživam u tome.
A za ostale ne razumem. Ništa mi nisu skrivili.
Мислиш клиначкогE stvarno zašto se odjednom pojave ti neki iz kliničkog perioda?