- Poruka
- 7.009
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ijao medeni mesec ovdeMaldivi
![]()
![]()
![]()
6000E drug bioijao medeni mesec ovde![]()
po osobi?6000E drug bio![]()
Za njih dvoje, al su se i bahatili a i kaze vredi svaki dinar. Put je skup, cene tamo ne.po osobi?
Zavisi i gde su bili i koliko dana.Mislim da za te pare mogu da se dobiju i Sejseli.Za njih dvoje, al su se i bahatili a i kaze vredi svaki dinar.
Verovatno, ne znam tacno gde su bili, ali isto ta varijanta bungalov na moru, providan pod vidis ajkulice plivaju, perverzija.Zavisi i gde su bili i koliko dana.Mislim da za te pare mogu da se dobiju i Sejseli.
i tamo je skupo, alkohol,ronjenje sveZa njih dvoje, al su se i bahatili a i kaze vredi svaki dinar. Put je skup, cene tamo ne.
ne znam, ovaj moj drug ima kesa, tako da njegovo i moje skupo verovatno nije isto. Al u svakom slucaju kaze da vredi videti.i tamo je skupo, alkohol,ronjenje sve
Ne moze , ali ne sjecam se svih cijena ,ronjenje je duplo skuplje nego negdje drugo i alkohol je bio skup mozda tri puta cijena u Holandiji.ne znam, ovaj moj drug ima kesa, tako da njegovo i moje skupo verovatno nije isto. Al u svakom slucaju kaze da vredi videti.
I sad oni sto pricaju Jadran najlepsi bla bla, kaze ne moze da se poredi, ali uopšte
to je on za alkohol pominjao isto, al razume se Muslimanska zemlja, valjda nije bas podrazumevano. Za ronjenje se ne secam sta je pricao. Secam se samo da ih je oko 6000 E izasao medeni mesec.Ne moze , ali ne sjecam se svih cijena ,ronjenje je duplo skuplje nego negdje drugo i alkohol je bio skup mozda tri puta cijena u Holandiji.
Tamo cak i ne moras da ronis jer vidis puno riba i velikih riba,konjace ,rage koje negdje drugo moras da trazis dok pijes koktel sa skele u vodi.to je on za alkohol pominjao isto, al razume se Muslimanska zemlja, valjda nije bas podrazumevano. Za ronjenje se ne secam sta je pricao. Secam se samo da ih je oko 6000 E izasao medeni mesec.
imas li nekih slika da postavis?Tamo cak i nemoras da ronis jer vidis puno riba i velikih riba koje negdje drugo moras da trazis dok pijes koktel sa skele u vodi.
Nemam ispod vode potrazicu.imas li nekih slika da postavis?