Nejlepše destinacije sveta, kao da nisu sa ovoga :)

Poruka
2.761
stock-photo-tropical-plants-and-trees-on-beach
medium_shutterstock_109846298_8de7c5f007.jpeg
Lion’s head , Juznoafrička republika

sta znam
mene takve stvari ne fasciniraju
zato nesto i nemam nameru da idem na maldive i slicne destinacije.

volim da uzivam u arhitekturi u istoriji da nesto vidim a ne u tirkiznoim moru, belom pesku i palmama
to mogu da nadjem i na drugim destinacijama

meni je najbolji odmor kad imam red plaze red setanja po gradovima ili tvrdjavama ili zanimljivim destinacijama.

sta znam

volim da uzivam u arhitekturi u istoriji da nesto vidim a ne u tirkiznoim moru, belom pesku i palmama

meni je najbolji odmor kad imam red plaze red setanja po gradovima ili tvrdjavama ili zanimljivim destinacijama.
Jesi bio na Rodosu?

rainbow-mountain.jpg

sta znam

Mene sve facinira :) volim mesta koja inaju energiju, gde se osetis jesdnistavno stess free. Eto ova tema je k orirodnim lepotama al arhitektura je isto nesto veoma bitno.
Zato mi BG nikad nije bio vau a Budimpesta jeste npr iako su tu po velicini i BG je realno zanimljiviji grad za razonodu. Al ne mogu , lepo zdanje staro 150 godina, 3 sice komunisticke zgrade, pa oronula kuca … trotoari noge da polomis koliko su popucali od korenja obliz jeg dveca i slicno.

Poslednja izmena:
Roza jezero imas i u Spaniji ali nije uvijek bas roza.Ponekad izgubi boju np nakon jake kise.

Pogledajte prilog 1619311
Ima i u Australiji negde ako se ne varam, probacu da nadjem, ima sigurno jos, ima cak i u Vojvodini, al nije imoresivno toliko, malo je
Pačir banja

boja-pacir.jpg

roze-jezero-u-srbiji.jpg

1727862928453.jpeg

Al da odresjene bakterije ili planktoni ne secam se daju taj pogment, posle kise izgledaju bljutavo xD ljubicasto smedjkasto

Back