Lovac Luka ulovio vuka
Ističe se
- Poruka
- 2.761
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi bio na Rodosu?sta znam
mene takve stvari ne fasciniraju
zato nesto i nemam nameru da idem na maldive i slicne destinacije.
volim da uzivam u arhitekturi u istoriji da nesto vidim a ne u tirkiznoim moru, belom pesku i palmama
to mogu da nadjem i na drugim destinacijama
meni je najbolji odmor kad imam red plaze red setanja po gradovima ili tvrdjavama ili zanimljivim destinacijama.
Boga mi ja tamo sad sigurno ne idem
stari grad lep aa plaazee uzzas
joj jeste,to sam i zaboravila..i mnogo duva
nego ides li ti drugi put na kipar kako si najavila..joj jeste,to sam i zaboravila..
ne znam ne pratim desavanja u svetu idem idemnego ides li ti drugi put na kipar kako si najavila..
nesto opasno sad tamo u komsiluku
Mene sve facinira volim mesta koja inaju energiju, gde se osetis jesdnistavno stess free. Eto ova tema je k orirodnim lepotama al arhitektura je isto nesto veoma bitno.sta znam
mene takve stvari ne fasciniraju
zato nesto i nemam nameru da idem na maldive i slicne destinacije.
volim da uzivam u arhitekturi u istoriji da nesto vidim a ne u tirkiznoim moru, belom pesku i palmama
to mogu da nadjem i na drugim destinacijama
meni je najbolji odmor kad imam red plaze red setanja po gradovima ili tvrdjavama ili zanimljivim destinacijama.
Hahah jeste zapravo, hladna pustinja, visoka nadmozska visinaovde sigurno nije frigidno
nije dvosmilen komentar
naravno to je on pricao a ne oneA sve u zivotu je svosmisleno
Gledam rozo jezero u Senegalu i setim se lika sto je radio tamo kao i zinjer, i spavao sa prostitutkama, za smesne novce, i svaka komentarisala imas velik. (za belca)
Roza jezero imas i u Spaniji ali nije uvijek bas roza.Ponekad izgubi boju np nakon jake kise.
Jezero Retba, Senegal
Ovo mjesto bi volio da obidjem,fasciniraju me mjesta gdje se osjecam kao na drugoj planeti(volim kontraste, boje) ne samo mjesto to moze biti biti i kultura , nekoliko mojih fotki iz takvih predjela.
Ima i u Australiji negde ako se ne varam, probacu da nadjem, ima sigurno jos, ima cak i u Vojvodini, al nije imoresivno toliko, malo jeRoza jezero imas i u Spaniji ali nije uvijek bas roza.Ponekad izgubi boju np nakon jake kise.
Pogledajte prilog 1619311