Neiživljena devojka

msm realno proqrvala ti se riba
postoje dve opcije
prva je da iskoristis to onako kako mozes
i druga je da je gasiras dostojanstveno kao gospodin

a ako si bas mangup mozes prvu pa drugu
tako bi ja uradio
i obavezno joj se popisaj u cizme

veruj mi <3 nece te nikad zaboraviti a ti ces se jednom uz pice negde toga setiti i biti jako srecan

zapisacu te za sledecu godinu :mrgreen:
Ajde, eto sledeće godine za dva meseca, brzo to prođe. Samo mi javi datum unapred da se spremim

1000063186.gif

Boze sto si ti besan,pa nisu svi ljudi za brak.. kamo srece da su se takvi izjasnjavali a ne stupali u isti,sada ne bi bilo toliko razvoda
Bože što si ti nešto navrzla da mi objasnjavaš. Postoje osobe sa vezu, brak, zajednicu, decu i postoje one druge koje su samo za povremenu seksualnu zabavu. Šta tebi nije jasno u tome da je pošteno izjasniti se za šta si i reći to otvoreno? Ne treba svi da budu za brak i kamo sreće da se izjasnjavaju. Problem je što se izjasne 2,3, 5 godina posle i nekome sjebu vreme. To je glupo i zlo. Tek je glupo i zlo pokušavati to sa prebacivanjem kao nisam ja kriv/kriva što ćutim. To nije niti normalno niti pošteno ćutati kao neki psiho i zahtevati da ti neko čita misli. Niko nije sposoban da čita misli zato imamo i sposobnost da pričamo.

Bože što si ti nešto navrzla da mi objasnjavaš. Postoje osobe sa vezu, brak, zajednicu, decu i postoje one druge koje su samo za povremenu seksualnu zabavu. Šta tebi nije jasno u tome da je pošteno izjasniti se za šta si i reći to otvoreno? Ne treba svi da budu za brak i kamo sreće da se izjasnjavaju. Problem je što se izjasne 2,3, 5 godina posle i nekome sjebu vreme. To je glupo i zlo. Tek je glupo i zlo pokušavati to sa prebacivanjem kao nisam ja kriv/kriva što ćutim. To nije niti normalno niti pošteno ćutati kao neki psiho i zahtevati da ti neko čita misli. Niko nije sposoban da čita misli zato imamo i sposobnost da pričamo.
Ne sjebava tebi niko vreme,u tom momentu to je bila dobra odluka,lepa veza.. ti kada ulazis u vezu ulazis verovatno sa namerom da to traje,da stvoris porodicu..ima xy razloga zasto do toga ne dodje. Ja kapiram sta ti meni govoris,mozda je ona nezrela,mozda se ohladila,mozda ceka da on nju ostavi jer joj je tako "lakse".. mozda se u njenoj glavi podrazumeva da ne idu zajedno na letovanja,zimovanja,praznike.. njegovo je da pristane ili ne. Druga stvar,neko iskustvo ako ga imas,bi trebalo da ti kaze da jedna osoba nije ista prema svima.Ja nisam isti "materijal" za svaku osobu.

Back