.artemis
Zainteresovan član
- Poruka
- 242
Koga briga za politiku. Reci šta ti je na duši.Одговорила бих на тему али пашће злокобни скриншотови другара са политике па ми је фрка, мехехе
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koga briga za politiku. Reci šta ti je na duši.Одговорила бих на тему али пашће злокобни скриншотови другара са политике па ми је фрка, мехехе
Dešava se to i ženskoj populaciji. Samo je pipneš i ona...Verovatno se on brzo nalozio i bio kao zapeta puska.
Sve je to subjektivno. Neki se lože na drvenu nogu, povez preko oka ...Možda si toliko dobra da dečko ne može da se suzdrži
Taman se covek nalozi ona oladi za sekund.Meni se dešava,samo je pipnem i ona...pukne mi šamarčinu
Pa dobro, možda se on loži na nju...Sve je to subjektivno. Neki se lože na drvenu nogu, povez preko oka ...
Pa, ono, jes... Možda mu se ona priviđa kao neko božanstvo na primer*, i onda svrši iz strahopoštovanja.Pa dobro, možda se on loži na nju...
Meni se dešava,samo je pipnem i ona...pukne mi šamarčinu
To ne znam, ali možda je devojka klasa za sebe, nikad ne znašPa, ono, jes... Možda mu se ona priviđa kao neko božanstvo na primer*, i onda svrši iz strahopoštovanja.
A da ima ili da nema oko?
Da ima ******A da ima ili da nema oko?
Dobra je Daril
O da. Prpošna dyevoyka. -- Pa cela je ekipa super.Dobra je Daril