negde na internetu - zadnja poruka jednog forumasa

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

27E

Legenda
Poruka
52.561
View PostMcCabe, on 17 September 2011 - 04:03:49, said:
help, hilfe, upomoc...

Ovaj, krajnje kretenska situacija veceras. bio na nekoj zurci, na kojoj je neko u nekom momentu razbio neku (gle čuda!) flašu. Malerom vođen, uspeh da nagazim na komadić stakla koji mi se podmuklo usekao u đon 1 od omiljene dve cipele te sam bio prinuđen da u osami toaleta izvučem prokletinju koja mi je ugrožavala hod i integritet obuće. I naravo, prilikom te operacije uspeo sam da se isečem na pomenuti agresorski staklić. Prst sam odmah isprao vodom, a nakon pola sata (kad sam došao kući) i rakijom, a krvarenje (prejaka reč) je stalo pola minuta nakon isecanja. Kako se nisam sekao od osnovne škole, moje pitanje je da li ovo sve dovoljno ili treba da odem da primim vakcinu agejnst tetanus. Rekao bih da ne ali hajde da pitam za svaki slučaj. Btw, đon je probijen, tako da ima večeri kada ne treba izlaziti sa gajbe.

Dajte sad lepu vest i posavetujte me da ovo nije neophodno.

Hvala.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
link ne postavljam, zabranjeno je reklamirati druge sajtove.

dakle, posle ovoga tamo je juce otvorena tema - poslednji pozdrav mccabeu

meni je navedeni post nekako zloslutan, nemam info sta se tacno desilo do kraja.

ima li ista natprirodno u tekstu? boli me pristojnost prema kolegama forumasima, a ocigledno je da je fudbalski navijac

kako bilo ko od vas moze da zna sta mu je, i koji mu je, zadni post?

Paznja mi je skrenuta na razbijenu flasu . Zbog cega je razbijena i ko je nju razbio ?
Ajde zurka je , pa kontam da ima pijanih budala , ali da se nije doticni posvadjao sa nekim pijanim , koji ga je sledeci dan sacekao negde ?
Moguce je i da su se komadici stakla razleteli svuda po sobi . Ironicno , mozda je stvarno bio toliki maler da mu komadic odleti u casu pica , on to popije i umre od unutrasnjeg krvarenja .
Daj link od foruma na pp...

Poslednja izmena:
Paznja mi je skrenuta na razbijenu flasu . Zbog cega je razbijena i ko je nju razbio ?
Ajde zurka je , pa kontam da ima pijanih budala , ali da se nije doticni posvadjao sa nekim pijanim , koji ga je sledeci dan sacekao negde ?
Moguce je i da su se komadici stakla razleteli svuda po sobi . Ironicno , mozda je stvarno bio toliki maler da mu komadic odleti u casu pica , on to popije i umre od unutrasnjeg krvarenja .
Daj link od foruma na pp...
poslato

Back