Negativno o znacima

Brat mi je rak i par drugara :roll: tesko ,jako tesko,
Mane odakle da pocnem ....sebi su centar sveta i jako su nezgodni za razgovor.Tvrdoglavi su do srzi i gotovo bez izuzetka osvetoljubivi.Kada nesto pozele zele to odmah i bas ih briga za druge samo da se to odmah realizuje ,to ce reci nisu ustanju ni sutra da cekaju mora odmah.Veliki na recima tanki na delima, kada se necega i prihvate uglavnom vise naprave vise stete nego koristi a materijalne stvari vole vise nego leba da jedu :evil: . I normalno sve oni znaju najbolje i mozes argumente iznositi do sutra ,odgovor im je "Ma sta ti znas....." Pare trose ko blesavi i nema kraja da se nesto ustedi tesko.A raspolozenje im se menja kao vreme u Engleskoj.Veoma vole da trose novac na kozmetiku i da olajavaju druge ma blagi uzas. Zakljucak toliko loseg na jednom mestu kao i svugde ima izuzetaka ali do sada nisam sreo nijednog.

Lavovi, vodolije i vage mnogo sujetna bica. Lavovi su cesto i lazovi samo to vesto cine.Tesko ih je naterati da priznaju ali ima nacina 8-) .U sustini vrlo narcisoidni .Vage jedno kazu drugo misle cesto nedosledne i lako menjaju strane.Vole iza ledja da pricaju a kad ih pozoves na suocavanje kriju se ko krtice. A vodolije zenske za druge i neznam :-P mnogo kompleksne osobe pa ko ce njima ugoditi.Stalno nesto hoce a konstantno vuku suprotno od svojih mogucnosti.Takodje su izuzetno povodljive i perverzne.Ko zna sta su sve spremne da ucine i sta im se sve mota po glavi sa njima i prevrtljivim lavovima nikada nisi nacisto.

Strelcevi vole pozitivan nered,druge jako iritira a mi smo kao stvoreni za to.Mozemo da oprostimo ali nikada ne zaboravljamo.Nase kritike pogadjaju u centar i malo ko moze da nam se valjano suprostavi pa imamo mnogo skrivenih neprijatelja,gradimo brzo prijateljstva i cesto budemo nasamareni ali nikome neostanemo duzni.Po pitanju novca neverujemo nikome i to na vreme shvatite.Umemo da slazemo iz pristojnosti.Nerado polazemo racune i skloni smo flertu.Perverzija nam nije strana pa ako vec mastate recite nije da nesmemo :lol: .Nevolimo nepravdu i cesto ispastamo zbog toga,jer je ovaj svet u sustini nepravedan.U poslu nenadmasni spremni na odricanja i samozrtvovanje za vise ciljeve.Originalni i neuhvatljivi ali proracunati.Nismo optimisti jer su to samo lose informisani ljudi.Filozofija strelca se ogleda u sledecem recima "Jednom prilikom Car na dvoru je cinicno upitao Betovena pa dobro ko ste vi ? Betoven je smireno odgovorio careva je bilo i bice ,Betoven je samo jedan." Ko razume dobro, ko nerazume vremenom shvatice.

Za one koji su puni sujete prema nama :arrow:

And now, the end is near;
And so I face the final curtain.
My friend, Ill say it clear,
Ill state my case, of which Im certain.

Ive lived a life thats full.
Ive traveled each and evry highway;
And more, much more than this,
I did it my way.

Regrets, Ive had a few;
But then again, too few to mention.
I did what I had to do
And saw it through without exemption.

I planned each charted course;
Each careful step along the byway,
But more, much more than this,
I did it my way.

Yes, there were times, Im sure you knew
When I bit off more than I could chew.
But through it all, when there was doubt,
I ate it up and spit it out.
I faced it all and I stood tall;
And did it my way.

Ive loved, Ive laughed and cried.
Ive had my fill; my share of losing.
And now, as tears subside,
I find it all so amusing.

To think I did all that;
And may I say - not in a shy way,
No, oh no not me,
I did it my way.

For what is a man, what has he got?
If not himself, then he has naught.
To say the things he truly feels;
And not the words of one who kneels.
The record shows I took the blows -
And did it my way!

Strela:
А ти си Шкорпија?
Да те подсетим, тема је - Негативно о знацима!
Претпостављам, да овде треба да износимо лична искуства, а не нека општа места о хороскопским знацима, тако да сам и ја само изнела своје лоше искуство с овим знаком и то не једном у животу, већ једно 5-6 пута. И увек су се ствари одвијале, у почетку бог зна како пријатељски, чак претерано срдачно, да би са првом пробом пријатељства била суочена са невероватним егоизмом, егоцентричношћу и осветољубивошћу, понављам само са женским Шкорпијама.
Што се мене тиче (Стрелац - Лав), уопште не мењам мишљења како ветар дува, чак напротив, имам веома чврсте и јасне ставове по готово свим питањима. Једино је донекле тачно да нисам баш чврсто на земљи.
Znam ja sta je tema... 8)
Negativno o znacima a ne negativna iskustva sa pripadnicima odredjenog znaka. :!:
Skorpija/Jarac :)

Tosicka:
Znam ja sta je tema... 8)
Negativno o znacima a ne negativna iskustva sa pripadnicima odredjenog znaka. :!:
Skorpija/Jarac :)

Није шија, него врат...
Само си потврдила оно о чему сам писала, да са женским Шкорпијама не треба имати посла. Ајд' ћао. :wink:

Tosicka:
Ne treba ! :lol:
Ako ne mozes trpeti istinu,a ona zna nekada da boli ;)

Прво, шта је истина?
Друго, изгледа да ти не можеш да поднесеш ни изношење негативних искустава са припадницама твог знака, а камоли "истину"! 8-)

Strela:
Прво, шта је истина?
Друго, изгледа да ти не можеш да поднесеш ни изношење негативних искустава са припадницама твог знака, а камоли "истину"! 8-)
Sa istinom nemam problema gadura ima i strelaca i skorpija ;)
Imala sam i ja negativno iskustvo sa strelcima pa nisam tebi rekla da si... ;)

Tosicka:
Sa istinom nemam problema gadura ima i strelaca i skorpija ;)
Imala sam i ja negativno iskustvo sa strelcima pa nisam tebi rekla da si... ;)

Прво, уопште ниси одговорила на питање: шта је истина? 8-)
Друго, нисам ни ја теби рекла да си......., већ сам рекла о оним Шкорпијама, које сам имала несрећу да упознам. :mrgreen:
Треће, слободно реци о својим искуствима са Стрелчевима. 8-)

1.Istina je to da ja imam prijatelje koji uvek mogu da se oslone na mene a skorpija sam.
2.E to je vec nesto drugo,mene nije lose poznavati,bar se niko nije zalio...(mozda bi ti razbila predrasude o skorpijama)
3.Ma nije bitno,ja volim prvo nekog dobro da upoznam pa tek onda sudim to sto si ti strelac/lav nije mi puno bitno.Mozes biti bolja drugarica od neke skorpije...

Tosicka:
1.Istina je to da ja imam prijatelje koji uvek mogu da se oslone na mene a skorpija sam.
2.E to je vec nesto drugo,mene nije lose poznavati,bar se niko nije zalio...(mozda bi ti razbila predrasude o skorpijama)
3.Ma nije bitno,ja volim prvo nekog dobro da upoznam pa tek onda sudim to sto si ti strelac/lav nije mi puno bitno.Mozes biti bolja drugarica od neke skorpije...

Aman ko govori o tebi...ja pricam o mom drugu...ja sam ga dobro upoznao i reko da je isti kao skorpija koju zna Virginija i Strela... 8) :-o :o

Tosicka:
E pa vidis jeste..
Poznavala sam i ja 3 kokoske koje su bili blizanci u horoskopu pa nisam okarakterisala blizance kao podmukle ,pokvarene i bezobrazne
Ne bi bilo lepo.

Pa reci slobodno , nemoj da se uzdrzavas , ja necu da se uvredim jer mene ne znas...glupo bi bilo da dodjem na ovakvu temu i onda da ne pisem negativno , a to se trazi... 8) :-o :o

Ne kapiram zasto ljudi shvataju ovo licno,...
Ali ocigledno je cinjenica da ljudi imaju vise negativnog iskustva sa Shkorpijama,...;):D:D
/Zamrzece me sve Shkorpije na forumu/.
Kao i to da se samo one bune da su prozvane;)-sala mala:D

Tosicka:
Au sestro al te neka skorpija nagazila ...
Mora bit da si nesto grdno zgresila...
Tema jeste negativno o znacima ali kao sto vidis ljudi pisu mane horoskopskih znakova a ne psiholoski profil osobe koja te povredila.Mozda smatras da su skorpije plitkoumne zato sto nisi uspela da prodres u sustinu, za to treba biti dubokouman !

Tek sam sad videla ovaj post.I mogu da ga shvatim kao uvredu.Jer si ti za mene,(ne kao Lava,Raka,ili Devicu,ili kroz neki znak),vec kao za pojedinca kazes da sam plitkoumna.
Ne razumem cemu takav stav?
Zasto sve shvatas licno,ako je vec tako nemoj da pises na ovoj temi.Imash zenski kutak,mozda i podforum depilacija,pa tamo caskajte do mile volje.Npr.o duzini dlaka,mislim da je to dosta bezbolno.
Ne za tvoju informaciju,ne pisem psiholoski profil osobe,vec izrazenu karakteristicnu osobinu kod shkorpija,a imam ih dosta u okruzenju.Pa sam primetila da imaju tih slicnosti.Tako da ne formiram misljenje na osnovu samo jedne,koja me je kako ti kazes"nagazila"
Cak i moj pas koji je shkorpija kad je neko zezanje ,znas kako zna da dotrci,..Cim ga ja zovem da dodje ,...nema ga.

Tkodje rekla sam"povrsne",nisi lepo procitala moj post.Pod sta sam mislila da povrsno pristupaju stvarima,a ovo je jos jedan dokaz.
Zaista nisam videla da se iko buni sem shkorpija,....
Ljudi ,mislila sam da je poenta da se svi slatko ismejemo i zezamo,zasto na svakom forumu moraju da postoje ovakvi"mracnjaci"?Zar ne mozemo svi da prijatno, caskamo u pozitivnoj atmnosferi uz svoje horoskopske mane?Zar uvek mora da sa nadje neko"pametan",ko ce da se drka,i vredja.
Ja kad sam procitala post @liona69 za lavove ,slatko sam se ismejala zato sto zaista jeste tako,...jesmo gordi,i posesivni,"najpametniji",pa shta?....idemo dalje,...poenta i jeste da iznosimo svoj"prljav vesh",....
Za one koji ne mogu to da podnesu i shvataju licno,...zao mi je.Mislim da ce naci forume sa mnogo zanimljivijim sadrzajem za njih,..

Pozz

Evo da dam i ja svoj doprinos...U negativne osobine se razumem odlichno... :)

Ovan: arogantan,nepromishljen,brzoplet,isuvishe impulsivan...
Bik: mrzovoljan,trom,posesivan,brzo plane...
Blizanac: povrshan,nezahvalan,nepouzdan...
Rak: preosetljiv,shkrt,ponekad ume da vas ugushi osecanjima,a ume da bude i strashno bezobziran prema njemu antipatichnim osobama...
Lav: snob,uobrazen,veliki egocentrik,samo on najbolje zna...
Devica: bolesno pedantan,gundjalo,hipohonder,sitnichar...
Vaga: hirovit,strashno neodluchan (tri dana mu treba da odluchi da li da uzme colu ili sprite...),komplikator,puno troshi...
Shkorpija: posesivan,bolesno ljubomoran,osvetoljubiv,usamljenik (bez obzira na to koliko prijatelja ima)...
Strelac: nedostaje mu hrabrost chesto,ume da filozofira,egocentrik...
Jarac: koristoljubiv (nikad taj ne ulazi u bilo kakve odnose ako i sam nema korist od toga),ume da bude stidljiv...
Vodolija: sebichan prema bliznjima,human prema drugima... (ali nekako mi se chini da oni imaju najmanje mana)
Ribe: dvolichnost (poshto ne vole da drugi misle loshe o njima,oni su uvek prema svima fini i slatki i nemojte da vas zavara taj nevini izgled-sama sam Riba,pa znam),previshe su osetljivi-lako ih je povrediti....

Back