N3Wz
Iskusan
- Poruka
- 5.268
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Videh u Solaru da mi je mesec u devici, ne znam da li to ima ikakve veze.
Ima veze, naravno, čim se dobija nivo frustracije na kontu sitnica koje izluđuju.
S druge strane, osećaj nervoze dolazi i preko Urana u Biku.
Ubistva i krimi filmovi su pod vladavinom Škorpije i Strelca. Suđenja su pod vladavinom Vage. Ako je motiv suđenje i ako je to vrhunac filma, onda se slobodno može reći da je u pitanju uticaj Vage, čak i prelazak Meseca iz Device u Vagu.

Ovaj tranzitni Uran mi je u egzaktnoj konjukciji sa marsom. Malo strahujem zbog toga
Samo to? ''Protiv sebe''?Skorpija:
Protiv sebe.

Pa pitaju koji je plan jer ga nemajuok ok. Nisam unela ni u device. Ribe sam nacrnjavala dovoljno. Sledece su mile mi vodolije i prokleti bikovi. To be continued
))
Ajde malo sala. Kad sam na lavove pljunula, znaci salim se hehehe
))Bik:
Clan kluba filatelista.
Bik i kad malo odskace od ostalih bikova, ide zabavlja se, spontan je, trudi se i skakuce nekako i dalje je dosadan.
Bik masta da je Jarac ali da ima kes. Glumi dominaciju ali je mala maca i ne moze bez tebe. Da li znate da sam dobila poruku od Bika-prijatelja sadrzine "Nije mi se dopalo kako si se ponasala danas" (?) Ne ceni te ali ga zanima tvoje misljenje i boli ga ako ga ne podrzis.
Sta pozeli to i dobije. Ali malo teze. Ipak, u stanju je da napne nevidjeno. Ako si mu cura ili decko, pobrka te sa postenom markicom koje prikuplja jos od svoje sedme godine. Dozivljava te kao porculansku vazu koje skladisti po svojim policama. Tu te gubi, ili ne ako si stvarno porculanska vaza. Ima i toga.
Voli jedenje, pijenje i sedenje. Ako ce da svira neki instrument bice to klavir. Da moze lepo da si sedne.
Lepi se za zvucna imena Beneton, Coca-cola i sl. i ima najmanju platu u drustvu.
Koliko su Bikovima pare na pameti to je strasno. Oni su omamljeni vise od bilo kog drugog znaka zodijaka.
Pare pare pare pare pare
Sto je ovaj poludeo ovako?
Ne dirajte Bikonju, mladjeg Jarcevog brata prema istrajnosti. Onog ulickanog, sljasti sat na ruci ali ako mu potrazis cigaretu kao da si mu uzeo ne znam ni ja sta.
I za kraj, Bik je pomalo gej, ali voli curice![]()
Slucajnost? Ne bih rekla!''Gle kade proklete...'' May 05 1981