Negativne osobine znakova

Blizanci:
Niko nikad nije shvatio sta Blizanci zele ali sve vreme su tu. Oni ne zive kao sav normalan svet, oni opstaju. Opstanak, bajo! U osnovnoj skoli opstaju tako sto su uvek u grupi "najjacih likova" , one bezobrazne dece koja se bavi ismejavanjem strebera i ostalih cudaka. Onda ih u srednjoj rade hormoni i nalaze svoju prvu vezu. Svadjaju se. Prepiru oko gluposti, smeju histericno, raskidaju ali se mire kad shvate da bez svog decka-devojke nemaju s kim da se svadjaju. Vide i oni i svi drugi da je veza pogresna ali it feels soooooooo good! Dzvanj-dzvanj, bla-bla, truc-truc. I prodje vreme nekako.
E onda postaje zajebano. Ce studiraju oni, nije da nece. Ali nesto sporedno. Ne uplicu se previse u nauke i lagano menjaju pogled na svet. Prosecni blizanac shvata da onaj streber kome je lepio nalepnice na ledja "ja sam bebisiterka" i kome je smestao tucu posle skole je ustvari dete doktora i sam buduci Dr Mr. Nije mu bas najjasnije kako to ide, ali primacice se tamo i svojim sarmom pridobiti lika sa sve ozbiljnom namerom. Jer Blizanac je ozbiljan. Sta vam nije jasno?
Blizanci koje znam su svi brbljivi i pomalo zlobni. Ovo je sve sto mogu reci. A i umorila sam se.

Ti si blizanac?

Samo u podznaku. :mrgreen: Ukrao sam ti reči i stavio u potpis. :hahaha:

214c7204162767fa07c27fc80df9b1fae1bff4e8_00.gif

DiscoScience, odlični su ti opisi! Baš sam se slatko nasmejala! :mrgreen:

Za ovnove manje više sve u centar :mrgreen:

Ideja je bila, kao ajde kazi nesto lose o svom znaku. I onda je spontano krenulo. I meni je bilo smesno dok sam pisala i zao jer sve mislim na ljude po tim znakovima a ne smem lepo da istaknem. Ja ih sve volim. Ali uzbudljivo svakako. Drago mi je sto sam te nasmejala. Ostali mi rakovi i
vage.

Rakovi:
Vise spooky od skorpije. Nemaju ja ali imaju hiljade zamerki na ti, vi, nju, njega i one. Veliki zastitnik kojeg ne smes ni na dan da ostavis da se ne bi raspao. Misli da onim sto naziva ljubav moze da te prosvetli. Međutim neće se opterećivati ako nemaš status u društvu. Jedina prava uloga kada se rak oseca ostvareno je majka. Problem nastaje pod jedan kada je rak musko, dva kada je mlad i nema jos decu i tri kada deca odrastu. Onda je rak nesto sto ti ni najmanje ne treba. Ali si ti potreban njemu. I njegovoj deci i drugu iz vrtica. Kakvo srce od coveka. Malo srce. Ne znam zasto ali rak: Ne. Ne znam zasto jer mi nikad nije reko koji mu je. Probao je jednom i rasplakao se. Reanimacija u vidu opijata i cao, raceeee!

Poslednja izmena:
Negativne osobine Lava:
Sebicnost i uopste nesposobnost uocavanja potreba drugih. Neprihvatanje tudjih misljenja, takodje.
Nezadovoljstvo dostignucima. Neprihvatanje prosecnog.
Preopterecena savest.
Nemogucnost da prikrije trenutna dusevna stanja.
Neumece foliranja.
Upetljavanje u nepoznato i izvlacenje debljeg kraja.
Lako ga je nasamariti, ko ume.
Nikad ne povlaci jasne granice "neprijatelju", nikad stvarno ne raskine. Izlaze se javnosti, pa tako i osudi.
Arogantan i nemaran, kad zaglibi u neuspehe.
Sklon lenjosti i patnji.
Ide srcem, moze i da ti otme zenu.
Teatralan. Ako to lose radi onda je i to mana.
Misli da su svi kao on i ako nisu da takvi treba da budu.
Vezuje se za prostor i za "njegovo". Tesko menja to sto je "njegovo". Nece kaze kad je bolestan. Kao sto ni nista lose o sebi nece reci cak i onda kad bi trebalo. Tipa: zajebao sam ovo, izvini. Ne to necete cuti. Nikad.
Devica:
Aseksualna. Hladna i suva. Hipohonder. Zabrinuta. Nalazi mane i njima prica. Nema plan i nema stan. :)

za Lava bih samo izmenila da zapravo misli da niko nije kao on, da je on poseban jedan i jedini na svetu :D

- - - - - - - - - -

Rakovi:
Vise spooky od skorpije. Nemaju ja ali imaju hiljade zamerki na ti, vi, nju, njega i one. Veliki zastitnik kojeg ne smes ni na dan da ostavis da se ne bi raspao. Misli da onim sto naziva ljubav moze da te prosvetli. Međutim neće se opterećivati ako nemaš status u društvu. Jedina prava uloga kada se rak oseca ostvareno je majka. Problem nastaje pod jedan kada je rak musko, dva kada je mlad i nema jos decu i tri kada deca odrastu. Onda je rak nesto sto ti ni najmanje ne treba. Ali si ti potreban njemu. I njegovoj deci i drugu iz vrtica. Kakvo srce od coveka. Malo srce. Ne znam zasto ali rak: Ne. Ne znam zasto jer mi nikad nije reko koji mu je. Probao je jednom i rasplakao se. Reanimacija u vidu opijata i cao, raceeee!

ovo je vredno citanja i tacno, ajde da cujemo za najomrzeniji znak Vagu :D

Ja mislila da je cepidlaka Devica najomraženija. :mrgreen:

Čitam ovo za Blizance i smejem se... Niko ne zna zašto su tu... Da niko, ni oni sami... :mrgreen:

To je to:

d540244028f1252c889426ee4381498a.jpg

Sa naglašenom trećom (Blizanci), ovo je priča mog života... ENFP (ima Ovna u sebi, ima Blizanaca, i Riba)...

Bilo me je strah cak i da pisem o skorpijama. Hehe

O Bože... Neverovatno! Gomoletina gluposti! Od 6 škorpija koje znam, ili sam imala prilike da sretnem u životu, samo jedna je ispala težak gad. Strah? Strah? Pa mislim stvarno:lol:

Nonsens. Ne mogu više da podnesem to...preterivanje je blaga reč. Oš ja da te upoznam sa škorpijama koje ne uteruju strah u kosti? Presmešno.

O Bože... Neverovatno! Gomoletina gluposti! Od 6 škorpija koje znam, ili sam imala prilike da sretnem u životu, samo jedna je ispala težak gad. Strah? Strah? Pa mislim stvarno:lol:

Nonsens. Ne mogu više da podnesem to...preterivanje je blaga reč. Oš ja da te upoznam sa škorpijama koje ne uteruju strah u kosti? Presmešno.
Mene smara kad neko ne kapira moje sale...
:p :D

Vage:
Vage pristaju na sve, samo kazi. Jer i same postaju svesne dabnjihove odluke nemaju tezinu.
Koliko definicija da se na kraju ne bi definisalo nista.
Ljubaznost vredja ko noz u ledja: Vagin dobar dan. Pohvalile Gandija, opravdale Hitlera. Za sve postoji neko objasnjenje.
U ljubavi i prijateljstvu je nemoguce zadovoljiti Vagu. Ni ne pomisljaj. Prhivati njenu nevernost, izdaju ili precutkivanja. Ona, iako deluje da ce negde otici... Ne brini. Nece ona nidje! Samo pricati o njoj je osrednje. Jer takva je i ona: osrednja.
:*

Poslednja izmena:
Sileđijo! Crniš škorpije, a? :mrgreen:

Saće gospođica da ti kaže kako (ne) radi astrologija. :kafa: Mislim, čim odluči da l' veruje u istu il' ne. Vrlo je potresno.

Gospođicu zabole štikla, astrologija je zabava za normalne, a za sive eminecije koji tumače trigone, kvadrate, sekstile, kretanje zumbula kroz sedmu kuću kao što si na primer ti, astrologija je nauka bre! Nije čovek ono što jeste, čovek je ono što mu planete, kvadrati, planete u kućama i slično.

Zato što bi onda svi bili isti, jedina druga opcija je da sve karakterne osobine, i osećanja nosimo u svom DNK...Ali opet to ne može da objasni stvar koje nam se dešavaju, a deluju nam da nisu slučajno, da su se već dogodile i da će se tek dogoditi....Treba tehnologija i nauka da stignu dotle. Do tad mi blejimo i pričamo o Astologiji! :)

Back