Negativne osobine znakova

E, da, meni bi to bilo zabavno da gledam. Uglavnom se smejem kada ljudi imaju te emotivne lomove i kada razbijaju i viču... To mi je vrhunska predstava (imam i ja tog lavljeg dramskog momenta, uživam u tome ahahah)...

Ali često i nadrljam zbog toga... Ceo život sam dobijala batina jer se "smejem tuđoj nesreći". z:hm:

E, da, meni bi to bilo zabavno da gledam. Uglavnom se smejem kada ljudi imaju te emotivne lomove i kada razbijaju i viču... To mi je vrhunska predstava (imam i ja tog lavljeg dramskog momenta, uživam u tome ahahah)...

Ali često i nadrljam zbog toga... Ceo život sam dobijala batina jer se "smejem tuđoj nesreći". z:hm:

to se zove sadizam a ne lavlji dramski momenat

Sadizam bi bio da ja uživam nekome da nanosim bol. Ja tim ljudima ništa ne radim, samo uživam posmatrajući njihovu predstavu. z:shock: Oni to sami sebi rade... Meni je smešan taj ekspresionizam besa i agresije, jer ja nisam tip koji to tako otvoreno radi...

Sadizam bi bio da ja uživam nekome da nanosim bol. Ja tim ljudima ništa ne radim, samo uživam posmatrajući njihovu predstavu. z:shock: Oni to sami sebi rade... Meni je smešan taj ekspresionizam besa i agresije, jer ja nisam tip koji to tako otvoreno radi...

pa kako ne nanosiš bol , ti se smeješ i uživaš a oni pate i posle mi pričaš bajke kao ja fina i poštena

Ja se vodim onim " Ako ne mogu da pomognem barem necu da odmognem" , mislim bas je bezveze smejati se tudjoj nesreći... Tu bih ja kao Nenad Jezdić u filmu "Mrtav 'ladan" , jednim aperkatom zviznula tu neempatičnu gospodu sa sve njegovim citatom " Nije lepo smejati se tudjoj nesreći"...
Salim se ne bih, samo bih sačekala da se njima nešto ruzno desi pa da im se sita ismejem u facu :D

Ти си још и добра, да мене ''звизне аперкатом'' ја бих применио драстичнији, садистички (типично шкорпионски) приступ:

edit - сад сконтах да је ова Tina - MagicalLady

Poslednja izmena:
Smeh je prirodna reakcija. Dugo su u istočnjačkim kulturama ljude učili da kriju smeh... Samo ako si ozbiljan onda te shvataju ozbiljno.

Smeh se smatra slabošću, kao i suze... Jbg... Emocije. To znači da ih imaš...
Ако имаш емоције, ти си пизда, ако немаш - ти си психо. Данашњи свет је подељен на та два екстрема.

Pa jeste Jarac je prilicno omrazen znak u reali, izgnon Meseca i Jupitera pa ne kupe lako simpatije. Jaki Saturn i Mars, a odsustvo dostojanstva beneficnih planeta govore o tome.
Slicno je i kod Skorpija, Mesec i Venera u padu, Mars u sedistu. Dok Bika recimo svi vole, Venera u sedistu, egzaltiran Mesec.
Prosto ima tih znakova koji na prvu loptu izazivaju simpatije i koji ne donose nikakve turbulencije. Ali ovi drugi su zabavniji. z:mrgreen:

Pa jeste Jarac je prilicno omrazen znak u reali, izgnon Meseca i Jupitera pa ne kupe lako simpatije. Jaki Saturn i Mars, a odsustvo dostojanstva beneficnih planeta govore o tome.
Slicno je i kod Skorpija, Mesec i Venera u padu, Mars u sedistu. Dok Bika recimo svi vole, Venera u sedistu, egzaltiran Mesec.
Prosto ima tih znakova koji na prvu loptu izazivaju simpatije i koji ne donose nikakve turbulencije. Ali ovi drugi su zabavniji. z:mrgreen:

uzivam kada me antipatisu ili misle da sam glupa dok cutim... msm na prvu loptu.
pa se posle izvinjavaju... :mrgreen:

Back