- Poruka
- 131.357
meni to sitno..ja volim preko kompjutera 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni to sitno..ja volim preko kompjutera![]()
meni to sitno..ja volim preko kompjutera![]()
nikad ne pamtim podatke sa kartice u telefonu ili kompjuteruPa šta ima da ti bude sitno kad za sva plaćanja imaš aplikacije?
Svuda ti stižu računi samo klikneš plati, šta ima da ti bude sitno kad ništa ne ukucavaš?
![]()
nikad ne pamtim podatke sa kartice u telefonu ili kompjuteru
uvek rucno ucukavam..jbt..toliko puta da znam i napamet podatke sto mi je super doslo proslog leta kad sam u spaniji trebao da kupim neke karte preko interneta a nisam poneo karticu i ja lepo sve napamet ucukao![]()
Кажу да су у Кини направили један скок... право из кеша су прескочили на плаћање телефонима. Постоје картице, али то уопште није опсесија као на западу, који их се чврсто држи.Sve plaćam preko telefona
Да... то је и моје искуство. Нешто лепо или симпатично што направим, то једва ко види. А за глупости и проблеме - гомила.Moje divne objave labudova i drugih BG stvari obično imaju 100-200 pregleda, a objava o Maxiju 55k+ i raste
![]()
Ето... уместо да платим 150 динара провизију у пошти.kako te ne mrzi.....
Moje divne objave labudova i drugih BG stvari obično imaju 100-200 pregleda, a objava o Maxiju 55k+ i raste
![]()
nisu to novotarije nego si ti tehnoloski zaostaoКажу да су у Кини направили један скок... право из кеша су прескочили на плаћање телефонима. Постоје картице, али то уопште није опсесија као на западу, који их се чврсто држи.
Кинези предводе новотарије, са приличном разликом према остатку света![]()
kad predjes na online placanje smanjuje ti se racun za iznos provizije tako da nemas dodatne troskove.Ето... уместо да платим 150 динара провизију у пошти.
А ти су културно заостао, ако можеш да пишеш такве "комплименте" у јавној поруци.nisu to novotarije nego si ti tehnoloski zaostao
i ja sam placao telefonom pa sam prestao kad je krenula korona (pa ti sad vidi kad je to bilo) jer nisam zeleo da telefon koji stavljam na lice dolazi u kontakt sa drugim stvarima i ljudima.
Да... чим будем имао на основу чега да имам рачуне, картице и слично.kad predjes na online placanje smanjuje ti se racun za iznos provizije tako da nemas dodatne troskove.
nikad nisam ni tvrdio da sam etalon kultureА ти су културно заостао, ако можеш да пишеш такве "комплименте" у јавној поруци.
sve to imas u izvestaju banke.Ja volim da imam "papirni račun"
PA onda plaćeni struja, sbb i mts stoje na komodi do sledećeg prvog (da se vidi da je plaćeno i da se ne mlati majka još i oko toga ako umrem ili mi se nešto desi
)
Onda prvog svaki u svoju kovertu. Pa onda na kraju godine zapečatim svaku kovertu...
Ne verujem ja ništa bankama.sve to imas u izvestaju banke.
Nisu moji imali kod njih nikakav novac.i oni su bili super ako si na vreme izvukla novac
realno oni su iskoristili trenutak bede kad su ljudi znali da ono ne moze da opstane jer nigde u svetu ne postoji 15% mesecne kamate ali su ipak davali pare.
jer su bili pohlepni.ALi sećam se onih kolona a na kraju i toga da su roditelji moje najbolje drugarice izgubili mnogo novca kod dafine.