Negativa

Pa šta ima da ti bude sitno kad za sva plaćanja imaš aplikacije?
Svuda ti stižu računi samo klikneš plati, šta ima da ti bude sitno kad ništa ne ukucavaš?
:think:
nikad ne pamtim podatke sa kartice u telefonu ili kompjuteru
uvek rucno ucukavam..jbt..toliko puta da znam i napamet podatke sto mi je super doslo proslog leta kad sam u spaniji trebao da kupim neke karte preko interneta a nisam poneo karticu i ja lepo sve napamet ucukao :D

nikad ne pamtim podatke sa kartice u telefonu ili kompjuteru
uvek rucno ucukavam..jbt..toliko puta da znam i napamet podatke sto mi je super doslo proslog leta kad sam u spaniji trebao da kupim neke karte preko interneta a nisam poneo karticu i ja lepo sve napamet ucukao :D

U i ti ga pretera :lol:
Pa napravi virtuelnu karticu

Sve plaćam preko telefona
Кажу да су у Кини направили један скок... право из кеша су прескочили на плаћање телефонима. Постоје картице, али то уопште није опсесија као на западу, који их се чврсто држи.
Кинези предводе новотарије, са приличном разликом према остатку света :aha2:

Moje divne objave labudova i drugih BG stvari obično imaju 100-200 pregleda, a objava o Maxiju 55k+ i raste :besna:
:rotf:
Да... то је и моје искуство. Нешто лепо или симпатично што направим, то једва ко види. А за глупости и проблеме - гомила.

Кажу да су у Кини направили један скок... право из кеша су прескочили на плаћање телефонима. Постоје картице, али то уопште није опсесија као на западу, који их се чврсто држи.
Кинези предводе новотарије, са приличном разликом према остатку света :aha2:
nisu to novotarije nego si ti tehnoloski zaostao :D
i ja sam placao telefonom pa sam prestao kad je krenula korona (pa ti sad vidi kad je to bilo) jer nisam zeleo da telefon koji stavljam na lice dolazi u kontakt sa drugim stvarima i ljudima.

nisu to novotarije nego si ti tehnoloski zaostao :D
i ja sam placao telefonom pa sam prestao kad je krenula korona (pa ti sad vidi kad je to bilo) jer nisam zeleo da telefon koji stavljam na lice dolazi u kontakt sa drugim stvarima i ljudima.
А ти су културно заостао, ако можеш да пишеш такве "комплименте" у јавној поруци.

Ja volim da imam "papirni račun" :)
PA onda plaćeni struja, sbb i mts stoje na komodi do sledećeg prvog (da se vidi da je plaćeno i da se ne mlati majka još i oko toga ako umrem ili mi se nešto desi
:aha: )
Onda prvog svaki u svoju kovertu. Pa onda na kraju godine zapečatim svaku kovertu...

Ja volim da imam "papirni račun" :)
PA onda plaćeni struja, sbb i mts stoje na komodi do sledećeg prvog (da se vidi da je plaćeno i da se ne mlati majka još i oko toga ako umrem ili mi se nešto desi
:aha: )
Onda prvog svaki u svoju kovertu. Pa onda na kraju godine zapečatim svaku kovertu...
sve to imas u izvestaju banke.

sve to imas u izvestaju banke.
Ne verujem ja ništa bankama.
Ja odem u banku prvog, podignem 30.000, to mi pokriva sve račune (kirija,komunalije,osiguranje) šta ostane trošim dok ne potrošim, pa onda ajd opet u banku. :prpa:
Ja ako bi podigla sve odjednom ili nosila karticu stalno sa sobom već sredinom meseca bi bila los de kintos.
Na kraju meseca, sve što je "preteklo" od prošle plate ide za evriće :)

i oni su bili super ako si na vreme izvukla novac :D

realno oni su iskoristili trenutak bede kad su ljudi znali da ono ne moze da opstane jer nigde u svetu ne postoji 15% mesecne kamate ali su ipak davali pare.

i oni su bili super ako si na vreme izvukla novac :D

realno oni su iskoristili trenutak bede kad su ljudi znali da ono ne moze da opstane jer nigde u svetu ne postoji 15% mesecne kamate ali su ipak davali pare.
Nisu moji imali kod njih nikakav novac.
ALi sećam se onih kolona a na kraju i toga da su roditelji moje najbolje drugarice izgubili mnogo novca kod dafine.

ALi sećam se onih kolona a na kraju i toga da su roditelji moje najbolje drugarice izgubili mnogo novca kod dafine.
jer su bili pohlepni.

moji nisu nista izgubili jer su svakog meseca dizali kamatu i sa tim novcem isli u madjarsku i kupovali hranu.. a ljudi su ostavljali jer je isla kamata na kamatu i na kraju su pukli.

Back