Negativa

Otvorila sam super zez temu na Opusti se, forum nije bio dostupan pet šest minuta.
ŠOK! Hakeri napali krstaricu! Obrisana je bez objašnjenja!
Обично стижу обавештења разлог због чега је обрисана

Ево пример ја отворим тему на Техници и науци Колико сте пута данас погледали у мобилни телефон и после пар минута ми у обавештењима стоји Ваша тема Колико сте пута данас погледали у мобилни телефон је обрисана разлог брисања Тема већ постоји итд.....

Samo da se upišem :malav:
signed andy murray GIF

Odem malopre u @Maxi kod mene u #MarijaneGregoran kupim šta mi treba i i odem na samouslužnu kasu da ne bih čekala u redu. Završim sa skeniranjem i kad sam trebala da platim pojavljuje se prodavačica sa kase pored ovih i pita me: jeste li kucali kačkavalj!!!??? Ja je zapanjeno gledam, kakav kačkavalj, uzela sam sjenički sir!!! Ona mene ubeđuje da je videla i kačkavalj!!! Kažem joj da pogleda u kese, a ona onako kao : eto ako vi tako kažete!!! Pred ljudima koji čekaju na drugim kasama i na ovim samouslužnim me optužuje da sam lopov!!! Ona se vraća na svoju kasu, a ja besna tražim da dođe šef!!! Ona kaže u redu je, nema potrebe, e pa ima potrebe!!! Tako sam čekala dok šefica nije došla, ja i od nje tražila da proveri, ona proverila i kaže: u redu je! E pa nije u redu, gde je izvinite???
Umesto da sama kaže izvinite ja sam morala da zahtevam da mi se izvini!!!
Bezobrazluk na beskonačno!!!
Žena koja radi na kasi, jednim okom radi svoj posao a drugim proverava šta ko radi na drugim kasama!!!
SRAM VAS BILO Delhaize Serbia !!!
🤬🤬🤬🤬🤬🤬

ima uzasno puno kradja i ne vidim razlog sto tako burno reagujes.
zena samo radi svoj posao.
ucinilo se da si uzela..pokazala si da nisi i to je to..ides dalje..

ne razumem takva reagovanja, ali ozbiljno..

Не идем на самоуслужне касе... Нисам се упутио у скенирање овога или онога...

Понекад чекам ред, истина, али имам живаца за толико.

Јес' али не можеш баш све да купиш (што мени свеједно ни не треба), немаш откључавање оних веза које пиште на излазу...
ne razumem...sve uzimas normalno samo sto nema tete kasirke da proivlaci nego sam provlacis.

Back