Negativa

Ја сам од скоро почео Инфостан да плаћам у Инфостану. Нећу да им дам скоро 130 динара.
А беше бесплатно. "Генијалност" од Шапића :roll:
preko e racuna uzimaju samo 50 dinara
ne isplati ti se da se cimas za 50 dinara i jos cekas red tamo.
tvoje vreme vredi vise.

wile-coyote-a.jpg

lol ti si genije

jednog dana ces razumeti sta sam ti rekao. (za tvoje dobro)
ti sad samo imas visak slobodnog vremena. (sto nije dobro i nadam se da ce ti se to promeniti u zivotu)

Stigao juče račun za struju. I to baš baš velika suma.
Išla sam u distribuciju i tamo mi smorena žena sa šaltera reče da uplatim iznos prethodnog računa a oni će da rade ponovne obračune i to je to.
Pitam jel stvarno "to-to"? Neću da dobijem nikakvu potvrdu da sam uložila prigovor? Kaže to je to.
Jel to moguće?
Odakle ja znam da neće da lupe opomenu i kamatu sl mesec jer ovaj račun nije plaćen u punom iznosu nego samo 50% (ovaj je duplo veći nego prošli)

И ја сам добио повелики рачун за струју ( Није Стрија) :mrgreen: и непада ми на памет са платим тај рачун чекам кориговани да ми стигне

kad se bahatite.
meni dali i popust zbog racionalne potrosnje oko 800 din :kez:
Лако је вама кад сте у живите по становима па немате бриге око свега тога
Ми се на бахатимо него пописивачи кад им се неради само напишу да нису могли да очитају сртују због тога и тога а прилаз струјомеру је је слободан

Ми смо одговорни за "струјаџију" у нашој згради... Дамо му кључ. Хоће рећи, можемо да гледамо кад год хоћемо - и не гледамо. Платимо шта траже. А да је струја поскупела - јесте.

jel ima nesto za sta tvoj stan nije odgovoran u zgradi?
:think:

Не могу да се сетим :hahaha:

Лично сам заслужан и за садашњег професионалног управника... ( 2/3 већина... то је требало вијати - највише да нађем људе, мислим да можемо да скупимо 35 од 40, само да су сви овде... као што нису).
Претходни је био ок, али је себи допустио да се посвађа са једним од два гњавежа у згради.

Иначе...
- пуштање чистачице
- кључеви за читача струје
- пуштање лифтаџија
- прскање зграде (ДДД)
- чишћење снега
- провера аку батерија (откључамо)
- пуштање разних мајстора где треба
- завртање воде
- објашњавање комшијама свега и свачега, већ по потреби

Ако се још нечега сетим, додаћу :andjeo:

Иначе...
- пуштање чистачице
- кључеви за читача струје
- пуштање лифтаџија
- прскање зграде (ДДД)
- чишћење снега
- провера аку батерија (откључамо)
- пуштање разних мајстора где треба
- завртање воде
- објашњавање комшијама свега и свачега, већ по потреби

Ако се још нечега сетим, додаћу :andjeo:
ti treba da trazis da ti zgrada placa neke pare za sve te usluge.

ili samo spadas u one koji zele da su vazni u zgradi :D

Док сам сачекао преседање код дистрибуције, имао сам времена да погледам папир који је окачен - због техничких проблема не раде шалтери наплате.

Dugo nisam prolazila Savskom ulicom, pored Savskog trga ,Karadjordjeva pa dalje
Danas sam prosla i iznenadila sam se izgledom spomenika
Spomenik je postavljen 2021.g posle 3 godine izgleda siv, sa nekakvim tragovima boje rdje..postolje je bez sjaja
Ne zna se koliko je placen ovaj spomenik koji je izliven u bronzi i patiniran ali mi je nesto brzo patinirao i oronuo ili tako treba..ne znam nisam vajar
Ako prolazite ovih dana Savskim trgom pogledajte spomenik
IMG-f5518f10125957fd2f0ca6b4e873f250-V.jpg

Back