- Poruka
- 49.857
Неки прекидач се покварио... па прескаче неконтролисано.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisu.Dal su proradili šalteri edb?
Pazi ti koliko je para uzeto samo na proviziju otkako ne može kod njih da se uplati.
Мени 60meni uzese 100 dinara na ime provizije u posti.
1920 + 60koliko si platila?
mozda ide na procenat?
Ја сам од скоро почео Инфостан да плаћам у Инфостану. Нећу да им дам скоро 130 динара.Pazi ti koliko je para uzeto samo na proviziju otkako ne može kod njih da se uplati.
60 dinxkoliko brojila
60 или више... Хоће рећи, барем 60, а обавезно 1%.koliko si platila?
mozda ide na procenat?
onda je kako platin kaze1920 + 60
koliko uzimaju preko esanduceta?Ја сам од скоро почео Инфостан да плаћам у Инфостану. Нећу да им дам скоро 130 динара.
А беше бесплатно. "Генијалност" од Шапића![]()
Не користим картице, не знам.koliko uzimaju preko esanduceta?
60 din. Mislila sam da je to fixna cena. Za sve račune istokoliko si platila?
mozda ide na procenat?
И ја ћу тако, није ми далеко.Ја сам од скоро почео Инфостан да плаћам у Инфостану. Нећу да им дам скоро 130 динара.
SBB čini mi se isto ima opciju da im platiš račun kod njih bez provizije.Ја сам од скоро почео Инфостан да плаћам у Инфостану. Нећу да им дам скоро 130 динара.
Јесте, код СББ се лично плаћа тачан износ... Уз малу напомену да су им све цене ___9, а они тако ретко имају тај динар.SBB čini mi se isto ima opciju da im platiš račun kod njih bez provizije.
Vodovod isto.
Ovde nema infostan jer je u pitanju kuća
pa ti provuci karticuЈесте, код СББ се лично плаћа тачан износ... Уз малу напомену да су им све цене ___9, а они тако ретко имају тај динар.
gosn Platin se ne bakće s karticepa ti provuci karticu![]()
Odneseš im ti 9 - po dinarčićЈесте, код СББ се лично плаћа тачан износ... Уз малу напомену да су им све цене ___9, а они тако ретко имају тај динар.
Ретко имам баш толико.Odneseš im ti 9 - po dinarčić![]()
Ми већ одавно водимо приватно књиговодство, колики су нам приходи и трошкови, тако да је тешко да се изненадим било чиме. Нисам ја почео са свим тим, али сада се ја бавим. Све је у табели, имам графиконе (иначе волим статистику), тако да могу да кажем како смо који месец прошли, и наравно целе године збирно.Pa skupićeš za mesec dana
Stavljaš u kasicu i otvaraš je kad dođe vreme da se plate računi.
Pa videćeš kad bude i 9 za sbb i ??? za eps i ??? za infostan i ??? za telefon itd itd
Resto, ako nema da se kupi bar 5€ vratiš u kasicu do sl meseca i tako opet
Ja npr sve papirne novčanice od 10 i 20 din sklanjam "na stranu" u jednu kutijicu. Kad se kutijica napuni kupim 5 € a sve što "pretekne" od okrugle cifre (na osnovu veličine bude oko 700-750 din) vraćam nazad "kao sefte" Takođe, očuvane novčanice od 50 din stavljam na stranu i kad se popuni prostor ispod stonjaka gde ih odlažem kupim evre. I tako u krug
Imaš dodatnu uštedu koju skupljaš na tenane a ne da odjednom odvojiš neke pare u štek