Negativa

meni stigao racun uvecan za 800 din i to je negativa .. platila sam ga :mrgreen:
До мене дошла једна фуриозна комшиница (и иначе је гунђало) са причом да јој је стигао трипут већи рачун, па да јој отворим да услика струјомер.

Каже да има примедбу, а ја бих много пре рекао да је случај у новој грејалици коју је узела. Не може она да гарантује да је иста радила само два сата и да је сигурно 2 киловата. Можда снага пише, али док ја не видим грејалицу, не признајем ништа.
А иначе ми није јасно кој' ће јој (истина, због њених родитеља), јер имамо грејање из топлане.

Код мене рачун мислим 100 динара мањи него прошли.

Htedoh da odradim kevi na telefonu koji sam joj kupila osnovna podešavanja,međutim ne postoji ili ja ne mogu da provalim gde se aktivira tastatura. Ima samo opcija da pričaš komande.
Došlo mi da ga polupam.
Ne znam jel da idemnu gigatron ili mts po "pomoć"

ti si bio štediša opasan cim nema povecanja kod tebe
videces sledeceg meseca kada isprave račun pa ti zveknu cifru
Можда је тајна у томе што се нисам догревао ни на један начин, него само више облачио.

А и те како је било прилике да приметим да је грејање килаво.
Колико дана већ, чим почне да личи на двоцифрену температуру, грејање килаво, тек млако.

У другом случају, на пример за август... Оборили смо општи рекорд рачуна за струју, и то не за "сто кинти", него за много... Трећина више од претходног рекорда. Отприлике колико је струја поскупела. Знамо да смо држали климу од јутра до сутра па се не бунимо, нема разлога.
Тај рачун је био као 3 и по рачуна зими, када само кувамо и перемо.

Htedoh da odradim kevi na telefonu koji sam joj kupila osnovna podešavanja,međutim ne postoji ili ja ne mogu da provalim gde se aktivira tastatura. Ima samo opcija da pričaš komande.
Došlo mi da ga polupam.
Боље гигатрон. Продају свашта па са тим великим опсегом имају искуства.

Мада, одмах могу и да ти пожелим срећу - имам утисак да су продавци прилично опали са квалитетом (у поређењу са пре неколико година). Ајд што мање знају, него су и мање љубазни... То барем не кошта.

Došlo mi da ga polupam.
kako mislis da aktiviras tastaturu?
daj screenshot ekrana...resicemo ti problem..mani se "strucnjaka" iz mts-a i gigatrona.

jbt ljudi sta vi gledate..ja ni nemam pojma koliki mi je racun, ja pausalno placam kad se setim 3 do 5 hiljada u zavisnosti koliko vidim da li dugujem ili sam pretplatio ...
Само плаћам колико траже, уредно.

Немам ја толико да ми буде свеједно шта колико кошта.

blanko uplatnicu uvek mozes dobiti kod njih i samo upises svoj broj.
ili sacekaj sledecu i uplati duplo.
ja imam gomilu uplatnica jer placam kad se setim ili stignem pa onda tako na jednoj objedinim :D
No shit!?!@#!!*
Ne znam jel si upućen ali EDB ne radi. :roll:
Inače, nisam tip da ko neka babetina štekam kojekakve letke,kataloge, uplatnice.

Nisi u pravu.
...Meni je jednom radnik pogrešno očitao brojilo za + 1000 kilovata. Naravno da nisam platila, reklamirala sam i dobila korigovan račun.
Vidiš da je važno gledati:kafa:
Код нас у згради, као и у другим, постоје они ормани са групама бројила, све уредно закључано... Е, пошто смо ми одавно надлежни за све и свашта, кључеви су код нас. Можемо да проверавамо када хоћемо :andjeo:

Код нас у згради, као и у другим, постоје они ормани са групама бројила, све уредно закључано... Е, пошто смо ми одавно надлежни за све и свашта, кључеви су код нас. Можемо да проверавамо када хоћемо :andjeo:
I mi možemo da proveravano kad hoćemo, sve je otključano. Kaubojština

I mi možemo da proveravano kad hoćemo, sve je otključano. Kaubojština
Meni je kontrolno brojilo u stanu ali na njemu vidim sve ukupnu potrošnju a
Samo dole na glavnom se vidi koliko je od svega u višoj a koliko u nižoj tarifi. Uglavnom je 2/3 u višoj
Moram priznati da nemam primedbi.
Ja svakog prvog u mesecu slikam brojilo i razlika moja slika/ račun je svega nekoliko kw. Jer oni obično čitaju drugog ili trećeg u mesecu.

Ja sam odavno, samo 1x pogledala brojilo kad mi je stigao nenormalan račun i videla da je umesto prvog broja 5 radnik upisao 6.
Tada sam mu naposala cedulju i zakačila na strujomer 'molim radnika da obrati pažnju prilikom čitanja, veliku grešku mi je napravio prošlog meseca'....
posle zateknem dopisano 'izvini, neće se ponoviti':heart:

odvratno je da su ovo lepili po staklu, izlozima, po tablama gde su nazivi ulica, po ulaznim vratima zgrada. Odbratno na kub, probah da skinem sa ulaznih vrata, nema šanse
IMG_20240110_132154.jpg

Прођох, мада само из аутобуса... Не видим никакву гужву, не знам да ли сам било кога уопште видео. Врата која се отварају на покрет су била затворена.

Back