Negativa

to se moze svuda desiti..meni je u centru garada lik usao davno davno..
moja mama je tad bila u stanu i izbacila ga je napolje..

zato se vrata zakljucavaju.

imas puno lopova koji probaju kvake i ako su vrata otvorena ulete i uzmu nesto sta se nalazi blizu vrata i pobegnu, ni ne ulaze dublje u stan.

mojoj tetki su tako ukrali neku zlatnu narukvicu koju je imala na stocicu blizu vrata..samo je provirio unutra, video stocic na metar udaljenosti, napravio par koraka, uzeo i otisao.

ne znam da li znas da je zvanicni podatak policije da 80% automobila koja se ukradu su automobili u kojima vozac ostavi kljuc ili jos gore, ostavi ga upaljenog dok trkne do kioska pored gde je stao.

ljudi su previse opusteni i bahati i zato im se te stvari desavaju..
mrzi ih da nose kljuceve, pa i treba onda da im upadaju u kuce.
nema ovo veze sa migrantima i nasi lopovi koriste takve stvari..prakticno im dozvoljavas da te pokradu.
kao sto nasi ljudi spavaju u grckoj u prizemlju sa otvorenim vratima i prozorima..naravno da ce ti neko uleteti i opljackati te dok spavas.

to se moze svuda desiti..meni je u centru garada lik usao davno davno..
moja mama je tad bila u stanu i izbacila ga je napolje..

zato se vrata zakljucavaju.

imas puno lopova koji probaju kvake i ako su vrata otvorena ulete i uzmu nesto sta se nalazi blizu vrata i pobegnu, ni ne ulaze dublje u stan.

mojoj tetki su tako ukrali neku zlatnu narukvicu koju je imala na stocicu blizu vrata..samo je provirio unutra, video stocic na metar udaljenosti, napravio par koraka, uzeo i otisao.

ne znam da li znas da je zvanicni podatak policije da 80% automobila koja se ukradu su automobili u kojima vozac ostavi kljuc ili jos gore, ostavi ga upaljenog dok trkne do kioska pored gde je stao.

ljudi su previse opusteni i bahati i zato im se te stvari desavaju..
mrzi ih da nose kljuceve, pa i treba onda da im upadaju u kuce.
nema ovo veze sa migrantima i nasi lopovi koriste takve stvari..prakticno im dozvoljavas da te pokradu.
kao sto nasi ljudi spavaju u grckoj u prizemlju sa otvorenim vratima i prozorima..naravno da ce ti neko uleteti i opljackati te dok spavas.
Нисам знао за "кратке" крађе по становима, али за аутомобиле су јавили, не једном. Лично сам био у прилици да одвезем пар аутомобила и комбија... мада ме то у животу не занима. Тачно код трафике, пекаре... Не мораш ни да тражиш, већ ће наићи нека будала.

ovo je klasicni strah na koji i racunaju.

njoj su govorili da nije normalna sto se kaci sa tako jakom i mocnom firmom i tuzi ih
i kako se zavrsilo?
dobila ih je.
cak je mogla i da se vrati na posao ali nije htela jer je u medjuvremenu nasla drugi posao ali je dobila finansijsku nadoknadu.
To je teoretski, no, u mom poslu su firme ok sa isplatama, i gledaju da sve bude fer i korektno.
Mozda je to neki attitude zapada, u tim IT firmama, ne znam...

nema vatrometa, da li to znaci da nema ni petardi?
Otkako su za vreme korone počeli sa onom glupom forom vatromet u ponoć za lekare ovde to i dalje rade.
Svaku noć u ponoć skoro 3 godine unazad.
Od tad je samo na potezu okretnica ustanička- ulaz u kaluđericu otvorene čak 4 fenix radnje za pirotehniku. To vrv drži neka "faca"
Jedna od radnji je u ruševinama nekadašnje livnice POBEDA u bulevaru koja više nije propisno umrežena na kanalizaciju i to curi na ulicu

svi gradovi u svetu imaju vatgromet samo se kod nas ukida
verovatno neko ne može da se ugradi pa je ukinuo

... i onda je mrmot zavio cokoladu u foliju :)

Ninuska zar ja u NS da sma bolje informisan od Tebe ... grad tj ispred skupstine nece da ispaljuje vatromet
ali vec na Sava promenadi ce da prsti kao '99te

I duze ce da traje i bice skuplji i veci i bolji nego prosle godine.

uvek ima ko da se omasti ne brini za bagru

... i onda je mrmot zavio cokoladu u foliju :)

Ninuska zar ja u NS da sma bolje informisan od Tebe ... grad tj ispred skupstine nece da ispaljuje vatromet
ali vec na Sava promenadi ce da prsti kao '99te

I duze ce da traje i bice skuplji i veci i bolji nego prosle godine.

uvek ima ko da se omasti ne brini za bagru
sumnjiv si mi.. .:mrgreen:

Ogoljena žica viri iz bandere na autobuskoj stanici

20231218_080010.jpg

Kod mene su tako u kraju zjapila otvorena vrata od trafoa. Danima sam ih zvala da bi mi na kraju šef rekao da nemaju neku alatku (bila tipa, neka glupost koju svaka kuća ima) koju zadužuju od nekog ko je godišnjem odmoru.
I sad kao nek pogine pas, mačka, dete, šta da radimo kad nismo imali alatku.

Back