Negativa

Uh sto volimo da gledamo u tudje dvoriste, pa jos da prozovemo ..:roll:

Kod nas raspad sistema. Placamo u fond zgrade 500 d, ali sem promene sijalice u hodniku, drugih opravki nema, niti pomena oko nekih aktivnosti

Uh sto volimo da gledamo u tudje dvoriste, pa jos da prozovemo ..:roll:

Kod nas raspad sistema. Placamo u fond zgrade 500 d, ali sem promene sijalice u hodniku, drugih opravki nema, niti pomena oko nekih aktivnosti
Наша зграда је двапут конкурисала код општине, и оба пута смо добили нешто пара да средимо ово или оно.
Исто дајемо 500 (за управљање и за фонд зграде, укупно). Ако нам буде требало нешто више, променићемо.

Zatrebalo mi 300 gr,mlevenog mesa i da ne bih isla po supermarketima udjem u jednu privatnu mesaru ..dobijem 318 gr. Mlevenog svinjskog mesa i vidim lepu slaninu i uzmem malo parce nekih 300 gr. i platim te dve stvari 924 dinara..uzmem racun sednem u kola i pogledam racun jer mi se ucinilo malo mnogo za te dve stvari

1 kg svinjslkog mesa kod njih je 1.290,00 a 1 kg slanine 1.390,00 ..aj za slaninu i nebitno koliko je jer je retko kupujem ali da je kilogram svinjskog mesa 1.290.00 van pameti mi je..rekoh u sebi sada ste me videli da sam kod vas nesto kupila i nikad vise..

BeoZoo vrt!
Užas,greota i sramota.
Činjenica je da će zbog zgrada podignutih preko puta njega morati da bude izmešten i meta je bila čak i veliko ratno ostrvo a što je - po meni potpuno van pameti i nedopustivo.
Te životinje su ovde ugrožene gladne i zapuštene i ne treba uopšte ni otvarati zoo
vrt nego apelovati nekom društvu za zaštitu životinja da se te sirote živuljke smeste u zoo vrtove šitom sveta
ZArad kafića i igraonica u krugu vrta smanjen je ionako mali prostor
ono je katastrofa!!!!

Zatrebalo mi 300 gr,mlevenog mesa i da ne bih isla po supermarketima udjem u jednu privatnu mesaru ..dobijem 318 gr. Mlevenog svinjskog mesa i vidim lepu slaninu i uzmem malo parce nekih 300 gr. i platim te dve stvari 924 dinara..uzmem racun sednem u kola i pogledam racun jer mi se ucinilo malo mnogo za te dve stvari

1 kg svinjslkog mesa kod njih je 1.290,00 a 1 kg slanine 1.390,00 ..aj za slaninu i nebitno koliko je jer je retko kupujem ali da je kilogram svinjskog mesa 1.290.00 van pameti mi je..rekoh u sebi sada ste me videli da sam kod vas nesto kupila i nikad vise..
Ух... следећи пут прво питаш за цену...

ovo je blizu stajališta staro sajmište iz pravca nbg
IMG_20230924_084110.jpg

BeoZoo vrt!
Užas,greota i sramota.
Činjenica je da će zbog zgrada podignutih preko puta njega morati da bude izmešten i meta je bila čak i veliko ratno ostrvo a što je - po meni potpuno van pameti i nedopustivo.
Te životinje su ovde ugrožene gladne i zapuštene i ne treba uopšte ni otvarati zoo
vrt nego apelovati nekom društvu za zaštitu životinja da se te sirote živuljke smeste u zoo vrtove šitom sveta
ono je katastrofa!!!!
Njegovo premestanje nema veze sa zgradama.
Jos je Vuk Bojovic imao planove za premestanje zoo vrta.
Inace od toga nema nista.
Ova vlast nij spsobna nista ozbiljnije da uradi.
O tome se pricalo u februaru i od tada nista, muk.

BeoZoo vrt!
Užas,greota i sramota.
ono je katastrofa!!!!
Може се уђе за Џ. у зоолошки врт,продужиш горе путељком према Калишу,код Управне Зграде,мала капијица,увек широм отворена ,
30 мт. доле и већ си код она 2 Гепарда:lol:

Njegovo premestanje nema veze sa zgradama.
Jos je Vuk Bojovic imao planove za premestanje zoo vrta.
Inace od toga nema nista.
Ova vlast nij spsobna nista ozbiljnije da uradi.
O tome se pricalo u februaru i od tada nista, muk.
Ajde bre pa godinama se priča o izmeštanju te tamo te ovamo pa oće ratno ostrvo pa makiš pa surčin pa ovo pa ono pa se bune, pa odlažu e pa sad mora. Nema više cile mile jer zgrade su podignute. U surčinu "prave" stadion. U makišu "prave" metro. Ostalo je još to malo prirode i nju će da okupiraju i komercijalizuju.
Dal će tamo da smeste i hipodrom?
Već sam pisala i o tome i njega će zarad zgradurina morati da sklone

Back