Negativa

a onda na red dolazi i hipodrom.
čim su cigani krenuli sa naseljavanjem okoline.
a onda će da im obezbede i stanove.
biće još nešto i na mestu nekadašnje elektronske industrije kod lidla u bulevaru.
najezda cigana i na onom placu.
ima ih tamo odavno, ali u pretbodnih mesec dana su se baš umnožili
Ima ih i u Košutnjaku.
Opalo lišće pa se vide

Написала.
Screenshot_2023-02-03-22-04-12-797-edit_com.google.android.gm.jpg

a onda na red dolazi i hipodrom.
čim su cigani krenuli sa naseljavanjem okoline.
a onda će da im obezbede i stanove.
biće još nešto i na mestu nekadašnje elektronske industrije kod lidla u bulevaru.
najezda cigana i na onom placu.
ima ih tamo odavno, ali u pretbodnih mesec dana su se baš umnožili
То са насељавањем Цигана је свакојака ствар... Ономад, када су се нагурали код Белвила... испоставило се да је један "предузимљиви" Цига преварио масу својих јер је за извесну провизију "обезбеђивао папире" који обезбеђују будуће станове.
Јавна клепетала су урлала на Ђиласа, али Ђилас је био у праву.
Преместили су их у стамбене контејнере, под условом да им деца иду у школу. Барем основну да заврше, да не буду организовани просјаци и свашта још.

ako je on mozda u ulici koju ce raskopavati, mozda ga ne popravljaju jer ce biti sklonjen, tako je bilo i kad su raskopavali ilije garasanina...dugo nije radio i nisu ga popravljali, pa ga sklonili, kad su zavrsili ulicu, vratili ga na isto mesto, i radi.

Ja imam srecu da su mi 4 reciklomata u neposrednoj blizini, a jedan bas bas blizu

ako je on mozda u ulici koju ce raskopavati, mozda ga ne popravljaju jer ce biti sklonjen, tako je bilo i kad su raskopavali ilije garasanina...dugo nije radio i nisu ga popravljali, pa ga sklonili, kad su zavrsili ulicu, vratili ga na isto mesto, i radi.

Ja imam srecu da su mi 4 reciklomata u neposrednoj blizini, a jedan bas bas blizu

Није то. Видим да му је неко разбио дисплеј, вероватно бесан што не бележи бодове при убацивању амбалаже. Или је био пун или ако није пун онда те не констатује. Само у 10% случајева је и радио и бележио бодове.

Јуче у Ада молу псето лаје ко бесно. Еј бре, тржни центар а лавеж...
Погледам где је и ко је власник, спазим омање куче и средовечно неугледно женско створење које стоји и не реагује. Кажем - јесте ви нормални јбт, смирите га или паљба, она мени - па пси лају. Начеститала сам јој се матере на сав глас. Превише је слободе дато идиотима, превише.

a iskreno ne vidim zasto se toliko dize frka oko te imovine.

sustina zakona i prijave imovine je da se vidi sta je politicar imao pre nego sto je stupio na poziciju i sta posle i da li postoji neproporcionalan porast imovine u odnosu na primanja.
sapic je bio vrhunski sportista i zaradio je velike pare i kupio tu kucu i zemlju ranije..

kao da neko namerno baca prasinu u oci oko glooposti da bi se prave stvari radile low profile daleko od ociju javnosri koja se zamajava sa kucom kupljenom od legalono zaradjenog novca, premestanjem zoo vrta ili kockama na trgu...

nije ok da svi penzioneri 65+ busplus placaju isto!
nije ok ni da penzija bude svima povecana za isti procenat
prosto nije fer!

Znam ljude koji primaju 18000 a znam i sa 100.000

prosto nije fer!

prosecna plata u NS po statistici je 90.000din ...
da li je ?

Pa nije.
Imas dovoljno godina da znas da je skoro sve dobro umrlo sa Titom i da nikada nece biti isto

prosecna plata u NS po statistici je 90.000din ...
da li je ?

Pa nije.
Imas dovoljno godina da znas da je skoro sve dobro umrlo sa Titom i da nikada nece biti isto
dobro, znam odlicno statistiku, bio mi je omiljen predmet, i imal sam 5 (za razliku od drugih predmeta:flert:)..
ne uporedjujem prosek jer to nidje veze, to je - ti jedes kupus, ja meso, u proseku jedemo sarmu. bzv.

Sada je penzija uvecana za 12,1%...pa vidi kolko ce biti uvecana sirotinji sa 18 000 a koliko onima sa npr 100000. Nije fer. Ko ima daj mu jos vise. Oni samo jos vise dizu prag siromastva.
A nepravda je i - Busplus bi trebali penzionerima naplacivati na osnovu visine penzije.
u Srbiji Superhik kroji sudbinu:pop:

negativa je sto moramo izigravati policajce
juce mi u DM-u ukradose 40 d....cena na polici jedna a na kasi druga. Racun videh kuci.
Ostrim se da idem danas da trazim da mi vrnu moj deo.
Nece me prevariti:deda2:

eh da je samo taj DM ... ali onaj izgovor
"malo nas ne stizemo da promenimo cene"
majketi ... zato :eek: otvorene i na kasi :D

p.s. kakav opaki penzos rastem

prosto nije fer!

Истина, то за пензије... Неко почне са 20000, неко са 40000... После неког времена овај први стигне на 40000, а онај је на 80000... А струја, грејање, телефони, телевизија, бензин, храна... све то исто кошта, свима исто.

Боље је да уведу нешто типа "свима 1000 више и још плус 5 %", уместо 10%, 20%...

Back