Negativa

da se kladimo da ce da niknu "privremeni objekti" ?

evo javno u simbolicnih 100e + piva koliko sam tezak :D u litrima naravno.
Od dana kako poslednja zivotinja bude premestena bilo gde u roku od dve godine ce
da naprave nekek kerefeke.
Imamo godina ali iz inata u da zivim da ti uzmem pare i pivo ukoliko
si dovoljno admin da se kladis :kez:
tamo vec ima objekata.. upravna zgrada. majmunara i jos nekoliko zgrada..ima i podzemnih objekata gde su neke zivotinje smestene tokom zime...
sve vec postoji, samo ce se adaptirati..

ali kao sto rekoh.. smesno je ovu selidbu poistovecivati sa sapicem kad je ta ideja postojala jos 2006. godine.

cak se tad pricalo i o privatizaciji zoo vrta sto se sad ne spominje.

Треба поделити Зоо врт... Или га удвостручити, како ко хоће.

Мени би било сасвим ок да на старом месту остану мање животиње а да негде иза Новог Београда буде направљен нови простор за велике животиње. Да не буду лавови и слонови на изволте као сада. Њима је тесно у садашњим условима. Нека те велике врсте добију свака својих 100 са 100 метара или више.
На том неком новом месту би било знатно лакше организовати грејање, хлађење, брчкање, шта већ коме треба.
И да постоји посебна линија превоза између два дела Зоо врта, да се у бус може ући само са картом за Зоо врт за тај дан. Или ко хоће аутом, небитно, да једна карта важи за оба дела.

У тим истим коментарима неко каже Турска, неко други каже да погледамо ознаку горе десно на француском - Dans le doute, pied au plancher - шта год да је превод, не знам.
Ja sam vidjao slicna sranja i po pancevu.

ma na tviteru je 99% namerno proturenih lazi.
Evo i ovo je sa Tvitera, tabe jel mrzimo Đokovića pošto je uspešan?

20230203_095124.png

Zato mora da se skloni zoo vrt
a onda na red dolazi i hipodrom.
čim su cigani krenuli sa naseljavanjem okoline.
a onda će da im obezbede i stanove.
biće još nešto i na mestu nekadašnje elektronske industrije kod lidla u bulevaru.
najezda cigana i na onom placu.
ima ih tamo odavno, ali u pretbodnih mesec dana su se baš umnožili

Back