Negativa

lep kazu tri puta bog pomaze :D
ja sam pukao dve Astra Zeneke i drmnuo jedan Fajzer ... i svi koje znam su
su se "bustovali" i da ne cuje zlo , ok su i nisu bili ni bolesni ni slicno...

bice da je do organizma coveka a ne do vakcine
па ето, моје искуство је са бустер дозом и мени драгим људима потпуно различито.
они који имају јак имунитет и примали све вакцине - још увек су бар мало слинави и то траје недељама....а ови са слабим имунитетом су баш наебали....стално болесни.
али, наравно - свако има свој избор. ништа немам против, све док ме не присиљавају.

cena je onolika koliko ljudi imaju da plate.. moze taj da oglasi i 5.000 evra kvadrat u bataji, njegovo pravo, ali ako ne bude prodao po toj ceni shvatice da ako zeli da proda da ce morati da spusti cenu..sve se svodi na ponudu i potraznju.

ne razumem zasto bi nekog kritikovali sto zeli za sebe vise?
pa svi vi zelite za sebe vise..zasto bi taj ko prodaje stan bio drugaciji?
podjite od toga koliko ste i na forumu hvalili jeftine majstore a pri tome niste gledali da ti mozda rade jeftino jer im je vazan svaki dinar i da su zato oborili cenu iako realno njihov rad vredi vise,.. u toj situaciji vi ste kao taj ko prodaje kvadrat za skupu cenu.. zelite vise (odnosno, nizu cenu rada)

a ovaj lik u bataji ako ne nadje kupca shvatice da je preterao i spustice cenu...prosto zakon trzista.

nije to pohlepa..
pohlepa je i ako majstora platis 500 din a znas da drugi traze 2.000 za isti posao zar ne?
on moze da nudi i za 5.000 kao sto rekoh ali nece naci kupca, kao sto nece naci kupca ni za 2.000..to nije pohlepa nego gloopost..

zasto neko ne bi odvalio cenu za stan koji prodaje a nije mu u interesu da proda, odnosno nema potrebu da ga proda..ima nekretninu koju mozda rentira ili u kojoj zivi i lepo mu je , ali zasto ne bi pokusao da izvuce nesto za sebe i kupi sebi veci stan ili poboljsa kvalitet zivota..znaci pricamo o osobi koja nema potrebe da proda stan i bas ga briga da li ce ga prodati ali ako neko bas zeli da kupi taj njegov stan neka i plati onda..zasto je po tvom misljenju to pohlepa?

ok da preformulisem

cena kvadrata u Bataji nije realna osim samo u glavi tog pametnjakovica koji je postavio oglas misleci kako moze
i on da se okoristi dok traje Ukrajinska kriza.
I onda nesto sto i on zna da ne moze da kosta vise od 800-900-1000 max stavi cenu
da se gadja sa verovatno godinom kada je rodjen.

Trziste moze da diktira svasta ali nije konstantno, i cesto su mnoge cene, nerealne,
ali samo dok je OVCI bice i sissanja.

A uskoro ce i taj balon da pukne pa ce mnogi da zale sto nisu prodali za npr 1500,trazli su 1950, i sad je |realna cena 1150

Vestacki napumpati cenu necega je pohlepa.

Primer sa majstorom ti je los :D ... dobar majstor nikada nije skup.
A pojedini majstori ZNAJU da njihov rad kosta npr 2000 ali se reklamiraju i rade i za 1500 pa i 1000 (mislim na sitne opravke)
samo da ne bi sedeli kuci cekajuci da im neko plati realnih 2000 dok ce za 1500 imati tri intervencije dnevno.

I tako...

Može vlasnik da traži koliko hoće, al dobiće pravu prodajnu cenu znatno nižu.

Neće balon da pukne toliko da recimo kvad.metar košta, u odnosu na danas, 1.000 evra manje. Bilo gde u Srbiji.

ok da preformulisem

cena kvadrata u Bataji nije realna osim samo u glavi tog pametnjakovica koji je postavio oglas misleci kako moze
I onda nesto sto i on zna da ne moze da kosta vise od 800-900-1000 max stavi cenu

Trziste moze da diktira svasta ali nije konstantno, i cesto su mnoge cene, nerealne,

A uskoro ce i taj balon da pukne pa ce mnogi da zale sto nisu prodali za npr 1500,trazli su 1950, i sad je |realna cena 1150

A pojedini majstori ZNAJU da njihov rad kosta npr 2000 ali se reklamiraju i rade i za 1500 pa i 1000 (mislim na sitne opravke)
samo da ne bi sedeli kuci cekajuci da im neko plati realnih 2000 dok ce za 1500 imati tri intervencije dnevno.

I tako...
pa da, naravno da ga nece prodati po toj ceni ali sta fali da proba?
njegovo pravo.. to nije pohlepa nego pokusaj da izvuces za sebe nesto vise i ne znam zasto tebi recimo koji nemas veze sa tim to smeta?
jel si ti planirao da kupis taj stan pa ti je visoka cena? z:mrgreen:
stvar je vrlo jednostavna kod tih napumpanih cena..to su stanovi u kojima ljudi zive i taj stan njima odgovara i ne zele da ga prodaju, ali zasto ga ne bi dali na trziste i ako mogu da postignu neku boli glava cenu nemaju nista protiv da ga prodaju..prosto.

pa da, naravno da ga nece prodati po toj ceni ali sta fali da proba?
njegovo pravo.. to nije pohlepa nego pokusaj da izvuces za sebe nesto vise i ne znam zasto tebi recimo koji nemas veze sa tim to smeta?
jel si ti planirao da kupis taj stan pa ti je visoka cena? z:mrgreen:
stvar je vrlo jednostavna kod tih napumpanih cena..to su stanovi u kojima ljudi zive i taj stan njima odgovara i ne zele da ga prodaju, ali zasto ga ne bi dali na trziste i ako mogu da postignu neku boli glava cenu nemaju nista protiv da ga prodaju..prosto.
То су будале. Имам рођаку која је агент и свашта ми прича. Такве у старту препознаје и прекида сарадњу.

Имаш људе којима је досадно и онда огласе стан по немогућој цени. Забављају се тако, долазе им агенти, водају купце...Има свега.
Jedna penzionerka je sebi osmislila zivot da joj ne bude dosadno - pravila se da je kupac, i agenti je vodili na grdne adrese......trajalo je dok je nisu 'provalili'

p.s. nisam ja:deda2:

ok da preformulisem

I tako...
И ратовање ће једном да се заврши...

Charles Esten Cheers GIF by Nashville on CMT

Све сам већ видела али да неко уводи пса у апотеку, ето и то се дешава. Бахатост власника заиста нема мере.
Колико осуђујем тог човека, толико и особље апотеке које га није моментално избацило.

Све сам већ видела али да неко уводи пса у апотеку, ето и то се дешава. Бахатост власника заиста нема мере.
Колико осуђујем тог човека, толико и особље апотеке које га није моментално избацило.
mozda je pet friendly :D

Back