- Poruka
- 545.951
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izvini devojko, ali kukanje na vreme je dozvoljeno samo nama babamaJa stvarno volim toplo vreme i leto i sve, al ovo ove godine je bas previse.

Mozemo i mi, dobrodrzece hm, devojkeizvini devojko, ali kukanje na vreme je dozvoljeno samo nama babama![]()
ponekad da se pozalimo 
Opet su ga izvadili iz naftalina i pustili da troluje,i mlati praznu slamu
zato sto ip adresa ne predstavlja geografsku lokaciju nego mreznu adresu kompjutera
verovatno ti se promenio ip broj
u nasoj zemlji su dinamicki
Zato sto je tvoja ip adresa registrovana na tu lokaciju...
Zato sto je tvoja ip adresa registrovana na tu lokaciju...
Nemam pojma evo sta javlja whois:Kako može da bude registrovana na toj adresi a pre nekoliko dana je bila normalna, na mojoj pravoj adresi?
Nemam pojma evo sta javlja whois:
inetnum: 93.86.0.0 - 93.86.15.255
netname: TELEKOM-BB-NET
descr: TELEKOM SRBIJA, ADSL users
descr: Takovska 2
descr: 11000 BELGRADE SERBIA

Zavisi od baze koju gledaju, negde je Beograd negde Novo Selo.Ne razumem ali nije ni bitno, samo ne znam kakve veze imam sa Banatskim Novim Selom![]()
Zavisi od baze koju gledaju, negde je Beograd negde Novo Selo.
https://www.iplocation.net/ip-lookup
vredi se pozaliti na krsti
ма јес...ја се жалила ономад како ми не иде вожња и сви ''буди упорна''...јака помоћvredi se pozaliti na krsti

pa zar nijeма јес...ја се жалила ономад како ми не иде вожња и сви ''буди упорна''...јака помоћ![]()

ne ulazeci u pricu ko je kako gradio, legalno ili nelegalno prica oko vodoizvorista je gloopost ... opet premnogo verujes izmisljenim senzacijama sa interneta.
Е па неће бити све наведено тачно.ne ulazeci u pricu ko je kako gradio, legalno ili nelegalno prica oko vodoizvorista je gloopost ... opet premnogo verujes izmisljenim senzacijama sa interneta.
beograd se snabdeva vodom iz 5 izvora
2 podzemna i tri zahvata sa reke.
postrojenja banovo brdo, bezanija i deo belih voda preradjuju podzemnu vodu
makis, vinca i drugi veci deo pogona bele vode preradjuju recnu vodu.
ма јес...ја се жалила ономад како ми не иде вожња и сви ''буди упорна''...јака помоћ![]()