Negativa

Ја волим патлиџан поховани из рерне.
ееее....волим и ја..... ал ови баксузи ни поховани, нити било какав патлиџан не воле.
зато имају ембарго на само поховане тиквице.
no passaran.

мени су потребне рендане...за чорбице и салате.
моји не воле пуњене тиквице :fdlan:
...ja izrendam kad imam vise pa stavim u friz, posle mi lako samo izvadim da se odledi i eto pljeskavica, ustipaka i tako kojecega od tikvica....mene mrzi da punim, pa pravim musaku od svaceg neceg samo babure punim kad stignu domace....ove sad uvozne ne kupujem....

све разумем...али и разумем кад нећу да им похујем тиквице, иако их воле :lol: ко их шљиви, не мора да буде све по њиховом.
..iste smo, ni ja nisam nikad htela da pohujem, ali ja necu nista, ne samo tikvice...ne zanima me da stojim sto sati pored sporeta, ko voli ako postujem....

Ишла у Идеу и тек кад сам дошла кући видела да је један артикал наплаћен сто динара више него што је на рафу писало.
Вратим се. :roll:
Шта је било. Било је да је то била акција којој је пре недељу дана истекао рок а цена је упркос томе била ту. Дакле њихова грешка.
Ништа, вратили су ми паре а ја њима речени артикал.

Ишла у Идеу и тек кад сам дошла кући видела да је један артикал наплаћен сто динара више него што је на рафу писало.
Шта је било. Било је да је то била акција којој је пре недељу дана истекао рок а цена је упркос томе била ту. Дакле њихова грешка.
Po zakonu bili su duzni da ti prodaju po ceni istaknutoj na rafu
To sto su zaboravili da promene cenu ,njihov problem

to se meni desilo u Maksiju..jedna cena na rafu a druga na kasi

Данас је у Идеи било баш пуно артикала испод кијих није било цене. И то баш оних који су ме занимали. Два пута сам ишла до касе да сазнам.

Данас је у Идеи било баш пуно артикала испод кијих није било цене. И то баш оних који су ме занимали. Два пута сам ишла до касе да сазнам.
Da se to desi kod malog trgovca inspekcija bi naplatila paprenu kaznu.
A oni su zasticeni i rade sta hoce.

Back