Negativa

nakon 5 ipo sati provedenih u čekaonici na vma odustala sam od čekanja i došla kući. umalo me srčka strefila od nervoze. da sam još malo sedela mislim da bi se onesvestila od gladi.
jer od kuće sam otišla jutros, prvo sam u domu zdravlja čekala skoro 2 sata.

ono je katastrofa. piše da je zbog virusa zabranjeno zadržavanje pratioca, puna čekaonica i pratioca, ljudi bez maski, oni koji ih imaju ne nose ih, otkrivene im njonjare,lekari sa spuštenim maskama,bez maski
užas. ništa nije organizovano

nakon 5 ipo sati provedenih u čekaonici na vma odustala sam od čekanja i došla kući. umalo me srčka strefila od nervoze. da sam još malo sedela mislim da bi se onesvestila od gladi.
jer od kuće sam otišla jutros, prvo sam u domu zdravlja čekala skoro 2 sata.

ono je katastrofa. piše da je zbog virusa zabranjeno zadržavanje pratioca, puna čekaonica i pratioca, ljudi bez maski, oni koji ih imaju ne nose ih, otkrivene im njonjare,lekari sa spuštenim maskama,bez maski
užas. ništa nije organizovano
..jesi bolje, sto si isla tamo, nesto ti nije dobro pretpostavljam...:(
..ja sam danas zvala DZ da kao pricam sa mojim izabranim lekarom oko uputa i naravno kao ko zna kog petka on se nije pojavio na poslu, od kad su ga vratili prosle godine posle otkaza na posao, toliko se probahatio da je to za pricu...u ponedeljak ce navodno raditi...inace rekli su mi da i ako pocn enormalni rad da
znam da oni sigurno nece bar mesec dana posle toga, jer moraju navodno da se dizinfikuju i ociste...a od cega kad nisu radili ne znam...znaci kome iz ovog dela grada treba lab., moze samo kod privatnika....bezobrastina....

slično. zato me majka naterala, da idem i zato sam nosila gomilu papira da im pokažem.
...a radi li urgentni centar, mozda bi kod njih pre stigla na red....to sto si danas prosla je grozno, zovi hitnu pomoc i objasni im situaciju, mozda ti oni nekako pomognu, ja uglavnom njih zovem za sve sto me snadje...znaju da budu prilicno ljubazni...

...a radi li urgentni centar, mozda bi kod njih pre stigla na red....to sto si danas prosla je grozno, zovi hitnu pomoc i objasni im situaciju, mozda ti oni nekako pomognu, ja uglavnom njih zovem za sve sto me snadje...znaju da budu prilicno ljubazni...
ne može u urgentni.
samo vma i bežanija primaju pacijente bez kurone.

ja sam telefonom zvala juče da se raspitam kako i šta. gde sa idem,jel primaju u žarkovu pacijente ili moram na bb.

pa da znaš ako si i dalje u žarkovu, u dz mogu samo "normalni".
oni sa simptomima kurone idu na čuk padinu. pa eto da znaš i ako si na padini da ne možeš tu nego moraš verovatno na bbrdo
danas je bilo sa reči na delo. i ništa ne bi.

ja sam telefonom zvala juče da se raspitam kako i šta. gde sa idem,jel primaju u žarkovu pacijente ili moram na bb.

danas je bilo sa reči na delo. i ništa ne bi.
...da vidim ja da je haos totalni, jer na bb samo radi dezurni doktor, danas je to trebao da bude moj izabrani ali nije, i nemam pojma ko je radio umesto njega, prosto mi je cudno onoliki dz da ne radi ni lab ni nista, samo kao dezuraju za hitne slucajeve...

pa da.
ovde uvek mora sve da bude komplikovano.
ne ide mi u glavu da i sada kad vlada virus bude isti princip na hitnom kao i pre.
dođeš, čekaš da ti uzmu knjižicu i napišu onaj papir na koji posle lekar piše izveštaj, pa čekaš da predaš taj papir u ordinaciju, onda čekaš da te primi doktor pa doktor piše šta da snimaš, pa čekaš da snimiš pa čekaš rezultat pa čekaš da doktor vidi rezultat.
ma bjaži.
da nije stanje kakvo je, čekala bih. ali nema prevoza a da pešačim do kaluđerice je malo mnogo. pa još ne znam dal bi stigla pre policijskog sata komšija koji me dovezo je imao neke obaveze i nije znao (ni ja vala) da će to toliko da se oduži

pa da.
ovde uvek mora sve da bude komplikovano.
ne ide mi u glavu da i sada kad vlada virus bude isti princip na hitnom kao i pre.
dođeš, čekaš da ti uzmu knjižicu i napišu onaj papir na koji posle lekar piše izveštaj, pa čekaš da predaš taj papir u ordinaciju, onda čekaš da te primi doktor pa doktor piše šta da snimaš, pa čekaš da snimiš pa čekaš rezultat pa čekaš da doktor vidi rezultat.
ma bjaži.
da nije stanje kakvo je, čekala bih. ali nema prevoza a da pešačim do kaluđerice je malo mnogo. pa još ne znam dal bi stigla pre policijskog sata komšija koji me dovezo je imao neke obaveze i nije znao (ni ja vala) da će to toliko da se oduži
...strasno, zovi hitnu pomoc i ispricaj sta i kakav problem imas, obavezno....ja sam negde sa 16 godina imala jednu upalu pluca, i secam se da me je bolelo da nisam mogla da udahnem....verovatno jeste nesto sa plucima, ali sta i sta da pijes mora neko strucan da ti kaze...

Овде само ћерка изводи па неће вариво него само пуњене.
све разумем...али и разумем кад нећу да им похујем тиквице, иако их воле :lol: ко их шљиви, не мора да буде све по њиховом.

Back